هولدن کالفیلد 19946 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۸۹ معادل چهل تومان بن کتاب با بیست درصد تخفیف که تقریبا میشد 48 تومن کتاب مجانی و یه نمایشگاه دم در خواب گاه و البته یه نمایشگاه اسباب بازی هم اون ورتر ... حالا بشنوید قسمت اصلی داستان که دیالوگی تکان دهنده بود بین دو نفر ادم تحصیل کرده اولی : کتاب خریدی دومی : نه بن ها را فروختم سی و پنج تومن یه بسته کامل شربت آلوارا گرفتم اولی چند گرفتی؟ دومی : سی تومن طعم دار اولی : کجا ؟ دومی :بازار ............................. اولی : من که دادم از نمایشگاه اسباب بازی هواپیمای کنترلی خریدم .. . . . . ازاین تیپ ادما زیاد ن البته صد شرف دارن نسبت به اونایی که میدن 200 هزارتومن کتاب طلاکاری شده مفاتیح میگرن آلواره که سهله لواشکم بیشتر می ارزه 11 لینک به دیدگاه
hodaa 5488 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۸۹ هی.....یادش بخیر روزگار دانشجویی که واسه یه بن 5تومنی هم ذوق میکردیم....البته اونم گیرمون نمیومد....میگفتن دیر اومدین کاش من جای اونی که بن رو خریده بودم 1 لینک به دیدگاه
spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، ۱۳۸۹ اه پس که اینطور! اهنگای جدیدش مثل قدیما حال نمیده... لینک به دیدگاه
Alireza Hashemi 33392 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، ۱۳۸۹ اه پس که اینطور!اهنگای جدیدش مثل قدیما حال نمیده... :w58: لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده