Alireza Hashemi 33392 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۸۹ به نام خدا بنیاد جهانی ویکی پدیا، ده شخصیت بزرگ هزاره دوم را که بر جهان اثر گذاشتند، معرفی کرد. یوهان سباستین پری باخ، مدیر این موسسه اعلام کرد، به هر کدام از کشورهایی که دانشمندان آن جایزه «ویکی سال» را دریافت کنند، ده میلیون دلار جایزه اهدا میکند. براساس اعلام این موسسه جهانی، ده شخصیت برتر هزاره قبل چنین معرفی شدند: آلبرت اینشتین، ریاضیدان آمریکایی بیل گیتس، مخترع آمریکایی مولوی، شاعر و ترانهسرای اهل ترکیه!!!! زکریای رازی، دانشمند بزرگ عرب!!!!! حکیم عمر خیام، دانشمند بزرگ افغانی!!!!! اسحاق نیوتن، دانشمند بزرگ انگلیسی ابن سینا، دانشمند و پزشک عربستان سعودی!!!!! فردوسی طوسی، شاعر بزرگ روسی!!!!! فردریش نیچه، فیلسوف بزرگ آلمانی دکتر کامران وفا، فیزیکدان بزرگآمریکایی!!!!! :rose::rose::rose::rose::rose::rose::rose::rose::rose::rose::rose::rose: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام فردا کوروش و کاوه.......... تا اینجاش عادی بود واسم ولی بهم برخورد که چرا ننوشته: دکتر محمود احمدی نژاد،رئیس جمهور لبنان!!!!! 10 لینک به دیدگاه
Alireza Hashemi 33392 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۸۹ شرمنده حال گیری شد منم که خوشم نمیاد غم تو دل بچها بیاد این واسه رفعه غم زدگی تبلیغ کمربند ایمنی 6 لینک به دیدگاه
rezanassimi 9036 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۸۹ مرسی ولی منبعش آبکیه طنز گفته در قالب جددی :ws2: 4 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۸۹ یاران چه غریبانه رفتند از این خانه هم سوخته ..... ما هم سوخته پروانه 2 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۸۹ :w58::w58::w58::icon_pf (34)::icon_pf (34)::icon_pf (34)::icon_pf (34)::icon_pf (34)::icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
EOS 14528 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۸۹ جدی که نبود .... مگه نه !!! :jawdrop: :banel_smiley_52: :icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۸۹ بنیاد جهانی ویکیپدیا ؟ سایت کلوب دات کام ؟ واقعا ؟ خوب حالا اینا اینارو گفته باشند... اولا هرکسی میتونه هر چیزی رو در ویکیپدیا تحریف کنه... اسمش با خودشه... دانش نامه ی آزاد... من یه نفر رو میشناسم که هر روز میره اسم خودش رو میزاره به عنوان آهنگ ساز شجریان... بعد یکی دیگه میاد یه چیز دیگه میزاره... مایکروسافت یه عده ی زیادی رو استخدام کرده بود که برند در سایت ویکیپدیا براش چیزای خوب خوب بنویسند و از محصولاتش تعریف کنند که بعدا لو رفت و تبدیل شد به جک... شما هم برید اینها رو تغییر بدید و درستش رو بنویسید... 6 لینک به دیدگاه
*mishi* 11920 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۸۹ دکیم خارجی بود نمیدونستیم:persiana__hahaha: حالا درعوض چی لبنانی شد!!معلومه دیگه بیت المال 2 لینک به دیدگاه
spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۸۹ شوخی های کلوبی ولی خب گزنده وواقعیت محور! 4 لینک به دیدگاه
احلام 254 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۸۹ شوخی های کلوبیولی خب گزنده وواقعیت محور! واقعیت محور ؟؟؟ به نظر من هر ده تاش باید ایرانی میشد ... خداییش اونقد که ایرانی ها تو دنیا تاثیر گذاشتن بقیه نذاشتن ..حیف که مغولا...حیف:icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
Doctor_Shovan مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۸۹ دوست عزیز من حرف شما رو بیشتر از کلوب و ویکی هر دو قبول دارم ولی خود شما رفتی با سرچ این اسامی ایرانی در ویکی اونا رو ببینی ؟؟؟ و مطئمن بشی که ویکی ( بر فرض اینکه منبع معتبری باشه ) هم اینا رو گفته .. اگه شما شنیدی که منبع لازمه این منبع باید منبع اصلی باشه و گرنه اینکه شما ادرس دادی همون پست اول خودته !!! من چندی پیش در همین سایت در یه تاپیک مشابه این تعدادی از این اسامی رو از ویکی بیرون کشیدم اینگونه نبود من فکر میکنم اشکال از خود ماست حالا حتی اگه ویکی یا یه عربی یا یه مغرض ضد ایرانی یه چیزی گفته ما چرا باید نشرش بدیم ؟/ بهتره بجای تاپیک ساختن از دروغ به سراغ خود اون ویکی بریم و اونجا بهش بگیم اقای ویکی تو خیلی غلط کردی !!!! این ویکی المانیه ببین برای رازی چند لقب قرار داده اولش هم نوشته پرزیش یعنی ایرانی و پزشک و دانشمند علوم طبیعی و فیلسوف و نویسنده وکاشف الکل Zum ersten Mal ist die Gewinnung von reinem Alkohol dempersischen Arzt, Naturwissenschaftler, Philosophen und Schriftsteller Abu Bakr Mohammad Ibn Zakariya al-Razi († 925) durch die Destillation aus Wein gelungen لینک به دیدگاه
Alireza Hashemi 33392 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، ۱۳۸۹ ای بابا دوستای گلم یعنی واقعا اینجوری همه چیو برداشت میکنید من این مطلب رو به عنوان طنز گذاشتم معلومه این واقعیت نیست:jawdrop: این مطلب کنایه ای بود برای خط آخرم از پست بعدمم که عکس کمر بند ایمنی و گذاشتم معلوم بود میخوام بگم که این مطلب طنز تلخه قصد اطلاع رسانی نداشتم منبع رم گذاشتم که چون میخواستم حق نویسنده ادا شه نه اینکه بخوام خبرم رو تایید کنم واقعیت اینه که با این پست میخواستم بگم که ریئس جمهوری خارجی داریم و باید بهش به افتخاریم:rose: 1 لینک به دیدگاه
farfaraway 223 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، ۱۳۸۹ واقعیت محور ؟؟؟به نظر من هر ده تاش باید ایرانی میشد ... خداییش اونقد که ایرانی ها تو دنیا تاثیر گذاشتن بقیه نذاشتن ..حیف که مغولا...حیف:icon_pf (34): فقط مغولا؟!! پس اسلام چی؟ 2 لینک به دیدگاه
Alireza Hashemi 33392 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۸۹ فقط مغولا؟!!پس اسلام چی؟ :w58::w58: لینک به دیدگاه
فلورانس 16 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۸۹ شرمنده حال گیری شد منم که خوشم نمیاد غم تو دل بچها بیاد این واسه رفعه غم زدگی تبلیغ کمربند ایمنی کمربند خوب نیست ادم میخواد تو ماشین دوپس دوپس کنه نمیشه تکون بخوری.... 1 لینک به دیدگاه
Alireza Hashemi 33392 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۸۹ کمربند خوب نیست ادم میخواد تو ماشین دوپس دوپس کنه نمیشه تکون بخوری.... :icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol: :icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol: لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده