ENG.SAHAND 31645 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، ۱۳۸۹ برا موقعی که کنتور آب دوره و حوصله نداری آبو قطع کنی Phillip writes: “If you’ve ever broken a PVC pipe, you know what a pain it is to repair the damage. The Come Unglued tool can reverse the welding effect of the PVC cement by delivering a precisely controlled amount of head heat to undo the glue. This is awesome.” The big upshot here, of course, is that you can save the fitting, which is likely already cemented into a pipe system 12 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، ۱۳۸۹ کمکت کنه نربونو بگیری اینم راه حلش It really sucks to find yourself standing 20’ wondering whether your mis-positioned extension ladder is going to maintain its solid footing or not. So, Werner has come up with a clever adjustable foot system on their new Equalizer extension ladder to ease your mind a bit. The feet on the ladder are fully adjustable up to 8.5” on either side, which makes the equalizer a great ladder to have around construction sites, steep-graded lawns, or stairs 9 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، ۱۳۸۹ آقا نمیتونم دستمو فرو کنم جایی که انگشت نمیره We came across this interesting product from Griot’s Garage today; the photo’s pretty self-explanatory. It’s a single-finger glove with a small magnet in it to hold a nut or other ferrous object that you need to insert into a tight space. انشتدونه آهنرباییییییییی 10 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، ۱۳۸۹ اما خودشون قد کوتاهن؟ 10 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، ۱۳۸۹ رو سطح لوله مشکل ندارین برای تراز کردن برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 11 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، ۱۳۸۹ شما نظر بدین این ماشین رو فیلمش رو دیدم واقعا یه شاهکار!! بصورت همزمان هم درخت رو از تنه قطع میکنه و هم پوستش رو میکنه و میبره و تبدیل به الوار میکنه!!! ببینی باورت نمیشه :jawdrop: 9 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، ۱۳۸۹ این ماشین رو فیلمش رو دیدم واقعا یه شاهکار!! بصورت همزمان هم درخت رو از تنه قطع میکنه و هم پوستش رو میکنه و میبره و تبدیل به الوار میکنه!!! ببینی باورت نمیشه :jawdrop: اگه تونستی برام بزار بینمش:jawdrop: 6 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، ۱۳۸۹ راستش یادم نمیاد کجا دیدمش یعنی نمیدونم خودم کلیپشو دارم یا نه ولی اگه پیداش کردم حتما میذارم ببینید حالشو ببرید 4 لینک به دیدگاه
just work 12354 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، ۱۳۸۹ جالبن ولی من چیزای خیلی بهتر و جالبتر رو دیدم 2 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، ۱۳۸۹ جالبن ولی من چیزای خیلی بهتر و جالبتر رو دیدم بزار ما هم ببینیم 3 لینک به دیدگاه
just work 12354 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، ۱۳۸۹ بزار ما هم ببینیم باشه اجازه بده سایتشو پیدا کنم 4 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آبان، ۱۳۸۹ جالب بود... خواهش لطف کنید مشارکت کنید ممنون میشم 1 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آبان، ۱۳۸۹ آقا نمیتونم دستمو فرو کنم جایی که انگشت نمیره We came across this interesting product from Griot’s Garage today; the photo’s pretty self-explanatory. It’s a single-finger glove with a small magnet in it to hold a nut or other ferrous object that you need to insert into a tight space. انشتدونه آهنرباییییییییی :ws47::ws47: 2 لینک به دیدگاه
★napadid★ 2337 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی، ۱۳۸۹ شما نظر بدین این هم فیلمش اگه هنوز پیداش نکردی برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 4 لینک به دیدگاه
baybak 4434 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی، ۱۳۸۹ سازمان دفاعی روسیه یه سگ جنگنده ربات ساخته که می تونه بدوه و در هر حالت تعادلش بهم نمی خوره ترکش هم میندازه شناسیای هم می کنه ..کلیپشو پیدا کنم میزااارم ایران هم داره پیشرفت می کنه ما ها هم ربات تعقیب خط های فوق سریع داریم می سازیم... 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده