abie bicaran 2325 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آبان، ۱۳۸۹ چه قدر تفاتم زیااااد بود.... ناراحتی نداره گلم تفاوت و کم کن 1 لینک به دیدگاه
Spento data_3j 675 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آبان، ۱۳۸۹ منم مثل این که 2ماه زود به دنیا اومدم (اینجا دراومد مهر اما من متولد برج امرداد ) البته یه سری از گزینه ها مناسب حال من نبود منم نزدیکترینشو زدم اگه اونا هم درست بود من هم سر برج خودم به دنیا میومدم 1 لینک به دیدگاه
EOS 14528 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آبان، ۱۳۸۹ جواب آذر بود اما من خردادی هستم (در ضمن اصلا هم آبم با آذری ها توی یک جوی نمی ره ؛ خدا رو شکر خردادی شدم ) ******** مرسی 1 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آبان، ۱۳۸۹ من دوماه زودتر به دنیا اومدم :smiley (18): 1 لینک به دیدگاه
حانی 3371 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آبان، ۱۳۸۹ من یه روز با تولد خودم اختلاف داشتم 1 لینک به دیدگاه
تینا 15116 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۸۹ من متولد31شهریورم اینجا مهر دراومد حالا یه روز فرقی نداره جالب بود مرسی لینک به دیدگاه
محبوبه87 25 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۸۹ ظاهرا من تولد زودرس دارم فروردین دنیا اومدم که ظاهرا"باید خردادی باشم حالا چه عجله ای بود ،نمیدونم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده