رفتن به مطلب

شریف و مهربان و درستکار نباش!!!!

ooraman

ارسال های توصیه شده

مردم اغلب بی انصاف،بی منطق و خود محورند ولی آنان را ببخش...

اگر مهربان باشی تو را به داشتن انگیزه های پنهانی متهم میکنند ولی مهربان باش...

اگر شریف و درستکار باشی فریبت میدهند ولی شریف ودرستکار باش....

نیکیهای امروزت را فراموش میکنند ولی نیکو کار باش...

بهترینهای خود را به دنیا ببخش حتی اگر هیچ گاه کافی نباشد....

و در نهایت میبینی هرآنچه که هست همواره میان تو و خداوند است نه میان تو و مردم!

خط آخرش خیلی قشنگه ولی آیا واقعا شدنیه؟!

چرا مردم اینجوری شدن؟!!:w00:

چرا نمیتونی مهربون باشی چون فک میکنن حتما انگیزهایی پشت محبتت هست؟!!!

چرا نمیتونی شریف باشی چون سرت کلاه میذارن و ازت سوء استفاده میکنن؟!!!

چرا نمیتونی صادق باشی چون یا از صداقتت سوء استفاده میکنن یا براشون عجیب میاد که چرا انقد صادقی و حتی ازت میترسن!:w58:

چرا مجبوریم دائم یه ماسک به صورت داشته باشیم برای خوش آیند دیگران؟...واسه هرکیم یه مدلشو بزنیم!:banel_smiley_4:

یکی من و روشن کنه:w00::icon_razz:

اینایی که گفتی همهشون خوبه ادم داشته باشه ولی نه اونقدر که مردم فکر کنن گا گولی سوارت بشن

از قدیم گفتن مهربونی زیاد خواری میاره

اگه به دیگران یک طرفه محبت کنی مردم فکر میکنن تو وظیفته که بهشون محبت کنی:a030::a030:

• Like 3
لینک به دیدگاه

شاید...

ولی شایدم قدیما اینطوری بوده

اگر کسی ترس و آبروش رو بزاره کنار دیگه چکار به بار سنگین حقیقت داره؟

تا جایی که راه داره دروغ میگه و خجالت هم نمیکشه

آبرو ؟

منظورت از ابرو چیه

یه ابروی ظاهری داریم یکی هم ابروی واقعی و اصیل

ابروی ظاهری رو خیلیا با همین دروغ و ریا بدست میارن

طرف حاج اقاست هوارتا ادم گشنه رو سیر می کنه برا دخترای بی بضاعت جهیزیه فراهم می کنه

هرشب تو خونه اش فلانی و بهمانی رفت امد داره

اما همین ادم تو خلوتش میدونه چه ادم کثیف و رذلی هستش پیش خودش وخونواده اش ابرو نداره

• Like 3
لینک به دیدگاه
آبرو ؟

منظورت از ابرو چیه

یه ابروی ظاهری داریم یکی هم ابروی واقعی و اصیل

ابروی ظاهری رو خیلیا با همین دروغ و ریا بدست میارن

طرف حاج اقاست هوارتا ادم گشنه رو سیر می کنه برا دخترای بی بضاعت جهیزیه فراهم می کنه

هرشب تو خونه اش فلانی و بهمانی رفت امد داره

اما همین ادم تو خلوتش میدونه چه ادم کثیف و رذلی هستش پیش خودش وخونواده اش ابرو نداره

منظور من همون آبروی ظاهری بود. جواب خیلی خوبی بود ممنون ولی من شک دارم هرکسی وجدان داشته باشه. به نظر شما همه وجدان دارن که مثلا پیش خودشون شرمنده بشن؟ اگر پیش خودش بگه خدایا منو ببخش این کارو میکنم یا این دروغو میگم یا زیراب فلانی رو میزنم ولی این به مصلحته یا یه همچین چیزی اونوقت چی؟ این آدم پشیمون که نمیشه هیچ تازه خوش به حالش هم هست!

خدا کنه همه اینقدر جنتلمن:jawdrop:باشن که شما گفتید

• Like 3
لینک به دیدگاه
اینایی که گفتی همهشون خوبه ادم داشته باشه ولی نه اونقدر که مردم فکر کنن گا گولی سوارت بشن

از قدیم گفتن مهربونی زیاد خواری میاره

اگه به دیگران یک طرفه محبت کنی مردم فکر میکنن تو وظیفته که بهشون محبت کنی:a030::a030:

قبول دارم

اون واقعا روحیه و قلب بزرگی میخواد که بدون نگاه کردن به طرفت بهش خوبی کنی و انتظاری هم نداشته باشی

برای انسانهای عادی مثل ما این حرف درسته یعنی باید هوشمندانه محبت و رفتار کرد. یه طورایی چشم در مقابل چشم! خون در مقابل خون:jawdrop:

البته نه به این شدت هم دیگه:ws3:

• Like 1
لینک به دیدگاه
بله متاسفانه یا باید همرنگ جماعت شی یا تنها بمونی! ترس از مورد سوء استفاده واقع شدن منجر به تنهایی میشه!

دنیای مجازی میتونه دنیای خوبی باشه چون صداقت یا عدم صداقت آدما بهت ضربه ای نمیزنه ولی خب اونم یه ایرادای دیگه ای داره....دائم نمیشه تو دنیای مجازی زندگی کرد ...باید وارد واقعیت شی بالاخره

بله دقیقا ...ولی با تنهایی چیکار میکنی؟...اینم یه جور عذاب اوره!

البته سو استفاده های اینترنتی هم کم نیست و همه جا باید مواظب بود:w16:

ولی خوب اینجا خیلی خوبیا داره. مثلا اینکه شما از جنس مخالف هستید و الان بدون هیچ مشکلی داریم تبادل نظر میکنیم درصورتی که این کار در محیط واقعی به این راحتی میسر نیست

یا همین وحید مدل 2007 که بالای این پست جوابشو دادم! چون قیافشو نمیبینم هیچ پیش داوری در موردش ندارم

یعنی در دنیای واقعی شاید اگر قیافشو یا لباس پوشیدنش رو میدیدم با خودم میگفتم : ای اهریمن! همین امثال شما هستید که منو بدبخت کردید و از این صحبتا:ws3: و دیگه هرچی بگه من با دید منفی نگاه میکنم

اما اینجا یه طورایی بیشتر ذهن هامون هست که درگیره

البته احساسات رو نمیشه خیلی منتقل کرد و دنیای واقعی هم سرجای خودش

• Like 3
لینک به دیدگاه

دقیقا بخاطر این مواردایی که گفتی خیلی بلاها سرم اومده حتی بعضی وقتا میبینم و قبول دارم طرف داره سوءاستفاده میکنه ولی خودمو میزنم به اون راه چون دوس ندارم مثِ اون باشم و به خودم میگم بی خیال بزار هر کاری دوس داره بکنه ولی با این کارش باعث میشه یکی ازش متنفر باشه و دیگه دوستی نداشته باشه و بیشتر به خودش ضرر میزنه مهم اینه که من مثِ اون نیستم

sigh.gif

• Like 3
لینک به دیدگاه

منظور من همون آبروی ظاهری بود. جواب خیلی خوبی بود ممنون ولی من شک دارم هرکسی وجدان داشته باشه. به نظر شما همه وجدان دارن که مثلا پیش خودشون شرمنده بشن؟ اگر پیش خودش بگه خدایا منو ببخش این کارو میکنم یا این دروغو میگم یا زیراب فلانی رو میزنم ولی این به مصلحته یا یه همچین چیزی اونوقت چی؟ این آدم پشیمون که نمیشه هیچ تازه خوش به حالش هم هست!

خدا کنه همه اینقدر جنتلمن:jawdrop:باشن که شما گفتید

نه نیستن داداشی

خیلیا نا جنتلمنن خیلیا

چیزی که من تا حالا فهمیدم اینکه همه خیلی راحت می تونن کارای خودشونو توجیه کنن همه

• Like 2
لینک به دیدگاه

چرا نمیتونی مهربون باشی چون فک میکنن حتما انگیزه هایی پشت محبتت هست؟!!!

چرا نمیتونی صادق باشی چون یا از صداقتت سوء استفاده میکنن یا براشون عجیب میاد که چرا انقد صادقی و حتی ازت میترسن!:w58:

چرا مجبوریم دائم یه ماسک به صورت داشته باشیم برای خوش آیند دیگران؟...واسه هرکیم یه مدلشو بزنیم!

آدم ها از آدما زود سیر میشن.

آدم ها از عشق هم دلگیر میشن.

آدم ها،آدمو تنها میذارن.

آدم ها،رو عشقشون پا میذارن.

12349503882mpylmv.jpg

• Like 2
لینک به دیدگاه
  • 11 ماه بعد...
مردم اغلب بی انصاف،بی منطق و خود محورند ولی آنان را ببخش...

اگر مهربان باشی تو را به داشتن انگیزه های پنهانی متهم میکنند ولی مهربان باش...

اگر شریف و درستکار باشی فریبت میدهند ولی شریف ودرستکار باش....

نیکیهای امروزت را فراموش میکنند ولی نیکو کار باش...

بهترینهای خود را به دنیا ببخش حتی اگر هیچ گاه کافی نباشد....

و در نهایت میبینی هرآنچه که هست همواره میان تو و خداوند است نه میان تو و مردم!

خط آخرش خیلی قشنگه ولی آیا واقعا شدنیه؟!

چرا مردم اینجوری شدن؟!!:w00:

چرا مجبوریم دائم یه ماسک به صورت داشته باشیم برای خوش آیند دیگران؟...واسه هرکیم یه مدلشو بزنیم!:banel_smiley_4:

یکی من و روشن کنه:w00::icon_razz:

نه نقاب لازمه نه دروغ....خودت باش اما هوشیار و زیرک....نذار از اونی که هستی سواستفاده کنن اما خودت باش :a030:

• Like 1
لینک به دیدگاه
نه نقاب لازمه نه دروغ....خودت باش اما هوشیار و زیرک....نذار از اونی که هستی سواستفاده کنن اما خودت باش :a030:

هیییییییییی

فروغ...تاپیک زیر خاکی میاری بیرون؟!:ws37:

• Like 1
لینک به دیدگاه
هیییییییییی

فروغ...تاپیک زیر خاکی میاری بیرون؟!:ws37:

:whistle:

چقدر با نمک بی اعصاب میشی اوری جون :biggrin:

الان نظر خودت نسبت به اون موقع چیه؟

• Like 1
لینک به دیدگاه
:whistle:

چقدر با نمک بی اعصاب میشی اوری جون :biggrin:

الان نظر خودت نسبت به اون موقع چیه؟

زدن این تاپیک در اون برهه زمانی علتی بس عمیق داشت:lol:

:evilsmile:

• Like 2
لینک به دیدگاه
را مردم اینجوری شدن؟!!:w00:

چرا نمیتونی صادق باشی چون یا از صداقتت سوء استفاده میکنن یا براشون عجیب میاد که چرا انقد صادقی و حتی ازت میترسن!w58.gif

یکی من و روشن کنه:w00:icon_razz.gif

جدا"یکی در این برهه ی زمانی منو روشن کنه :banel_smiley_4:

کاملا" با موارد بالا موافقم

• Like 2
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...