Mohammad Aref 120459 ارسال شده در 13 بهمن، 2010 چکیده استفاده از فناوری نوین اطلاعات و ارتباطات در سازمان شهرداری به عنوان سازمانی خدمات رسان به ایجاد ساختاری جامع، متمرکز و مطمئن در سازمان شهرداری به منظور ارائه خدمات شهری خواهد بود. خدمات شهرداری شامل برآورده کردن تمام نیازهای افراد حاضر در شهر در حیطه تأمین نیاز به سرویس های شهری و افزایش رفاه شهروندی می باشد. دریافت دارنده سرویس های شهری از یک طرف شهروندان شهر و از طرف دیگر گردشگرانی هستند که وارد شهر می شوند. ما در این مقاله سعی داریم متوجه خدمات شهرداری الکترونیکی به گردشگران شهری باشیم و ابعاد گوناگون این خدمات رسانی را تحت سیستم جامع پرتال شهری و کارت هوشمند گردشگری تشریح کنیم. نویسنده: آریا امینی علوی دانلود مقاله 9
محمدپور 15 ارسال شده در 11 آذر، 2011 سلام من یک مقاله تقریبا 30 یا40 صفحه در مورد شهرداری الکترونیک میخوامخواهش می کنم کمکم کنید 3روز دیگه مهلتم تموم میشه ولی هنوز هیچی پیدا نکردم .خواهش می کنم:pichak29: 3
saminta 347 ارسال شده در 12 آذر، 2011 سلام یک سری هم به این لینک بزنید برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 5
Mohammad Aref 120459 مالک ارسال شده در 17 آذر، 2011 KOOOOOOOOMAK B DADAM BERESID CHIZI DAR MOREDE SHAHR DAREYE ELECTERONIK NADARID???????????????????:cryingf::pichak29: سلام دوست عزیز. لطفاً فینگلیش تایپ نکنید لینک های زیر رو هم مطالعه کنید امیدوارم مفید باشه: شهر الکترونیکی شهرداری الکترونیک 2
faaarnaz 5345 ارسال شده در 8 تیر، 2015 سلام خوب حالا چطوری اینو دانلود کنید سلام روی دانلود مقاله کلیک کنین صفحه دانلودش باز میشه 1
ارسال های توصیه شده