Avenger 19333 ارسال شده در 14 بهمن، 2010 قبیله ای در تایلند كه بت پرست هستند , براین عقیده هستند كه باید دختری كه سنش بیشتر از 14 سال نباشد با شرط اینكه زیبا و مجرد و باكره باشد را در یكی از روزهای سال برای خدای شان قربانی كنند به خاطر امنیت و حفظ حیات خود و دیگران و شفای از بیماریها و غیره . و اما طریقه ادای مراسم قربانی به الهه: همه مردم قبیله جلو معبد شان جمع میشوند و آنوقت درویشان یا زاهدان روحانیشان دختر را به آنجا آورده و لباسهایش را در میاورند و بر روی یك میز چوبی در مقابل چشمان همه مردم میخوابانند و بعد او را غسل داده و پاك ساخته آنگاه بر حسب اعتقاداتشان او را سر بریده ذبح میكنند و خونش را در ظرفی ریخته به تمام اهالی مینوشانند پس از آشامیدن خون دختر قربانی جسد بی جانش را همانجا جلوی معبد ترك میكنن تاپوسیده و فاسد شود تا زمانیكه نوبت قربانی سال بعد فرا رسد و عكسهایی از مراسم: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 9
Avenger 19333 مالک ارسال شده در 14 بهمن، 2010 احمقاي كودن..... من دیدم حالم بد شد ولی واقعا هنوز هم وحشی تو دنیا زیاده ها 2
*mishi* 11920 ارسال شده در 14 بهمن، 2010 من دیدم حالم بد شد ولی واقعا هنوز هم وحشی تو دنیا زیاده ها چندوقت پيش ايميلي برام اومده بود از امتحان و دادن گواهينامه بكارت به دختران در افريقا 2
Avenger 19333 مالک ارسال شده در 14 بهمن، 2010 چندوقت پيش ايميلي برام اومده بود از امتحان و دادن گواهينامه بكارت به دختران در افريقا بفرستش بیاد ببینمش 2
*mishi* 11920 ارسال شده در 14 بهمن، 2010 بفرستش بیاد ببینمش كجا!!!!اينجا!!!!؟؟؟ميخواي اخراجم كنن؟؟؟!! 1
سارا-افشار 36437 ارسال شده در 14 بهمن، 2010 یاد مینا و کشور کرت و کشف سینوهه افتادم مینا رو هم به خدای کرت تقدیم کردن همه فکر می کردن خدای کرت تو یه غار زندگی می کنه درحالی که خدای کرت فقط یه مار غول پیکر بزرگ بود فکر کنم تو این قبیله هیچ دختری ارزو نکنه خوشگل به دنیا بیاد 3
Astraea 25351 ارسال شده در 14 بهمن، 2010 وای چه احمقانه!!!!!!:w00: این کارا قانونیه؟؟؟کسی جلوشونو نمیگیره؟؟؟:w00: 2
eder 13732 ارسال شده در 14 بهمن، 2010 ما از روح و جن میترسیم .. از شیر و پلنگ و هر کوفت دیگه ای میترسیم ...... ولی باید فقط از یه چیز بترسیم .... آدمیزاد 5
سارا-افشار 36437 ارسال شده در 14 بهمن، 2010 ای لعنت بر این مذاهب ،که شرشون بیشتر از خیرشونه. ای لعنت راسی عید قربون یادتون نره گوسفندای بیگناهو قربونی عقده های و پز دادن های خودتون بکنید آخه در و همسایه باید بدونن ویادشون بیاد شما حاجی و حاج خانوم هستین 5
Avenger 19333 مالک ارسال شده در 14 بهمن، 2010 وحشتنناکه .. حالا تکلیف قانون چی میشه ؟؟ تو بیشتر کشورا سنت مهم تر از قانونه مثل ایران که تو عاشورا تاسوعا یه سری روانی میرن قمه میزن 5
Doctor_Shovan مهمان ارسال شده در 14 بهمن، 2010 نه این جواب من نشد من کاری به بقیه دنیا و از جمله ایران ندارم سوال من اینه اولا اینکه جلو چشم همه و دعوت از دوربین های دیژیتال اینگونه به راحتی سر یه دختر رو میبرن ایا واقعا اگه حقیقت داره و کلک و شوخی و اینا در کار نیست یعنی کشور اندونزی واقعا اینقدر بی قانون هست ؟؟ دوم اگه واقعیت داره پس چرا در اینجا هیچ خبری از سازمان های مدعی حقوق بشر نیست ؟؟
Avenger 19333 مالک ارسال شده در 14 بهمن، 2010 ای لعنتراسی عید قربون یادتون نره گوسفندای بیگناهو قربونی عقده های و پز دادن های خودتون بکنید آخه در و همسایه باید بدونن ویادشون بیاد شما حاجی و حاج خانوم هستین جنایت با انسان رو هیچ وقت با جنایت بر حیوان نمیشه قیاس کرد درسته که هر دوشون بدن ولی یکیش خیلی دردناک تر از اون کیشه 1
Doctor_Shovan مهمان ارسال شده در 14 بهمن، 2010 جنایت با انسان رو هیچ وقت با جنایت بر حیوان نمیشه قیاس کرد درسته که هر دوشون بدن ولی یکیش خیلی دردناک تر از اون کیشه وجید جان حالا زیاد سخت نگیر شاید سارا اخیرا دیگه گوشتخوار نیست و رژیم گیاهی گرفته
baybak 4434 ارسال شده در 14 بهمن، 2010 یاد سر بریدنهای طالبان تو عراق افتادم حالم بد شد وافعا میگم.. 1
*Polaris* 19606 ارسال شده در 14 بهمن، 2010 اصلا انتظار نداشتم این تصویرها رو ببینم...حالم بد شد... وااااااااااااای... 3
ارسال های توصیه شده