ooraman 22216 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۸۹ :ws28::ws28:چقدر رو دارید شماها! بابا استاتیک و برید یه جا دیگه بحث کنید خب! اینجا غیبت کنین لطفا! 1 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۸۹ وای من دلم برا اون روزای خوب تنگ شده...چه زود گذشت:ws44: چه بچه های صمیمی و خوبی...البته خداروشکر اکثرشون اینجان...اینجا هم بزنم به تخته یه خط در میون خرابه!!! 2 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۸۹ من میگم پشت سر استاتیک غیبت کنیم. 1 لینک به دیدگاه
spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۸۹ استاتیک نه افتاتیک البته من باراول پاس کردم ولی اشکمو دراورده بود 1 لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۸۹ اخه حالا اونجا چي هست كه غيبت هم كنيم؟؟ اوايل خوب بود ولي حالا بيخيال ديكتاتوريشيم نميشه بيخيال بي ادبيه تازه واردا شيم هرچي دلشون ميخواد ميگن بي ادبا:w00: همشون هم قصد ازدواج دارن اييييييييييييييش خوب بود؟ 1 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۸۹ من میگم پشت سر استاتیک غیبت کنیم. استاتیک نه افتاتیکالبته من باراول پاس کردم ولی اشکمو دراورده بود :banel_smiley_4: آقای مدیر شما هم ؟!!! . . . . باشه هرچی اسی بگه ...میتونید پشت سره استاتیک غیبت کنید!ا(لان همه میان درمورد باشگاه مورد نظر صحبت میکنن!) 1 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۸۹ اخه حالا اونجا چي هست كه غيبت هم كنيم؟؟اوايل خوب بود ولي حالا بيخيال ديكتاتوريشيم نميشه بيخيال بي ادبيه تازه واردا شيم هرچي دلشون ميخواد ميگن بي ادبا:w00: همشون هم قصد ازدواج دارن اييييييييييييييش خوب بود؟ آورین آورین...خیلی خوب بود:w14: 1 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۸۹ منم غیبت استاتیک بکنم!!!! سر کلاس استاتیک تنها کسی که وقتی استاد پا میشد من بودم...بخدا من خودشیرین نبودم!!!!من عاشق استاتیک بودم خووووووووو!!!حالا وقتی استاد منو تو یونی میبینه بهم سلام میکنه!!!!!!!!! 1 لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۸۹ آورین آورین...خیلی خوب بود:w14: ولي خودمونيما استاتيك سخت نيست اينا ناز ميكنن 1 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۸۹ واقعا سایر رشته ها به غیر از مکانیک،روشون میشه اسمی از استاتیک ببرند!!! شما انگشت کوچیکه استاتیک را هم نمیخونید. :brodkavelarg: من چون به بچه ها تقلب رسونده بودم استاد استاتیک نمره مو کم کرد... اونور خیلی غیرقابل تحمله..یه عده مواجب بگیر راه میرن رو اعصاب آدم 2 لینک به دیدگاه
*mishi* 11920 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۸۹ واقعا سایر رشته ها به غیر از مکانیک،روشون میشه اسمی از استاتیک ببرند!!! شما انگشت کوچیکه استاتیک را هم نمیخونید. برو بابا تو دانشگاه ما بین پکانیک و پلیمر فرقی نمیذارن:w00: 4 لینک به دیدگاه
*mishi* 11920 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۸۹ حاضرم 6تا ترمو بدم یه بار دیگه استاتیک بخونم با اون استاد مامانی و خوبش...همه دخترای کلاسمون میخواستن هووی زنش بشن 1 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۸۹ برو باباتو دانشگاه ما بین پکانیک و پلیمر فرقی نمیذارن:w00: هر وقت تو استاتیک، یاتاقان و .. را خوندی، برو با ولیت بیا !!! 2 لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۸۹ تو باشگاه بقلي تالار مكانيكش خوب نيس برا همينه اينجا بحث استاتيك داغه 1 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۸۹ برو باباتو دانشگاه ما بین پکانیک و پلیمر فرقی نمیذارن:w00: :banel_smiley_4: حاضرم 6تا ترمو بدم یه بار دیگه استاتیک بخونم با اون استاد مامانی و خوبش...همه دخترای کلاسمون میخواستن هووی زنش بشن :banel_smiley_4: هر وقت تو استاتیک، یاتاقان و .. را خوندی، برو با ولیت بیا !!! :banel_smiley_4:ادامه بدید اصلا از رو نرید درضمن @ss@ جون (این چه نا مکاربریه آخه نمیتونم بنویسمش!:w00:) تو استاتیک با اسی کل کل نکن تو باشگاه بقلي تالار مكانيكش خوب نيسبرا همينه اينجا بحث استاتيك داغه دقیقا لینک به دیدگاه
*mishi* 11920 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۸۹ خوشحالم بحث منحرف شد وگرنه همه اخراج بودیم 1 لینک به دیدگاه
*mishi* 11920 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۸۹ :banel_smiley_4:ادامه بدید اصلا از رو نرید درضمن @ss@ جون (این چه نا مکاربریه آخه نمیتونم بنویسمش!:w00:) تو استاتیک با اسی کل کل نکن ببخشید اسمم خوشگله که!!:dancegirl2: خودشم میدونه فقط میخواد کلاس بذاره:w00: 1 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۸۹ ببخشید اسمم خوشگله که!!:dancegirl2: خودشم میدونه فقط میخواد کلاس بذاره:w00: میتونه میذاره . . . خوب آدم باید به داشته هاش مغرور باشه دیگه....چه عیبی داره؟!! 1 لینک به دیدگاه
*mishi* 11920 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۸۹ هر وقت تو استاتیک، یاتاقان و .. را خوندی، برو با ولیت بیا !!! گفتم حداقل اینجا با مکانیکیا دعوام نمیشه!!!تو دانشگاه که همیشه دعواست. سوالایی که واسه امتحان میانترم ما داد با مکانیکا یه جور بود:w00: لینک به دیدگاه
ooraman 22216 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۸۹ گفتم حداقل اینجا با مکانیکیا دعوام نمیشه!!!تو دانشگاه که همیشه دعواست. سوالایی که واسه امتحان میانترم ما داد با مکانیکا یه جور بود:w00: :there: :there::there: سوالای استاتیک ما هم با مکانیکیا یکی بود! 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده