شـاهین 8068 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۸۹ بزودی سایت فیس بوک از حالت فیلـتر در میاد.البته اگر مشکلی در کار بوجود نیاد. بچه ها بچه ها صاحبش اومد خلبانان ملوان ای امید فخر ایمان من به نمایندگی از تمامی اعضا که با فلفل شکن میرم داخل فیس بوک از این اقدم دلیرانهی شما تشکر میکنم:w73::icon_pf (17): 3 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۸۹ به چه دلیلی قرار فیس بوک از ***** دربیاد؟راستی یه جایی هست که زودتر به این گزارشات ایراد درفیلتــــرینگ رسیدگی کنه؟ دنبال یه کتاب میگردی همه جا بسته هستش داداش سجاد ايشون حالا يه چي فرمودن شما جدي نگير بقول خودت وقتي آدم ميخواد دنبال يه كتاب بگرده همه جا بسته ست.....چطوري انتظار داري فيس بوك باز بشه...زياد شبيه يه فيلم تخيليه لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۸۹ داداش سجاد ايشون حالا يه چي فرمودن شما جدي نگيربقول خودت وقتي آدم ميخواد دنبال يه كتاب بگرده همه جا بسته ست.....چطوري انتظار داري فيس بوك باز بشه...زياد شبيه يه فيلم تخيليه هیس جاوید برو پروفش رو نگاه کن با یه اشاره می تونه محمد رو جابه جا کنه 3 شهر ساز لینک به دیدگاه
Gerdab 90 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۸۹ به چه دلیلی قرار فیس بوک از ***** دربیاد؟راستی یه جایی هست که زودتر به این گزارشات ایراد درفیلتــــرینگ رسیدگی کنه؟ دنبال یه کتاب میگردی همه جا بسته هستش سلام بر شما به دلایلی بزودی سایتهای فیس بوک و فرند فید از فیلـتر در میاند. امروز صبح برای ساعتی فرندفید از فیلتـر بیرون اومد. برای بررسی فیلتـر به سایت پیوندها سر بزنید چون در حال حاضر 99 درصد فیلتـرینگ ایران دست وزارت ارشاده. لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۸۹ هیسجاوید برو پروفش رو نگاه کن با یه اشاره می تونه محمد رو جابه جا کنه 3 شهر ساز اوه اوه اوه راست ميگيااااااااا احتمالا داره منم كه براد پيتم يهو بكنه سيروس گرجستاني... بس سكوت ميكنيم 1 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۸۹ سلام بر شمابه دلایلی بزودی سایتهای فیس بوک و فرند فید از فیلـتر در میاند. امروز صبح برای ساعتی فرندفید از فیلتـر بیرون اومد. برای بررسی فیلتـر به سایت پیوندها سر بزنید چون در حال حاضر 99 درصد فیلتـرینگ ایران دست وزارت ارشاده. اخوي اشتباه نميكني احتمالاً 99% دست يه ارگان ديگس.....و 1% دست وزارت ارشاد!! لینک به دیدگاه
spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۸۹ سلام بر شمابه دلایلی بزودی سایتهای فیس بوک و فرند فید از فیلـتر در میاند. امروز صبح برای ساعتی فرندفید از فیلتـر بیرون اومد. برای بررسی فیلتـر به سایت پیوندها سر بزنید چون در حال حاضر 99 درصد فیلتـرینگ ایران دست وزارت ارشاده. ببینیم وتعریف کنیم والا هنوز نصف فایلا وکتابایی که تو 4shared اپ کردم فیلتـره با فیتلر شکن هم گاهی نمیشه دان کرد مثل هاتفایل ومگااپلود که نمیشه فایلاشون رو ورداشت واونوریا بیشتر فایلاشونو اینجاها اپ میکنن 1 لینک به دیدگاه
Gerdab 90 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۸۹ اخوي اشتباه نميكني احتمالاً 99% دست يه ارگان ديگس.....و 1% دست وزارت ارشاد!! اگر شما بیشتر از من میدونید که یک موضوع جدایی است. اما اگر دوست گرامیمون از من پرسش کردند جواب من همونی است که بود. هر سایتی که میخواد فیلتـر بشه حتی اگر از طرف وزارت اطلاعات باشه باید با جواب مثبت وزارت ارشاد همراه شه.. به همین خاطر برای پیگیری سایتهایی که نباید فیلتـر باشه میتونید با سایت پیوندها ارتباط برقرار کنید تا مشکل رو رفع کنند. 2 لینک به دیدگاه
Gerdab 90 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۸۹ ببینیم وتعریف کنیموالا هنوز نصف فایلا وکتابایی که تو 4shared اپ کردم فیلتـره با فیتلر شکن هم گاهی نمیشه دان کرد مثل هاتفایل ومگااپلود که نمیشه فایلاشون رو ورداشت واونوریا بیشتر فایلاشونو اینجاها اپ میکنن در حال حاضر 4 شیرد جزو سایتهای فیلتـر شده نیست. مگر یک سری لینکهای خاص این سایت. شما از چه اینترنتی استفاده میکنید؟! دایال اپ یا دی اس ال ؟! لینک به دیدگاه
FrnzT 18194 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۸۹ خب خدا رو شکر که میتونیم بدون مشقت عبور از ف.یلتر شکن با فامیل ارتباط برقرارکنیم. خبر خوبی بود سپاس :flowerysmile: لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۸۹ اگر شما بیشتر از من میدونید که یک موضوع جدایی است.اما اگر دوست گرامیمون از من پرسش کردند جواب من همونی است که بود. هر سایتی که میخواد فیلتـر بشه حتی اگر از طرف وزارت اطلاعات باشه باید با جواب مثبت وزارت ارشاد همراه شه.. به همین خاطر برای پیگیری سایتهایی که نباید فیلتـر باشه میتونید با سایت پیوندها ارتباط برقرار کنید تا مشکل رو رفع کنند. بقول شاهين داداش نور بالا ميزني.....بله بله هرچي شما ميگي درسته!!! لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۸۹ چنا ؟ بیا بهت بدم بده،زود باش رد کن بیا. منم فیلـــترشکن میخوام. لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۸۹ فیس بوک قراره از ***** در بیاد ؟؟ وزارت ارشاد باز برای ملت چه خوابی دیده ؟ 3 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۸۹ منم فیل تور شکن میخوام...اینایی که دارم دیگه کار نمیکنه!....فیل توراشون خیلی خفن شدن لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۸۹ وی پی ان استفاده کنید خیال خودتون رو راحت کنید... لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۸۹ من وی پی ان مفتکی دارم... دلتون بسوزه... لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۸۹ فیس بوک قراره از ***** در بیاد ؟؟ وزارت ارشاد باز برای ملت چه خوابی دیده ؟ وافن جان سلام خواب ديده همه رو زنداني كنه.. 1 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۸۹ من وی پی ان مفتکی دارم... دلتون بسوزه... خوش بی حالت وافنی ....چقدر تو خوشبختی!!:cryingf: 1 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۸۹ من وی پی ان مفتکی دارم... دلتون بسوزه... از همون اول معلوم بود اطلاعاتی هستی و از وقتی،ســــپاه ؛ مخابرات رو خرید،تو هم سهیم شدی. به جای عکس هیتلر،باید عکس فیروزآبادی را واسه آواتارت میذاشتی!!! 1 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۸۹ از همون اول معلوم بود اطلاعاتی هستی و از وقتی،ســــپاه ؛ مخابرات رو خرید،تو هم سهیم شدی. به جای عکس هیتلر،باید عکس فیروزآبادی را واسه آواتارت میذاشتی!!! یعنی لو رفتم ؟ :shame: من فقط دارم به کشور خدمت میکنم... 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده