Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۸۹ ببخشیدشما که با پزشکان سر و کا دارید میشه از یکی از دوستان دعوت کنید باید منتظر شین تعطیلات تموم شه..همه زدن تو خط سفر 1 لینک به دیدگاه
morta 3323 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۸۹ باید منتظر شین تعطیلات تموم شه..همه زدن تو خط سفر واقعا مسولیت پذیری دکترای ایرنی من رو کشته ... لینک به دیدگاه
morta 3323 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۸۹ ويزيتــها تونو بدين دكترو خبر كنم! مگه خودمون دست نداریم ؟ 2 لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۸۹ مگه خودمون دست نداریم ؟ باید میگفتی مگه خودمون جیب نداریم ؟؟؟ 1 لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۸۹ مگه خودمون دست نداریم ؟ من با دستم نميخواستم كاري كنم !!! 1 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، ۱۳۸۹ دکتر نیومد؟!!!!!:w00: بابا من از دست رفتما 2 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، ۱۳۸۹ درد تو درد بی درمان است ای morta. 2 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، ۱۳۸۹ منم مریضی روحی دارم دلم میخواد روزی یه نرو با اره از وسط نصف کنم بنظرتون چکار کنم 2 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، ۱۳۸۹ منم مریضی روحی دارم دلم میخواد روزی یه نرو با اره از وسط نصف کنم بنظرتون چکار کنم :ws28:فک کنم دیگه کار از کار گذشته وحید جون! البته بیماریه روحی درد اکثریته جامعه ماست !!!!!:icon_razz: 1 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، ۱۳۸۹ سارا فک کنم مریضیه نقصان حافظه گرفتی داری سرتو میخارونی یا اینکه گیج زدی:ws28: 1 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، ۱۳۸۹ سارا فک کنم مریضیه نقصان حافظه گرفتی داری سرتو میخارونی یا اینکه گیج زدی:ws28: دارم فکر می کنم ببینم چه بیماری می تونم داشته باشم 2 لینک به دیدگاه
morta 3323 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، ۱۳۸۹ دکتر نیومد؟!!!!!:w00:بابا من از دست رفتما من سپردم به یکی از بچه ها ولی ظاهرا خودش حالش خوب شده ما رو فراموش رده فکر کنم چند وقت دیگه به دام پزشک هم راضی باشیم لینک به دیدگاه
morta 3323 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، ۱۳۸۹ درد تو درد بی درمان است ای morta. منظورتون مرگ دیگه چون با مرگ ادم درد نداره 1 لینک به دیدگاه
morta 3323 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، ۱۳۸۹ منم مریضی روحی دارم دلم میخواد روزی یه نرو با اره از وسط نصف کنم بنظرتون چکار کنم کی که نداشته باشه ... 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده