*Polaris* 19606 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آبان، ۱۳۸۹ ساعت 10.30 شروع کلاس...روی صندلی ها نشستیم و استاد وارد شد. کیفش رو خواست روی صندلیش قرار بده که...یکدفعه این طوری شد! :w00: این چه وضعیه؟! خجالت نمی کشین؟! :vahidrk: این صندلی استاد هست؟! شماها بهتون برنمیخوره؟! براتون مهم نیست؟! من و دوستام که اصلا متوجه نشده بودیم،یه نگاه به صندلی کردیم. یه صندلی فلزی که تشک و پشتی نداشت! استادخیلی عصبانی شده بود. :w74: صندلی رو برداشت و گذاشت تو سالن. بعد هم شروع کرد به دعوا کردن. شماها دانشجو هستید؟! این چه وضعیه؟! اصلا توجهی به اطرافتون ندارید. یه نگاه به صندلی من نکردید که قبل از شروع کلاس برید و عوضش کنید؟! :ubhuekdv133q83a7yy7 یکی از پسرا از جاش بلند شد که بره صندلی بیاره... بعد از مدتی که وارد کلاس شد،همه این طوری شدیم! دو تا صندلی چوبی تو دستش گرفته بود. یکیش که کج بود و اون یکیش هم یه پایه نداشت! :icon_pf (34): گفت: استاد از کلاس های خالی فقط همینا رو پیدا کردم که به نسبت سالم تر بود! استاد حسابی عصبانی شد و کلاس رو ترک کرد... همه داشتن سوال میکردن: آخه مگه ما مقصریم؟! وضع دانشگاه ما متاسفانه همینه! مگه به حرف ما گوش میدن؟! اون پسری که صندلی آورده بود گفت: من که بد نگفتم... نیم ساعتی منتظر استاد موندیم،ولی نیومد. کسی هم جرات نداشت بره استاد سرا. یکی از بچه ها گفت: این استاد تازه اومده. کم کم خودش میفهمه و عادت میکنه. بریم... . . . همه کلاس رو ترک کردیم،ولی تو سکوت... 15 لینک به دیدگاه
*Polaris* 19606 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آبان، ۱۳۸۹ صندلی فلزی و تشک کجاش عجیبه؟! 1 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آبان، ۱۳۸۹ چه استادتتون لوسه....البته ببخشیدا 3 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آبان، ۱۳۸۹ ما تو دانشگاهمون کلی میز و صندلی اضافی داریم... ولی حتی یه دونه "استاد" توش پیدا نمیشه... بیا ما یه عالمه به شما از اینا میدیم... شما چهارتا استاد درست و حسابی به ما بدین... 10 لینک به دیدگاه
terajedi21 2134 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آبان، ۱۳۸۹ اخه یعنی چه!به این خاطر مگه کلاس رو تعطیل میکنن بهانه جور کرده واسه خودش قید کلاس رو بزنه شاید!همشم اخر سر به ضرر دانشجو تموم میشه. 3 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آبان، ۱۳۸۹ کجاش عجیبه؟! یه بارم استاد ما استاد نظریه اتاماتا قهر کرد البته نه از دست ما بلکه از دست مسوولین تو سالن بچه ها امتحان نمیدونم نهج البلاغه بود قران بود چی بود میدادن هی صندلی ها رو جابه جا میکردن وصداشون واقعا کر کننده بود یه دفعه ای استاد رفت بیرون بعد چن دقیقه با صورت سرخ شده و گوشای از اون سرخ تر اومد تو و گفت امروز کلاس تشکیل نمیشه و کلی هم زیر لب به بعضیا فحش و ناسزا داد 2 لینک به دیدگاه
*Polaris* 19606 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آبان، ۱۳۸۹ چه استادتتون لوسه....البته ببخشیدا امروز اعصاب همه رو ریخت بهم... ما تو دانشگاهمون کلی میز و صندلی اضافی داریم... ولی حتی یه دونه "استاد" توش پیدا نمیشه... بیا ما یه عالمه به شما از اینا میدیم... شما چهارتا استاد درست و حسابی به ما بدین... یه بارم استاد ما استاد نظریه اتاماتا قهر کرد البته نه از دست ما بلکه از دست مسوولینتو سالن بچه ها امتحان نمیدونم نهج البلاغه بود قران بود چی بود میدادن هی صندلی ها رو جابه جا میکردن وصداشون واقعا کر کننده بود یه دفعه ای استاد رفت بیرون بعد چن دقیقه با صورت سرخ شده و گوشای از اون سرخ تر اومد تو و گفت امروز کلاس تشکیل نمیشه و کلی هم زیر لب به بعضیا فحش و ناسزا داد هی... این کلاس خیلی مهم بود... ولی استاد خیلی راحت کنسل کرد... لینک به دیدگاه
mIn 2294 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آبان، ۱۳۸۹ اخه یعنی چه!به این خاطر مگه کلاس رو تعطیل میکنن بهانه جور کرده واسه خودش قید کلاس رو بزنه شاید!همشم اخر سر به ضرر دانشجو تموم میشه. مخالفم 1 لینک به دیدگاه
mIn 2294 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آبان، ۱۳۸۹ وقتی دانشگاهی فراهم نمی کنیم ، ینی می تونیم و نمی خواهیم که بهش اعتنا کنیم ، دانشجو .... . البته ما خودمون تو دانشگاه سابق بیشتر از یه عالمه کلاس و صندلی جدید خالی داریم !!! ولی خب به قول وافن استادی توش نداریم ! حاضرم قسم بخورم که بیشتر از چند دقیقه از 24 ساعت توی اون دانشگاه سابق مورد مفید پیدا نمیشد و نمیشه !!! 4 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۸۹ بچه های ما پشت صندلی همه استاد ها تو دانشگاه نوشته اند، جا استادی یا استاد دونی !!! 6 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۸۹ بچه های ما پشت صندلی همه استاد ها تو دانشگاه نوشته اند، جا استادی یا استاد دونی !!! :ws28::ws28: تو دانشگاه ما هم همیطوره... رو یکی از "استاد دونی ها" هم بزرگ با لاک نوشتن "مرگ بر خ...." 1 لینک به دیدگاه
farfaraway 223 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۸۹ بچه های ما پشت صندلی همه استاد ها تو دانشگاه نوشته اند، جا استادی یا استاد دونی !!! واسه مام رو همه نوشته بود؛رو یکی هم نوشته بود مرغدونی 3 لینک به دیدگاه
yasi * m 5032 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۸۹ استادای ما همش راه میرن.....یه صندلی استاد گنده گذاشتن هیشکی قدش نمیرسه بشینه روش :4chsmu1: 1 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۸۹ ساعت 10.30 شروع کلاس...روی صندلی ها نشستیم و استاد وارد شد.کیفش رو خواست روی صندلیش قرار بده که...یکدفعه این طوری شد! :w00: این چه وضعیه؟! خجالت نمی کشین؟! :vahidrk: این صندلی استاد هست؟! شماها بهتون برنمیخوره؟! براتون مهم نیست؟! من و دوستام که اصلا متوجه نشده بودیم،یه نگاه به صندلی کردیم. یه صندلی فلزی که تشک و پشتی نداشت! استادخیلی عصبانی شده بود. :w74: صندلی رو برداشت و گذاشت تو سالن. بعد هم شروع کرد به دعوا کردن. شماها دانشجو هستید؟! این چه وضعیه؟! اصلا توجهی به اطرافتون ندارید. یه نگاه به صندلی من نکردید که قبل از شروع کلاس برید و عوضش کنید؟! :ubhuekdv133q83a7yy7 یکی از پسرا از جاش بلند شد که بره صندلی بیاره... بعد از مدتی که وارد کلاس شد،همه این طوری شدیم! دو تا صندلی چوبی تو دستش گرفته بود. یکیش که کج بود و اون یکیش هم یه پایه نداشت! :icon_pf (34): گفت: استاد از کلاس های خالی فقط همینا رو پیدا کردم که به نسبت سالم تر بود! استاد حسابی عصبانی شد و کلاس رو ترک کرد... همه داشتن سوال میکردن: آخه مگه ما مقصریم؟! وضع دانشگاه ما متاسفانه همینه! مگه به حرف ما گوش میدن؟! اون پسری که صندلی آورده بود گفت: من که بد نگفتم... نیم ساعتی منتظر استاد موندیم،ولی نیومد. کسی هم جرات نداشت بره استاد سرا. یکی از بچه ها گفت: این استاد تازه اومده. کم کم خودش میفهمه و عادت میکنه. بریم... . . . همه کلاس رو ترک کردیم،ولی تو سکوت... خب يكي از شماها چادري مانتوي بهش ميدادين تا مثل مكتب اون بندازه زيرش و شروع به درس دادن ميكرد.... 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۸۹ خب يكي از شماها چادري مانتوي بهش ميدادين تا مثل مكتب اون بندازه زيرش و شروع به درس دادن ميكرد.... :ws28: لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۸۹ خب يكي از شماها چادري مانتوي بهش ميدادين تا مثل مكتب اون بندازه زيرش و شروع به درس دادن ميكرد.... مانتوشو چجوری سر کلاس در بیاره بده استاد؟:jawdrop: لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۸۹ مانتوشو چجوری سر کلاس در بیاره بده استاد؟:jawdrop: واي واي من وقتي عكس آواتورت رو ميبينم.....پشيمون ميشم بگم چطوري؟!:banel_smiley_52: لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۸۹ بچه های ما پشت صندلی همه استاد ها تو دانشگاه نوشته اند، جا استادی یا استاد دونی !!! مال مام همینطور :smiley (18): 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده