Gerdab 90 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۸۹ وافن جان سلامخواب ديده همه رو زنداني كنه.. میشه بفرمائید چطوری میخواد اینکار صورت بگیره؟! به جرم فیس بوک رفتن؟! من سالهاست توی فیس بوک هستم! خیلی از دوستان شما سالهاست در این سایت هستند. قبل از انتخابات این سایت باز بود و مشکلی هم وجود نداشت. بزودی هم انشالله باز میشه... لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۸۹ سلام عزیز دل برادر... :icon_gol: گریه نکن... میرم برات میخرم خودم... سامی جون دوتا بخر لطفا 1 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۸۹ میشه بفرمائید چطوری میخواد اینکار صورت بگیره؟!به جرم فیس بوک رفتن؟! من سالهاست توی فیس بوک هستم! خیلی از دوستان شما سالهاست در این سایت هستند. قبل از انتخابات این سایت باز بود و مشکلی هم وجود نداشت. بزودی هم انشالله باز میشه... داریم تئوری پردازی میکنیم دوست گردابی عزیز... البته قبلا یه چند نفری رو به جرم قرار دادن عکسشون در سایت فیس بود از دانشگاه محروم کردند ها... بعدشم به جرم فیس بوک رفتن نیست... ولی خوب معمولا خیلی چیزها رو میشه از این نوع سایت های اجتماعی استخراج کرد... شما که خودت استادی بهتر از ما میدونی... هرچی باشه وزارت اطلاعات ایران خیلی قوی تر از وزارت اطلاعات اسرائیله... 1 لینک به دیدگاه
FrnzT 18194 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۸۹ مواظب بحثهای سیاسی باشید. این تاپیک جهت اطلاع دوستان از عضویت در فیس بوک هست. به حاشیه نریم سامان جان با اجازه پستت رو پاک میکنم. لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۸۹ گریه نکن... میرم برات میخرم خودم... :w14::w14: 1 لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۸۹ میشه بفرمائید چطوری میخواد اینکار صورت بگیره؟!به جرم فیس بوک رفتن؟! من سالهاست توی فیس بوک هستم! خیلی از دوستان شما سالهاست در این سایت هستند. قبل از انتخابات این سایت باز بود و مشکلی هم وجود نداشت. بزودی هم انشالله باز میشه... قربون دستت میشه 3-4 از این سایت های +18 باحال رو هم باز کنی 1 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۸۹ سامی جون دوتا بخر لطفا :ws3::ws3: بابا من نون ندارم بخورم... تو چغندر پخته میخواهی ؟ 1 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۸۹ مواظب بحثهای سیاسی باشید.این تاپیک جهت اطلاع دوستان از عضویت در فیس بوک هست. به حاشیه نریم سامان جان با اجازه پستت رو پاک میکنم. :w58::w58::w58: ای بابا... من که چیزی نگفتم که... نمیزارید آدم حرف بزنه ها... این یه مسئله ی تاریخی هست... همه میدونند... :icon_razz: لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۸۹ قربون دستت میشه 3-4 از این سایت های +18 باحال رو هم باز کنی :ws28::ws28::ws28::ws28: نمیری تو... لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۸۹ مواظب بحثهای سیاسی باشید.این تاپیک جهت اطلاع دوستان از عضویت در فیس بوک هست. به حاشیه نریم سامان جان با اجازه پستت رو پاک میکنم. منم ازش نلق قول گرفتم...ولی پست من و پاک نکن خانم مدیر :ws3::ws3: بابا من نون ندارم بخورم... تو چغندر پخته میخواهی ؟ یعنی نمیخری سامان؟:cryingf:(()) 1 لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۸۹ میشه بفرمائید چطوری میخواد اینکار صورت بگیره؟!به جرم فیس بوک رفتن؟! من سالهاست توی فیس بوک هستم! خیلی از دوستان شما سالهاست در این سایت هستند. قبل از انتخابات این سایت باز بود و مشکلی هم وجود نداشت. بزودی هم انشالله باز میشه... این ها رو ولش کن تو که میری تو فیس بوک اسم کاربریت رو بده ادت کنم دی لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۸۹ حالا که اینطوره من دیگه اصلا حرف نمیزنم... :icon_razz: به مدت سی ثانیه البته... 1 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۸۹ منم ازش نلق قول گرفتم...ولی پست من و پاک نکن خانم مدیر یعنی نمیخری سامان؟:cryingf:(()) چرا... برای شما میخریم... 1 لینک به دیدگاه
Gerdab 90 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۸۹ داریم تئوری پردازی میکنیم دوست گردابی عزیز... البته قبلا یه چند نفری رو به جرم قرار دادن عکسشون در سایت فیس بود از دانشگاه محروم کردند ها... بعدشم به جرم فیس بوک رفتن نیست... ولی خوب معمولا خیلی چیزها رو میشه از این نوع سایت های اجتماعی استخراج کرد... شما که خودت استادی بهتر از ما میدونی... هرچی باشه وزارت اطلاعات ایران خیلی قوی تر از وزارت اطلاعات اسرائیله... پست قبلیتون رو خوندم. پست خوبی بود که متاسفانه حذف شد در حالی که میشد در اون باب بحثی داشته باشیم. اما این رو فراموش نکنیم که زمانی اعضای مجاهدین خلق در اونموقع دستگیر شدند که اسلحه بدست گرفتند و بالای خانه های تیمیشون دوشگا نصب کردند! شما چند سالتونه دوست من؟! یادتون میاد زمانی رو که حزب کمونیسم به حمایت شوروی میخواست صدا و سیمارو بگیره؟! کسی به جرم عکس گذاشتن دستگیر نشده. جرم ها مشخصه و افراد هم خودشون میدونن چه کردند که دستگیر شدند! خیلیا مینویسند و میگویند و کسی هم باهاشون کاری نداره. من سایتهای زیادی رو دیدم که اینطور عمل میکنند. در ضمن همین الانش هم میشه خیلی چیزهارو از فیس بوک استخراج کرد! همونطور که ارتش سایبری ایران توئیتر رو خوابوند ! پس اونقدرا سخت نیست دسترسی به اطلاعات اعضای این سایت. اما کسی اینکارو نمیکنه چون دلیلی برای اینکار نیست. شما نظر خودتون رو دارید و ازادید این نظر رو بگید. همونطور که من نظر خودمو دارم و میتونم ازش دفاع بکنم. یادمون نره همون فیس بوک صفحه ی خیلی از دوستان مارو بسته و خیلی از گروه های جهادی رو نابود کرده! اسمش هم گذاشته دموکراسی فیس بوکی! 3 لینک به دیدگاه
EOS 14528 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۸۹ بزودی سایت فیس بوک از حالت فیلـتر در میاد.البته اگر مشکلی در کار بوجود نیاد. اشتباه به عرضتون رسوندن جناب توی این مملکت خراب نکنن آبادی پیش کششون این جوری که اینا دارن پیش می رن یه مدت دیگه اصلا سایتی رو بدون فلفل شکن (به قول دوستان) نمی شه باز کرد ********* Sepideh Shiny البته 100 سال یه بار سری می زنم لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۸۹ خیلی مرموزانه هست این مسئله... کدوم مسئله ؟ همین مسئله دیگه... اینکه یه تعداد عظیم و حجیمی از دوستان اینجا رو میبینند... بعد هیچی نمیگند... بعد آدم همش داره فکر میکنه اینا الان دارند به چی فکر میکنند... share it with the group please لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۸۹ اشتباه به عرضتون رسوندن جناب توی این مملکت خراب نکنن آبادی پیش کششون این جوری که اینا دارن پیش می رن یه مدت دیگه اصلا سایتی رو بدون فلفل شکن (به قول دوستان) نمی شه باز کرد ********* Sepideh Shiny البته 100 سال یه بار سری می زنم دوست من اینجا جای این بحث ها نیست لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۸۹ متأسفانه به خاطر دور شدن از هدف تاپیک که آشنایی دوستانی که تو فیس بوک بودن با همدیگه بود، این تاپیک قفل میشه. امیدوارم به اطلاعیه های بالای انجمن توجه بیشتری کنید. 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده