Alireza Hashemi 33392 ارسال شده در 14 بهمن، 2010 به نام خدا بنیاد جهانی ویکی پدیا، ده شخصیت بزرگ هزاره دوم را که بر جهان اثر گذاشتند، معرفی کرد. یوهان سباستین پری باخ، مدیر این موسسه اعلام کرد، به هر کدام از کشورهایی که دانشمندان آن جایزه «ویکی سال» را دریافت کنند، ده میلیون دلار جایزه اهدا میکند. براساس اعلام این موسسه جهانی، ده شخصیت برتر هزاره قبل چنین معرفی شدند: آلبرت اینشتین، ریاضیدان آمریکایی بیل گیتس، مخترع آمریکایی مولوی، شاعر و ترانهسرای اهل ترکیه!!!! زکریای رازی، دانشمند بزرگ عرب!!!!! حکیم عمر خیام، دانشمند بزرگ افغانی!!!!! اسحاق نیوتن، دانشمند بزرگ انگلیسی ابن سینا، دانشمند و پزشک عربستان سعودی!!!!! فردوسی طوسی، شاعر بزرگ روسی!!!!! فردریش نیچه، فیلسوف بزرگ آلمانی دکتر کامران وفا، فیزیکدان بزرگآمریکایی!!!!! :rose::rose::rose::rose::rose::rose::rose::rose::rose::rose::rose::rose: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام فردا کوروش و کاوه.......... تا اینجاش عادی بود واسم ولی بهم برخورد که چرا ننوشته: دکتر محمود احمدی نژاد،رئیس جمهور لبنان!!!!! 10
Alireza Hashemi 33392 مالک ارسال شده در 14 بهمن، 2010 شرمنده حال گیری شد منم که خوشم نمیاد غم تو دل بچها بیاد این واسه رفعه غم زدگی تبلیغ کمربند ایمنی 6
Ehsan 112346 ارسال شده در 15 بهمن، 2010 یاران چه غریبانه رفتند از این خانه هم سوخته ..... ما هم سوخته پروانه 2
ooraman 22216 ارسال شده در 15 بهمن، 2010 :w58::w58::w58::icon_pf (34)::icon_pf (34)::icon_pf (34)::icon_pf (34)::icon_pf (34)::icon_pf (34): 1
EOS 14528 ارسال شده در 15 بهمن، 2010 جدی که نبود .... مگه نه !!! :jawdrop: :banel_smiley_52: :icon_pf (34): 1
Waffen 15118 ارسال شده در 15 بهمن، 2010 بنیاد جهانی ویکیپدیا ؟ سایت کلوب دات کام ؟ واقعا ؟ خوب حالا اینا اینارو گفته باشند... اولا هرکسی میتونه هر چیزی رو در ویکیپدیا تحریف کنه... اسمش با خودشه... دانش نامه ی آزاد... من یه نفر رو میشناسم که هر روز میره اسم خودش رو میزاره به عنوان آهنگ ساز شجریان... بعد یکی دیگه میاد یه چیز دیگه میزاره... مایکروسافت یه عده ی زیادی رو استخدام کرده بود که برند در سایت ویکیپدیا براش چیزای خوب خوب بنویسند و از محصولاتش تعریف کنند که بعدا لو رفت و تبدیل شد به جک... شما هم برید اینها رو تغییر بدید و درستش رو بنویسید... 6
*mishi* 11920 ارسال شده در 15 بهمن، 2010 دکیم خارجی بود نمیدونستیم:persiana__hahaha: حالا درعوض چی لبنانی شد!!معلومه دیگه بیت المال 2
احلام 254 ارسال شده در 15 بهمن، 2010 شوخی های کلوبیولی خب گزنده وواقعیت محور! واقعیت محور ؟؟؟ به نظر من هر ده تاش باید ایرانی میشد ... خداییش اونقد که ایرانی ها تو دنیا تاثیر گذاشتن بقیه نذاشتن ..حیف که مغولا...حیف:icon_pf (34): 1
Doctor_Shovan مهمان ارسال شده در 15 بهمن، 2010 دوست عزیز من حرف شما رو بیشتر از کلوب و ویکی هر دو قبول دارم ولی خود شما رفتی با سرچ این اسامی ایرانی در ویکی اونا رو ببینی ؟؟؟ و مطئمن بشی که ویکی ( بر فرض اینکه منبع معتبری باشه ) هم اینا رو گفته .. اگه شما شنیدی که منبع لازمه این منبع باید منبع اصلی باشه و گرنه اینکه شما ادرس دادی همون پست اول خودته !!! من چندی پیش در همین سایت در یه تاپیک مشابه این تعدادی از این اسامی رو از ویکی بیرون کشیدم اینگونه نبود من فکر میکنم اشکال از خود ماست حالا حتی اگه ویکی یا یه عربی یا یه مغرض ضد ایرانی یه چیزی گفته ما چرا باید نشرش بدیم ؟/ بهتره بجای تاپیک ساختن از دروغ به سراغ خود اون ویکی بریم و اونجا بهش بگیم اقای ویکی تو خیلی غلط کردی !!!! این ویکی المانیه ببین برای رازی چند لقب قرار داده اولش هم نوشته پرزیش یعنی ایرانی و پزشک و دانشمند علوم طبیعی و فیلسوف و نویسنده وکاشف الکل Zum ersten Mal ist die Gewinnung von reinem Alkohol dempersischen Arzt, Naturwissenschaftler, Philosophen und Schriftsteller Abu Bakr Mohammad Ibn Zakariya al-Razi († 925) durch die Destillation aus Wein gelungen
Alireza Hashemi 33392 مالک ارسال شده در 15 بهمن، 2010 ای بابا دوستای گلم یعنی واقعا اینجوری همه چیو برداشت میکنید من این مطلب رو به عنوان طنز گذاشتم معلومه این واقعیت نیست:jawdrop: این مطلب کنایه ای بود برای خط آخرم از پست بعدمم که عکس کمر بند ایمنی و گذاشتم معلوم بود میخوام بگم که این مطلب طنز تلخه قصد اطلاع رسانی نداشتم منبع رم گذاشتم که چون میخواستم حق نویسنده ادا شه نه اینکه بخوام خبرم رو تایید کنم واقعیت اینه که با این پست میخواستم بگم که ریئس جمهوری خارجی داریم و باید بهش به افتخاریم:rose: 1
farfaraway 223 ارسال شده در 15 بهمن، 2010 واقعیت محور ؟؟؟به نظر من هر ده تاش باید ایرانی میشد ... خداییش اونقد که ایرانی ها تو دنیا تاثیر گذاشتن بقیه نذاشتن ..حیف که مغولا...حیف:icon_pf (34): فقط مغولا؟!! پس اسلام چی؟ 2
فلورانس 16 ارسال شده در 17 بهمن، 2010 شرمنده حال گیری شد منم که خوشم نمیاد غم تو دل بچها بیاد این واسه رفعه غم زدگی تبلیغ کمربند ایمنی کمربند خوب نیست ادم میخواد تو ماشین دوپس دوپس کنه نمیشه تکون بخوری.... 1
Alireza Hashemi 33392 مالک ارسال شده در 17 بهمن، 2010 کمربند خوب نیست ادم میخواد تو ماشین دوپس دوپس کنه نمیشه تکون بخوری.... :icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol: :icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol:
ارسال های توصیه شده