سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آبان، ۱۳۸۹ طلاق در ایران هشت برابر کشورهای توسعه یافته خبرگزاری مهر: آمار ارائه شده توسط معاون حقوقی و سجلی ثبت احوال کشور نشان می دهد که میزان طلاق در کشور ما با کشورهای توسعه یافته فاصله بسیاری دارد و بی رقیب می تازد. این آمار نشان می دهد طلاق در ایران به ازای هر هزار نفر یک و هفت دهم(1/7) و در خارج از کشور دو دهم است (0/2)به عبارت دیگر میزان طلاق ایران هشت برابر کشورهای دیگر است. البته بنا بر اظهار نظر شهلا کاظمی پور معاون پژوهشی مرکز مطالعات جمعیتی آسیا و اقیانوسیه « بالابودن میزان طلاق در ایران به نسبت دنیا به دلیل بالا بودن تعداد ازدواجهای انجام شده در کشور است ولی باز هم مقایسه نشان می دهد ما از این جهت وضعیت خوبی در دنیا نداریم.» آمار اعلام شده توسط سازمان ثبت احوال کشور نشان می دهد که شیب افزایش نرخ ازدواج همچنان صعودی است اگرچه چندی پیش داریوش قنبری یکی از نمایندگان کمیسیون اجتماعی مجلس از بخشنامه ای ابلاغی از سوی این سازمان پرده برداشت که در آن خواسته شده بود سازمانها آمار ازدواج را بالا اعلام کرده و از آمار طلاق کم کنند. از صحت و دقت آمارهای اعلام شده که بگذریم بررسی آمار طلاق در سالهای اخیر نشان می دهد رشد آن روند صعودی دارد. 9 لینک به دیدگاه
eder 13732 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آبان، ۱۳۸۹ طلاق در ایران هشت برابر کشورهای توسعه یافته خبرگزاری مهر: آمار ارائه شده توسط معاون حقوقی و سجلی ثبت احوال کشور نشان می دهد که میزان طلاق در کشور ما با کشورهای توسعه یافته فاصله بسیاری دارد و بی رقیب می تازد. این آمار نشان می دهد طلاق در ایران به ازای هر هزار نفر یک و هفت دهم(1/7) و در خارج از کشور دو دهم است (0/2)به عبارت دیگر میزان طلاق ایران هشت برابر کشورهای دیگر است. البته بنا بر اظهار نظر شهلا کاظمی پور معاون پژوهشی مرکز مطالعات جمعیتی آسیا و اقیانوسیه « بالابودن میزان طلاق در ایران به نسبت دنیا به دلیل بالا بودن تعداد ازدواجهای انجام شده در کشور است ولی باز هم مقایسه نشان می دهد ما از این جهت وضعیت خوبی در دنیا نداریم.» آمار اعلام شده توسط سازمان ثبت احوال کشور نشان می دهد که شیب افزایش نرخ ازدواج همچنان صعودی است اگرچه چندی پیش داریوش قنبری یکی از نمایندگان کمیسیون اجتماعی مجلس از بخشنامه ای ابلاغی از سوی این سازمان پرده برداشت که در آن خواسته شده بود سازمانها آمار ازدواج را بالا اعلام کرده و از آمار طلاق کم کنند. از صحت و دقت آمارهای اعلام شده که بگذریم بررسی آمار طلاق در سالهای اخیر نشان می دهد رشد آن روند صعودی دارد. :w58: طرف سه کار میکنه .... شده معاون پژوهشی... دیگه وقتی درصدی (در هزار) نتیجه رو اعلام میکنن که کم و زیاد بودن ازدواج مهم نیس !!! تازه تو کشور گل و بلبل با مهریه و ... کی جرأت داره زنشو طلاق بده . به زور هم که شده مردم طلاق نمیگیرن.... 1 لینک به دیدگاه
yasi * m 5032 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آبان، ۱۳۸۹ :w58: طرف سه کار میکنه .... شده معاون پژوهشی... دیگه وقتی درصدی (در هزار) نتیجه رو اعلام میکنن که کم و زیاد بودن ازدواج مهم نیس !!! تازه تو کشور گل و بلبل با مهریه و ... کی جرأت داره زنشو طلاق بده . به زور هم که شده مردم طلاق نمیگیرن.... فعلا که میبینی طلاقا زیاده....پس هنوز مهریه ها خیلی کمه!! 3 لینک به دیدگاه
morta 3323 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آبان، ۱۳۸۹ میشه لینک منبع بدید خیلی نیاز دارم ممنون لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آبان، ۱۳۸۹ آخه الان در کشورهای خارجی به اون صورت ازدواجی در جوانی صورت نمیگیره. طرف تا جوان است دنبال خلافه ، وقتی پا به سن گذاشت، تازه یادش میوفته ازدواج کنه،که مسلما طلاق در سن بالا خیلی کمتره. اما در ایران،طرف جوگیر میشه و ازدواج میکنه،دو ماه میگذره،میبینه هنوز شعورش به زندگی مشترک نرسیده و ول میکنه !!! 3 لینک به دیدگاه
احلام 254 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آبان، ۱۳۸۹ آخه الان در کشورهای خارجی به اون صورت ازدواجی در جوانی صورت نمیگیره. طرف تا جوان است دنبال خلافه ، وقتی پا به سن گذاشت، تازه یادش میوفته ازدواج کنه،که مسلما طلاق در سن بالا خیلی کمتره. اما در ایران،طرف جوگیر میشه و ازدواج میکنه،دو ماه میگذره،میبینه هنوز شعورش به زندگی مشترک نرسیده و ول میکنه !!! دلیل دیگه اش هم اینه طرف تا چشش رو وا میکنه عاشق دختر یا پسر همسایه میشه دو ماه بعد فرار و ... سرانجام طلاق ... ولی من خیلی مطمئن نیستم این امار درست باشه 1 لینک به دیدگاه
احلام 254 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آبان، ۱۳۸۹ كارشناسان مسائل اجتماعي مصر مي گويند: آمار طلاق روز به روز در اين كشور در حال افزايش است و اين آمار در سال 2008 و پس از آن در سال 2009 كه بحران جهاني اقتصاد به وجود آمد، به كرات افزايش يافته است. به گزارش سرويس بين الملل "جهان"، جديدترين گزارش منتشر شده توسط سازمان آمار رسمي مصر نشان ميدهد كه تنها در سال 2006 ميلادي بيش از 65461 طلاق در اين كشور رخ داد. اين در حاليست كه اين عدد در سال 2007 ميلادي به 77878 طلاق افزايش يافت. بدين ترتيب مي توان گفت: پديده طلاق در مصر از سال 2006 تا سال 2007 رشد 19 درصدي داشته است. از سوي ديگر كارشناسان مسائل اجتماعي مصر مي گويند: آمار طلاق روز به روز در اين كشور در حال افزايش است و اين آمار در سال 2008 و پس از آن در سال 2009 كه بحران جهاني اقتصاد به وجود آمد، به كرات افزايش يافته است. لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آبان، ۱۳۸۹ ولی من خیلی مطمئن نیستم این امار درست باشه متاسفانه بدجوری درسته. فقط در شهر تهران روزی حداقل 300 طلاق ثبت میشه،فقط کافیه برین دادگاه خانواده تهران. 3 لینک به دیدگاه
rezanassimi 9036 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آبان، ۱۳۸۹ تو کشورهای توسعه یافته خیلیها با هم زندگی میکنن درحالیکه ازدواج نکردن. بعضی وقتا تو شبکه هایی مثل mtv دختر پسرایی رو نشون میده که عاشقانه تو با هم زندگی میکنن. تو فیلما و کلیپها هم... کاملا مشخصه که داره فرهنگ سازی میشه. انگار قراره مد بشه که طرف تو مراسم ازدواجش حامله باشه. 3 لینک به دیدگاه
احلام 254 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آبان، ۱۳۸۹ یه مطلب هم مشابه مطلب شما پیدا کردم اما نوشته بود طلاق در ایران هشت برابر کشورهای جهان یعنی توسعه یافته نیافته نداره همین مدلیه یه جا دیگه مصر رو اولین کشور در داشتن طلاق زیاد نوشته بود لینک به دیدگاه
احلام 254 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آبان، ۱۳۸۹ تو کشورهای توسعه یافته خیلیها با هم زندگی میکنن درحالیکه ازدواج نکردن.بعضی وقتا تو شبکه هایی مثل mtv دختر پسرایی رو نشون میده که عاشقانه تو با هم زندگی میکنن. تو فیلما و کلیپها هم... کاملا مشخصه که داره فرهنگ سازی میشه. انگار قراره مد بشه که طرف تو مراسم ازدواجش حامله باشه. از این نوع زندگی متنفرم ...تو این زندگی هیچ مسئولیتی وجود نخواهد داشت واسه همینه بچه هاشون اواره ان و تازه دهنشون بوی شیر میده دست به اسلحه میبرن 1 لینک به دیدگاه
rezanassimi 9036 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آبان، ۱۳۸۹ از این نوع زندگی متنفرم ...تو این زندگی هیچ مسئولیتی وجود نخواهد داشت واسه همینه بچه هاشون اواره ان و تازه دهنشون بوی شیر میده دست به اسلحه میبرن من و شما متنفریم. ولی هر کس یه جور فکر میکنه... این زندگی برا اونا عادیه. متاسفانه یواش یواش داره تو ایرانم دیده میشه در مورد اسلحه هم چند روز پیش تو یه مغازه بودم جلوش دعوا شد چند تا پسر دبیرستانی با چاقو به جون هم افتادن :icon_pf (34): قطعا اگه تو ایران هم اسلحه آزاد بود بجای چاقو اسلحه دستشون بود. 1 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آبان، ۱۳۸۹ رتبه ایران تو زمینه طلاق در کل جهان : چهار قبلا خبرشو گذاشته بودم 2 لینک به دیدگاه
Doctor_Shovan مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آبان، ۱۳۸۹ امار های ایران چه مثبت و چه منفی ش بیشتر بدرد این میخوره که امار گیر به رییسش بگه کاری انجام دادم در اینجا هم حتی اگه درست باشه این عدد 1.7 در هر 1000 نفر درست باشه تازه میشه درست مث امار طلاق در المان در سال 1980 که نرخ 1.8 رو نشون میده و در سال 2000 این عدد به 2.4 رسیده به ازای هر 1000 نفر ... در همین کشور اگه امار طلاق نسبت به امار ازدواج رو نشون بدن عدد واقعا وحشتناکه >>>>>> از دواج های صورت گرفته در سال 2008 در المان عددش 191948 و طلاق ها 377055 میباشد .. و امار کلی طلاق رو اداره امار عدد 50,9 % نشون میده سال 2008 لینک به دیدگاه
*mishi* 11920 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آبان، ۱۳۸۹ خب اینم بخاطر عقب افتادگی کشورمونه لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آبان، ۱۳۸۹ امار های ایران چه مثبت و چه منفی ش بیشتر بدرد این میخوره که امار گیر به رییسش بگه کاری انجام دادم در اینجا هم حتی اگه درست باشه این عدد 1.7 در هر 1000 نفر درست باشه تازه میشه درست مث امار طلاق در المان در سال 1980 که نرخ 1.8 رو نشون میده و در سال 2000 این عدد به 2.4 رسیده به ازای هر 1000 نفر ... در همین کشور اگه امار طلاق نسبت به امار ازدواج رو نشون بدن عدد واقعا وحشتناکه >>>>>> از دواج های صورت گرفته در سال 2008 در المان عددش 191948 و طلاق ها 377055 میباشد .. و امار کلی طلاق رو اداره امار عدد 50,9 % نشون میده سال 2008 دکتر جون این امار برای کشوری که از خیلی لحاظ ادعای خیلی چیزا رو می کنه خیلی فاجع امیزه تو کشوری که حکم طلاق صادر کردن به خاطر قوانین سفت و سختی که وجود داره و با توجه به اینکه حق طلاق در ایران در دست مرداست با توجه اینکه ادعای بالا بودن مهریه و بالا بودن میزان اعتیاد همسر (مقام اول معتادین در دنیا از ان ایرانه ) و همچین ادعای ازدواج سهل و اسان میشه با توجه به اینکه میزان تورم و نقدینگی و بیکاری در ایران رو همیشه کم اعلام کردن خیلیه این امار سال 1980 المان تقریبا همزمان یا هم دوره هست با اتحاد دوالمان با همدیگه اگه اشتباه نکنم اما همین الان دوستی تو پست بالایی اشاره کردن همین معضل تو کشور مصر هم یه کشور به اصطلاح دینی هس وجود داره سیاست گزاران و برنامه ریزان تنها به این نگاه نمی کنن که خب درفلان کشور امار طلاق بیشتر از ایرانه ما دارای یه نوع حکومت و وضع اجتماعی به ظاهر یه شکل هستیم درواقع سعی میشه یه شکل نشون داده بشه نوع حکومت یه حکومت ایدولوژیکی است که سعی در یکسان کردن و یکسان نشون دادن ساختار جامعه می کنه از نوع پوشش گرفته تا عقاید و فرهنگها و سنن خیلی از جامعه شناسا معتقدن جامعه ایران درحال پاشیدن و فرو ریختن هستش و بالا رفتن میزان طلاق و پایین اومدن میزان ازدواج و حتی تمایل جوونا به داشتن زندگی مجردی یکی از نشونه های اونه 2 لینک به دیدگاه
Doctor_Shovan مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آبان، ۱۳۸۹ دکتر جون این امار برای کشوری که از خیلی لحاظ ادعای خیلی چیزا رو می کنه خیلی فاجع امیزهتو کشوری که حکم طلاق صادر کردن به خاطر قوانین سفت و سختی که وجود داره و با توجه به اینکه حق طلاق در ایران در دست مرداست با توجه اینکه ادعای بالا بودن مهریه و بالا بودن میزان اعتیاد همسر (مقام اول معتادین در دنیا از ان ایرانه ) و همچین ادعای ازدواج سهل و اسان میشه با توجه به اینکه میزان تورم و نقدینگی و بیکاری در ایران رو همیشه کم اعلام کردن خیلیه این امار سال 1980 المان تقریبا همزمان یا هم دوره هست با اتحاد دوالمان با همدیگه اگه اشتباه نکنم اما همین الان دوستی تو پست بالایی اشاره کردن همین معضل تو کشور مصر هم یه کشور به اصطلاح دینی هس وجود داره سیاست گزاران و برنامه ریزان تنها به این نگاه نمی کنن که خب درفلان کشور امار طلاق بیشتر از ایرانه ما دارای یه نوع حکومت و وضع اجتماعی به ظاهر یه شکل هستیم درواقع سعی میشه یه شکل نشون داده بشه نوع حکومت یه حکومت ایدولوژیکی است که سعی در یکسان کردن و یکسان نشون دادن ساختار جامعه می کنه از نوع پوشش گرفته تا عقاید و فرهنگها و سنن خیلی از جامعه شناسا معتقدن جامعه ایران درحال پاشیدن و فرو ریختن هستش و بالا رفتن میزان طلاق و پایین اومدن میزان ازدواج و حتی تمایل جوونا به داشتن زندگی مجردی یکی از نشونه های اونه سارا جان اگه 4 نعل بخوایم بسوی صنعتی شدن بتازیم که ناگزیر داریم میتازیم البته نهاد خانواده هم تحت تاثیر قرار میگیره اما واقعا اگه جدای از ارقام واعداد مثلا من وشما به فامیل های نزدیک خود که مال ما در ایران تا بخوای زیادند نگاهی بکنیم من که که دیدم تعداد زیادی از هم سن وسالهای من و کوچیکتر از من چند سالیه مزدوج شدند و بچه دارند و برخی از فامیل که خانومهاشون فوت کرده دوباره زن گرفتند و از طلاق خبری نبوده من نمیتونم امار های ایران رو درست ببینم تو رو نمیدونم ... لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آبان، ۱۳۸۹ سارا جان اگه 4 نعل بخوایم بسوی صنعتی شدن بتازیم که ناپزیر داریم میتازیم البته نهاد خانواده هم تحت تاثیر قرار میگیره اما واقعا اگه جدای از ارقام واعداد مثلا من وشما به فامیل های نزدیک خود که مال ما در ایران تا بخوای زیادند نگاهی بکنیم من که که دیدم تعداد زیادی از هم سن وسالهای من و کوچیکتر از من چند سالیه مزدوج شدند و بچه دارند و برخی از فامیل که خانومهاشون فوت کرده دوباره زن گرفتند و از طلاق خبری نبوده من نمیتونم امار های ایران رو درست ببینم تو رو نمیدونم ... یه سوال دارم ایا تو خونواده شما شده یه قتل اتفاق بیافته ؟ من نداشتم تو فامیل و اشناهامون هم نداشتم پس باید نتیجه بگیرم این اخباری که تو رزونامه حوادث چاپ میشه غلط یا بزرگنماییه ؟ اینم یه خبر که البته چن روز پیش تو دانشگاه ما بود دکتر آزادی اصل در دانشگاه آزاد اسلامی قزوین :رشد طلاق به دلیل نبود هدف در ازدواج ها است برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام مراسم جشن سال روز ازدواج حضرت علی (ع) و حضرت فاطمه (س) در دانشگاه آزاد اسلامی قزوین برگزار شد . به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین ، در این مراسم که با عنوان "جوان ، ازدواج و زندگی هدفمند " درسالن آمفی تئاتر علامه رفیعی برگزار شد ؛ دکتر آزادی اصل از استادان روانشناسی در سخنانی ضمن تبریک این روز فرخنده گفت: زن و مرد از نظر روانی و فیزیولوژی به جنس مخالف گرایش پیدا می کنند و گرایش به جنس مخالف لزوماً بد و غیر اخلاقی نیست ولی باید این گرایش را از دیدگاه فرهنگی بررسی کرد و برقراری این رابطه به رشد اجتماعی نیاز دارد و دانشگاه ها بهترین مکان برای آشنایی زوایای این مسائل هستند . وی با اشاره به افزایش طلاق در جامعه اظهار داشت : نداشتن هدف در ازدواج باعث رشد طلاق و آسیب های اجتماعی در کشور شده است . دکتر آزادی اصل بالا بودن سطح تحصیلات زوج ها را ملاک خوشبختی برای آنان ندانست و گفت : تحصیلات دانشگاهی لزوما موجب دانایی نیست ولی کسی که تحصیلات عالیه دارد از او در برابر برخورد با مسائل بیشتر انتظار وجود دارد : ولی متاسفانه در بعضی از طلاق های زوجین مشاهده می شود که تحصیلات عالیه مانع رشد شخصیت افراد و بهانه ای برای تحقیر طرف مقابل شده است . وی در پایان یادآور شد : دارایی های ما خانه ، ماشین و موبایل نیست بلکه شخصیت ، نشان دهنده ی دارایی هر فرد است . این مراسم با همکاری معاونت فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین برگزار شد . عکس : مرتضی نجفی برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام داداشی تا نباشد چیزکی این اخوندا اینقدر بال بال نمیزنن که فلان و بهمان 3 لینک به دیدگاه
Doctor_Shovan مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آبان، ۱۳۸۹ خوب اینم گفته رشد طلاق به دلیل نبود هدف در ازدواج ها است میشه یه مقداریش رو قبول کرد فکر نمیکنم همش به این علت باشه .. من فکر میکنم بیشتر طلاق ها یه جورایی ریشه اقتصادی در خانواده داره و مقدار کمیش هم مسائل شخصی و شخصیتی و اجتماعی و... ولی چه ربطی به اخوند داره شما بحث بی اخوند بلد نیستی من که امار المان رو دادم مگه اخوند ها باعث شدن ؟؟"!! لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آبان، ۱۳۸۹ خوب اینم گفته میشه یه مقداریش رو قبول کرد فکر نمیکنم همش به این علت باشه .. من فکر میکنم بیشتر طلاق ها یه جورایی ریشه اقتصادی در خانواده داره و مقدار کمیش هم مسائل شخصی و شخصیتی و اجتماعی و... ولی چه ربطی به اخوند داره شما بحث بی اخوند بلد نیستی من که امار المان رو دادم مگه اخوند ها باعث شدن ؟؟"!! پشت این یه کلمه (اخوند) کلی معنی و مفهوم خوابیده که تاریخ وایندگان جرات بیانش را خواهند داشت :Ghelyon: لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده