arash86. 4604 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آبان، ۱۳۸۹ آقا وحید ممنونم از اطلاع رسانیت ولی واقعا حالم خراب شد از این جنایت 1 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آبان، ۱۳۸۹ وجید جان حالا زیاد سخت نگیر شاید سارا اخیرا دیگه گوشتخوار نیست و رژیم گیاهی گرفته والا با این اوضاع یارانه ها و گرونی بخوام هم دیگه نمی تونم گوشت بخورم مگه اینکه برم زیر پنجره اشپزخونه یکی از این حاجیا بشینم بوشو استشمام کنم 1 لینک به دیدگاه
Doctor_Shovan مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آبان، ۱۳۸۹ والا با این اوضاع یارانه ها و گرونی بخوام هم دیگه نمی تونم گوشت بخورم مگه اینکه برم زیر پنجره اشپزخونه یکی از این حاجیا بشینم بوشو استشمام کنم ایشالا خودت حاج خانوم میشی و به همه از بس میرسونی که کسی زیر پنجرهت نشینه چه بهت میاد ها حاج سارا خانم :rose: لینک به دیدگاه
Avenger 19333 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آبان، ۱۳۸۹ نه این جواب من نشد من کاری به بقیه دنیا و از جمله ایران ندارم سوال من اینه اولا اینکه جلو چشم همه و دعوت از دوربین های دیژیتال اینگونه به راحتی سر یه دختر رو میبرن ایا واقعا اگه حقیقت داره و کلک و شوخی و اینا در کار نیست یعنی کشور اندونزی واقعا اینقدر بی قانون هست ؟؟ دوم اگه واقعیت داره پس چرا در اینجا هیچ خبری از سازمان های مدعی حقوق بشر نیست ؟؟ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام این لینکو ببین که خود مامور هم بقلوشون وایساده لینک به دیدگاه
Doctor_Shovan مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آبان، ۱۳۸۹ http://usefabadclub.vcp.ir/?viewpost=nb2418a3j108c این لینکو ببین که خود مامور هم بقلوشون وایساده دیدم این در مورد جسد مرده است نه اینکه بکشن بعدش بخورن لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آبان، ۱۳۸۹ ایشالا خودت حاج خانوم میشی و به همه از بس میرسونی که کسی زیر پنجرهت نشینه چه بهت میاد ها حاج سارا خانم :rose: خدا نکنه من گول بخورم پولمو بدم عربا بخورن داشته باشم مکه و کربلا همین بغل گوشم هست 1 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آبان، ۱۳۸۹ دیدم این در مورد جسد مرده است نه اینکه بکشن بعدش بخورن من این جشن در مورد یهودیها هم شنیدم البته خودم ندیدم لینک به دیدگاه
Doctor_Shovan مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آبان، ۱۳۸۹ خدا نکنه من گول بخورم پولمو بدم عربا بخورنداشته باشم مکه و کربلا همین بغل گوشم هست تو اخرش حاج خانوم میشی من میدونم :rose: لینک به دیدگاه
Avenger 19333 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آبان، ۱۳۸۹ تو اخرش حاج خانوم میشی من میدونم :rose: معمولا ادما همین جورین یا از این ور بوم میفتن یا از اون ور خدا نکنه سارا از اون ور بیفته که اون جوری دست همه قطره ها رو از پشت میبنده:ws28::ws28: لینک به دیدگاه
پائيزان 68 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آبان، ۱۳۸۹ بزرگترين بدبختي انسان، همواره حماقت و جهالت اوست، متاسفانه قربانيان مذاهب و اديان هم بيشتر زنان هستن! اين شعر رو بخونيد: افعی شعر از تب دیوانگی حلقه میزد گرد مرغ خانگی خلق را خونخوارگی اصل خوشی است شادی مخلوق از مردمکشی است خاک را گویی به گاه بیختن الفتی دادند با خونریختن یعنی از هر گوشه خلقی دیوخوی پایکوبان سوی دیر آورده روی گر نباشد مردمان را نذرها سوزد از خشم خدایان بذرها رعدها دنبال برق دشنهاند نیست ابری تا خدایان تشنهاند خون قربان حالها را به کند دانه را پُر، گاو را فربه کند باید آنجا حلقه بستن دفزنان دختری را ذبح کردن، کفزنان لاجرم در دیر نزدیکان دور تنگ کرده جای جنبیدن به مور پایکوبان، کفزنان، افروخته چشمها بر صید قربان دوخته چیست جرم او که باید کشتنش؟ با تبر انداختن سر از تنش؟ کشتنش از جرم ساق مرمرین پیش سنگیندل بتان آزرین پیشتر از کشتنش گیسو زدن گفتنش زیر تبر زانو زدن دادنش در بوی عود و بانگِ رود انتظار آن که تیغ آید فرود عاقبت آن وقت جانفرسا رسید روز آن گیسوی مشکآسا رسید خلق یک دم چشم گشت و گوش گشت جان هر جنبندهای خاموش گشت ذوق خون مخلوق را بفشرد نای وآن تبرزن پیش و پس بنهاد پای گردنی چون عاج از تن دور گشت باز معبد غرق عیش و سور گشت مردمان از خرمیها کف زدند پای کوبیدند و نای و دف زدند 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده