Doctor_Shovan مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آبان، ۱۳۸۹ روغن ماهي از بافتهاي مغز محافظت ميكند محققان ميگويند: روغن ماهي از وارد آمدن آسيب به بافتهاي مغز جلوگيري ميكند. به گزارش سرويس بهداشت و درمان ايسنا از خوزستان، محققان آمريکايي معتقدند: روغن ماهي داراي ماده خاصي است که پس از سکته از وقوع آسيبهاي مغزى جلوگيري ميکند. اين ماده که دوکوساهگزانوايک اسيد نام دارد از بافتهاي مغزي محافظت ميکند و پس از سکته، بهبودي فرد را تسريع ميکند. دکتر نيکولاس بازان در اين خصوص گفت: ما تازه به تاثير عمده امگا 3 و اسيدهاى چرب اساسى بر سکته پي بردهايم. محققان با آزمايش تاثيرات روغن ماهي بر موشهاي آزمايشگاهي به اين نتايج دست يافتهاند لینک به دیدگاه
mjh 243 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آبان، ۱۳۸۹ متاسفانه سرانه مصرف ماهی در کشور ما بشدت پایینه ممنونم نادر جان 1 لینک به دیدگاه
Doctor_Shovan مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۸۹ متاسفانه سرانه مصرف ماهی در کشور ما بشدت پایینهممنونم نادر جان یکی اینکه پولش نیست دیگه اینکه فرهنگش نیست لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده