رفتن به مطلب

مراسمی مذهبی در تایلند

Avenger

ارسال های توصیه شده

قبیله ای در تایلند كه بت پرست هستند , براین عقیده هستند كه باید دختری كه سنش بیشتر

از 14 سال نباشد با شرط اینكه زیبا و مجرد و باكره باشد را در یكی از روزهای سال برای خدای

شان قربانی كنند به خاطر امنیت و حفظ حیات خود و دیگران و شفای از بیماریها و غیره .

و اما طریقه ادای مراسم قربانی به الهه:

همه مردم قبیله جلو معبد شان جمع میشوند و آنوقت درویشان یا زاهدان روحانیشان دختر را به

آنجا آورده و لباسهایش را در میاورند و بر روی یك میز چوبی در مقابل چشمان همه مردم

میخوابانند و بعد او را غسل داده و پاك ساخته آنگاه بر حسب اعتقاداتشان او را سر بریده

ذبح میكنند و خونش را در ظرفی ریخته به تمام اهالی مینوشانند

پس از آشامیدن خون دختر قربانی جسد بی جانش را همانجا جلوی معبد ترك میكنن تاپوسیده

و فاسد شود تا زمانیكه نوبت قربانی سال بعد فرا رسد

و عكسهایی از مراسم:

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

• Like 9
لینک به دیدگاه
من دیدم حالم بد شد ولی واقعا هنوز هم وحشی تو دنیا زیاده ها

چندوقت پيش ايميلي برام اومده بود از امتحان و دادن گواهينامه بكارت به دختران در افريقا

• Like 2
لینک به دیدگاه
چندوقت پيش ايميلي برام اومده بود از امتحان و دادن گواهينامه بكارت به دختران در افريقا

بفرستش بیاد ببینمش

• Like 2
لینک به دیدگاه

یاد مینا و کشور کرت و کشف سینوهه افتادم مینا رو هم به خدای کرت تقدیم کردن همه فکر می کردن خدای کرت تو یه غار زندگی می کنه درحالی که خدای کرت فقط یه مار غول پیکر بزرگ بود 7.gif

فکر کنم تو این قبیله هیچ دختری ارزو نکنه خوشگل به دنیا بیاد10.gif

• Like 3
لینک به دیدگاه

ما از روح و جن میترسیم .. از شیر و پلنگ و هر کوفت دیگه ای میترسیم ......

ولی باید فقط از یه چیز بترسیم .... آدمیزاد

• Like 5
لینک به دیدگاه
ای لعنت بر این مذاهب ،که شرشون بیشتر از خیرشونه.

ای لعنت

راسی عید قربون یادتون نره گوسفندای بیگناهو قربونی عقده های و پز دادن های خودتون بکنید

آخه در و همسایه باید بدونن ویادشون بیاد شما حاجی و حاج خانوم هستین :banel_smiley_4:

• Like 5
لینک به دیدگاه
وحشتنناکه ..

حالا تکلیف قانون چی میشه ؟؟

تو بیشتر کشورا سنت مهم تر از قانونه مثل ایران که تو عاشورا تاسوعا یه سری روانی میرن قمه میزن

• Like 5
لینک به دیدگاه
Doctor_Shovan مهمان

نه این جواب من نشد من کاری به بقیه دنیا و از جمله ایران ندارم

سوال من اینه اولا اینکه جلو چشم همه و دعوت از دوربین های دیژیتال اینگونه به راحتی سر یه دختر رو میبرن ایا واقعا اگه حقیقت داره و کلک و شوخی و اینا در کار نیست یعنی کشور اندونزی واقعا اینقدر بی قانون هست ؟؟

دوم اگه واقعیت داره پس چرا در اینجا هیچ خبری از سازمان های مدعی حقوق بشر نیست ؟؟

لینک به دیدگاه
ای لعنت

راسی عید قربون یادتون نره گوسفندای بیگناهو قربونی عقده های و پز دادن های خودتون بکنید

آخه در و همسایه باید بدونن ویادشون بیاد شما حاجی و حاج خانوم هستین :banel_smiley_4:

جنایت با انسان رو هیچ وقت با جنایت بر حیوان نمیشه قیاس کرد درسته که هر دوشون بدن ولی یکیش خیلی دردناک تر از اون کیشه

• Like 1
لینک به دیدگاه
Doctor_Shovan مهمان
جنایت با انسان رو هیچ وقت با جنایت بر حیوان نمیشه قیاس کرد درسته که هر دوشون بدن ولی یکیش خیلی دردناک تر از اون کیشه

وجید جان حالا زیاد سخت نگیر شاید سارا اخیرا دیگه گوشتخوار نیست و رژیم گیاهی گرفته :ws3:

لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...