شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۸۹ این تاپیک جهت راحت پیدا کردن دوستان در فیس بوک هستش و جنبه ی دیگری ندارد.:icon_pf (17): دخل=داخل هستش ویرایش نشد 1 لینک به دیدگاه
mIn 2294 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۸۹ خب شاهین تو که با آی دی خودت نیستی . هستی ؟ آیا ؟ لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۸۹ خب شاهین تو که با آی دی خودت نیستی . هستی ؟ آیا ؟ اره بزن شاهین تیز پرواز منو پیدا میکنی:w73: لینک به دیدگاه
asiabadboy 510 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۸۹ با عرض پوزش نمی دونم چرا داخل رو این جوری نوشتم.( دخل):pichak29::ws54: ادیتش کن خب .... تو صفحه پیشرفته .... :w00: لینک به دیدگاه
mIn 2294 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۸۹ ارهبزن شاهین تیز پرواز منو پیدا میکنی:w73: لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۸۹ فيس بوك كجا هست؟ خوردني؟ ديدني؟ چي چيه؟ لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۸۹ يه بار رفتم فيس بوك عضو شدم ديگه نرفتم فلفل شكن ندارم لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۸۹ ادیتش کن خب .... تو صفحه پیشرفته .... :w00: داد نزن باشه بابااا:pichak29: لینک به دیدگاه
mIn 2294 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۸۹ يه بار رفتم فيس بوك عضو شدمديگه نرفتم فلفل شكن ندارم چنا ؟ بیا بهت بدم 1 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۸۹ يه بار رفتم فيس بوك عضو شدمديگه نرفتم فلفل شكن ندارم خب برو يه دونه خوبش رو بخر 1 لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۸۹ اهای اینجا اسپم نکنین دههههههههه لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۸۹ چنا ؟ بیا بهت بدم اخه صرعتم اومد پايين اصبابم خورد شد خب برو يه دونه خوبش رو بخر وي پي ان خوفه بخرم؟ ميگن ويروسي ميكنه براي همين نخريدم 1 لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۸۹ اهای اینجا اسپم نکنیندههههههههه ما كه اسپم نميكنيم داريم آشنا ميشيم لینک به دیدگاه
mIn 2294 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۸۹ اهای اینجا اسپم نکنیندههههههههه چی نکنیم ؟ لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۸۹ وي پي ان خوفه بخرم؟ ميگن ويروسي ميكنه براي همين نخريدم نه نه نخرش ويروسي ..... ااااااي واااااااااااي ميخواي ***** شكن استفاده كني.... 1 لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۸۹ نه نه نخرش ويروسي .....ااااااي واااااااااااي ميخواي ***** شكن استفاده كني.... پس بدون فلفل شكن چه جوري برم فيس بوك؟ 1 لینک به دیدگاه
Gerdab 90 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۸۹ بزودی سایت فیس بوک از حالت فیلـتر در میاد. البته اگر مشکلی در کار بوجود نیاد. 1 لینک به دیدگاه
spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۸۹ بزودی سایت فیس بوک از حالت فیلـتر در میاد.البته اگر مشکلی در کار بوجود نیاد. به چه دلیلی قرار فیس بوک از ***** دربیاد؟ راستی یه جایی هست که زودتر به این گزارشات ایراد درفیلتــــرینگ رسیدگی کنه؟ دنبال یه کتاب میگردی همه جا بسته هستش 1 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۸۹ پس بدون فلفل شكن چه جوري برم فيس بوك؟ آخه چه دليلي داره يه دخمل بدون حجاب بره فيس بوك حرامه حرام...!! :167::ws28: 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده