morta 3323 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۸۹ سلام از اونجایی که دیدم در اینترنت هی میزنند اگه این طوری ، بیا تو من همیشه وجود این تاپیک رو کم دیدم خب بیایم دور هم بگیم چه مشکلی امروز داریم بلکه فرجی باز شد من امروز سرم درد میکنه واقعا درد خیلی بدی من همیشه میخوام با یه اره برقی جمجمم رو به دو نیم تقسیم کنم ( ولی درد دل درد خیلی با حال :D ادم هی به خودش میپیچه ولی درد ملیحی داره ) 6 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۸۹ مریضی روحیم میشه؟...من دلم یه کم گرفته...زیاد نه ها ...یه کم....کلا حالم گرفتست 1 لینک به دیدگاه
morta 3323 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۸۹ مریضی روحیم میشه؟...من دلم یه کم گرفته...زیاد نه ها ...یه کم....کلا حالم گرفتست بله کلا اینجا یک مجتمع درمانی راه اندازی کردیم لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۸۹ ولی درد دل درد خیلی با حال :Dادم هی به خودش میپیچه ولی درد ملیحی داره :w58: 1 لینک به دیدگاه
morta 3323 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۸۹ :w58: :ws38: یعنی درد ملیحی نداره ؟ 1 لینک به دیدگاه
from_hell 10964 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۸۹ ایشالا زودتر شفا بگیرید..... برم دکتر و متین رو صدا کنم بیان اینجا کمکتون کنن.... 1 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۸۹ بلهکلا اینجا یک مجتمع درمانی راه اندازی کردیم خب درمانم کن پس!!!زود باش تا نزدم زیر گریه:icon_razz:... لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۸۹ :ws38:یعنی درد ملیحی نداره ؟ وحشتناکه همه دردا وحشتناکن هیچ کدومش خوب نیس:girl_in_dreams: 1 لینک به دیدگاه
morta 3323 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۸۹ خب درمانم کن پس!!!زود باش تا نزدم زیر گریه:icon_razz:... ( عجب غلطی ردیم ) خب صبر کنید فعلا دکترا رفتن خارج بعد تعطیلات میاند لینک به دیدگاه
morta 3323 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۸۹ وحشتناکههمه دردا وحشتناکن هیچ کدومش خوب نیس:girl_in_dreams: خب اونکه بعله ولی من وقتی سر درد میگرم چشام داره در میاد عین وزق:pichak29: 1 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۸۹ ( عجب غلطی ردیم ) خب صبر کنید فعلا دکترا رفتن خارج بعد تعطیلات میاند :banel_smiley_4:مسخره کردی من و؟!!!!!:w00::banel_smiley_4: :cryingf::cryingf::cryingf::cryingf::cryingf::cryingf::cryingf::cryingf: لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۸۹ خب اونکه بعلهولی من وقتی سر درد میگرم چشام داره در میاد عین وزق:pichak29: خدا نکنه...خب بخواب :smiley (18): 1 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۸۹ خب اونکه بعلهولی من وقتی سر درد میگرم چشام داره در میاد عین وزق:pichak29: :ws28:بیسواد وزغ اون شکلیه آخه؟معلومه سرت خیلی درد میکنه 1 لینک به دیدگاه
morta 3323 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۸۹ :banel_smiley_4:مسخره کردی من و؟!!!!!:w00::banel_smiley_4::cryingf::cryingf::cryingf::cryingf::cryingf::cryingf::cryingf::cryingf: اهاااان الان خبر رسید یکی از دکترا بلیط گیرش نیومده مونده فعلا تو راه :d 1 لینک به دیدگاه
morta 3323 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۸۹ خدا نکنه...خب بخواب :smiley (18): :D خوابیدم بازم درد میکنه بد ترین شکل سر درد اینه که شب بخوابی صبح با سر درد بیدار شی:confused: کسی نمیدونه بهترین راه درمانش بدون قرض چی؟ 1 لینک به دیدگاه
morta 3323 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۸۹ :ws28:بیسواد وزغ اون شکلیه آخه؟معلومه سرت خیلی درد میکنه مگه شما قضیه ی اداره ی شعر و ترب همایونی رو نمیدونید ؟ لینک به دیدگاه
morta 3323 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۸۹ :ws21: ببخشید شما که با پزشکان سر و کا دارید میشه از یکی از دوستان دعوت کنید 1 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۸۹ :Dخوابیدم بازم درد میکنه بد ترین شکل سر درد اینه که شب بخوابی صبح با سر درد بیدار شی:confused: کسی نمیدونه بهترین راه درمانش بدون قرض چی؟ اخی اره خیلی بده ...من وقتای که ظهر زیاد بخوابم سردرد میگیرم :girl_in_dreams: 1 لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۸۹ ويزيتــها تونو بدين دكترو خبر كنم! 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده