hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مهر، ۱۳۹۲ نام و نام خانوادگی:همون نام کاربری رشته: مهندسی صنایع (تحليل) سن: 29 دانشگاه: آزاد اراك شغل: 1-كارشناس برنامه ريزي توليد 2-مدير برنامه ريزي توليد و انبارها 3-مدير برنامه ريزي توليد و كنترل موجودي(در حال حاضر) ساکن : قزوين علایق: برنامه ریزی تولید اكسس اکسل آناليزهاي آماري بانك هاي اطلاعاتي مجددا حضورتون رو در تالار صنایع نواندیشان خوش آمد عرض میکنم..... 5 لینک به دیدگاه
elham farahani 14 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۹۲ بچه ها اين سوالهارو جواب بديد:1-نام ونام خانوادگي( هركي دوس نداره نگه! همون نام كاربري كفايت ميكنه!!!) الهام فراهانی 2-سن 21 3-وضعيت تحصيلي(دانشجوا بگن چند واحد دارن و فارغ التحصيلا بگن كي فارغ شدن!) ترم پنج-دانشگاه صنعتی قم 4-گرايش نداریم 5-محل سكونت 6-شغل بیکار 7-علائق موسیقی,شعر(مخصوصا فاضل نظری),سینما... ................. 3 لینک به دیدگاه
Hamid Mehrazin 7043 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۹۲ ................. باسلام خدمت شما بسیار به تالار ما خوش اومدین 4 لینک به دیدگاه
mosalman 294 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۹۲ 1.مسلمان 2.گرایش تحلیل 3.بیست و چهار 4.امل 5. یک سال است که فارغ التحصیل شدم اماده برای رفتن به سربازی 6 لینک به دیدگاه
sayahi ali 17 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۳ علی ترم دوم ارشد سیستم بهره وری و مدیر مهندسی یه شرکت تو تهران هستم از آشنایی با همه اعضا خوشبختم اصالتا اهوازی هستم راستی سال نوتون هم مبارک باشه 7 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۳ علی ترم دوم ارشد سیستم بهره وری و مدیر مهندسی یه شرکت تو تهران هستم از آشنایی با همه اعضا خوشبختم اصالتا اهوازی هستم راستی سال نوتون هم مبارک باشه خوش اومدین 6 لینک به دیدگاه
a_ghadimi 4539 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۳ علی ترم دوم ارشد سیستم بهره وری و مدیر مهندسی یه شرکت تو تهران هستم از آشنایی با همه اعضا خوشبختم اصالتا اهوازی هستم راستی سال نوتون هم مبارک باشه خوش اومدید ... منتظر حضورتون در تالار صنایع هستیم... 5 لینک به دیدگاه
ena 16 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۳ 1-نام ونام خانوادگيEna: 2-سن 28 3-وضعيت تحصيلي(فارغ التحصیل 87 4-گرايش مهندسی صنایع - تکنولوژی صنعتی 5-محل سكونت استان گلستان 6-شغل کارشناس برنامه ریزی و کنترل تولید 7-علائق کنترل پروژه 6 لینک به دیدگاه
Hamid Mehrazin 7043 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۳ 1-نام ونام خانوادگيEna: 2-سن 28 3-وضعيت تحصيلي(فارغ التحصیل 87 4-گرايش مهندسی صنایع - تکنولوژی صنعتی 5-محل سكونت استان گلستان 6-شغل کارشناس برنامه ریزی و کنترل تولید 7-علائق کنترل پروژه با سلام بسیار خوش اومدین 5 لینک به دیدگاه
a_ghadimi 4539 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۳ 1-نام ونام خانوادگيEna: 2-سن 28 3-وضعيت تحصيلي(فارغ التحصیل 87 4-گرايش مهندسی صنایع - تکنولوژی صنعتی 5-محل سكونت استان گلستان 6-شغل کارشناس برنامه ریزی و کنترل تولید 7-علائق کنترل پروژه سلام خیلی خوش اومدید... منتظر حضورتون در تالار صنایع هستیم... 4 لینک به دیدگاه
mahdiano 79 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۳ بچه ها اين سوالهارو جواب بديد: 1-نام ونام خانوادگي( هركي دوس نداره نگه! همون نام كاربري كفايت ميكنه!!!) مَهدی هستم 2-سن متولد 66 3-وضعيت تحصيلي(دانشجوا بگن چند واحد دارن و فارغ التحصيلا بگن كي فارغ شدن!) دانشجوی ترم دوم مهندسی صنایع- مهندسی سیستمهای اقتصادی و اجتماعی:vahidrk: 5-محل سكونت تهرون 6-شغل دعاگوتونیم 7-علائق خدا و دیگر هیچ 7 لینک به دیدگاه
a_ghadimi 4539 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۳ بچه ها اين سوالهارو جواب بديد:1-نام ونام خانوادگي( هركي دوس نداره نگه! همون نام كاربري كفايت ميكنه!!!) مَهدی هستم 2-سن متولد 66 3-وضعيت تحصيلي(دانشجوا بگن چند واحد دارن و فارغ التحصيلا بگن كي فارغ شدن!) دانشجوی ترم دوم مهندسی صنایع- مهندسی سیستمهای اقتصادی و اجتماعی:vahidrk: 5-محل سكونت تهرون 6-شغل دعاگوتونیم 7-علائق خدا و دیگر هیچ سلام آقا مهدی... خیلی خوش اومدید... منتظر حضورتون در تالار صنایع هستیم... امیدوارم بتونیم از اطلاعات و دانش شما استفاده کنیم... 6 لینک به دیدگاه
Morteza Sajadi 14 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۳ morteza 22 salame term 5 az mashhad 4 لینک به دیدگاه
a_ghadimi 4539 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۳ morteza22 salame term 5 az mashhad سلام آقا مرتضی... به انو اندیشان خوش اومدید...:w66: منتظر حضورتون در تالار صنایع هستیم... موفق باشید... 3 لینک به دیدگاه
m.sh1992 2210 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۳ سلام ب همه مهندسای عزیز بنده: 1- مریم ( نام کاربری : m.sh1992 ) 2- 22 سالمه 3- بهمن سال گذشته یعنی ترم هفتمم درسم تموم شد ولی فارغ التحصیلیم شهریوره امساله 4- محل سکونت: تهران 5- شغل: ... (بی کاری شغل محسوب میشه؟) موفق باشید 3 لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۳ سلام ب همه مهندسای عزیزبنده: 1- مریم ( نام کاربری : m.sh1992 ) 2- 22 سالمه 3- بهمن سال گذشته یعنی ترم هفتمم درسم تموم شد ولی فارغ التحصیلیم شهریوره امساله 4- محل سکونت: تهران 5- شغل: ... (بی کاری شغل محسوب میشه؟) موفق باشید سلام خانوم ... به انجمن و تالار صنایع خوش اومدین ... امیدوارم که شاهد فعالیت و حضور شما در تالار صنایع باشیم.... با آرزوی موفقیت.... 1 لینک به دیدگاه
a_ghadimi 4539 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۳ سلام ب همه مهندسای عزیزبنده: 1- مریم ( نام کاربری : m.sh1992 ) 2- 22 سالمه 3- بهمن سال گذشته یعنی ترم هفتمم درسم تموم شد ولی فارغ التحصیلیم شهریوره امساله 4- محل سکونت: تهران 5- شغل: ... (بی کاری شغل محسوب میشه؟) موفق باشید به سلاممممممممممممم خانوم مهندس.... خوش اومدی... دیر اومدی...... ولی اومدی 3 لینک به دیدگاه
meysam kolahdouz 25 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۳ 1باسلام و احترام فراوان خدمت تمامی مهندسان عزیز -میثم کلاهدوز 32-2سال 3و4-مهندسی برق قدرت و دانشجوی ارشد مهندسی مدیریت اجرایی(mba) 5-مشهد-قوچان 6-دارای حدود13 سال سابقه مدیرتولید و مدیر فنی و مدیر pm در سطح استان خراسان شمالی و بخشی از خراسان رضوی و همچنین مشاور چند مدیر عامل در صنایع کشور 7-کوهنوردی-پیاده روی-دوچرخه سواری-مطالعه مقالات ایزو و pm،شرکت در نمایشگاهها و سمینارها و همایشها از کلیه دوستان عزیزی که در صنعت مشغول به کار هستند و همچنین دوستانی که میخواهند وارد کار صنعت بشوند خوشحال میشوم از اندک تجربیاتی که دارم در اختیارشان بگذارم تا زمانیکه وارد صنعت شدند بتوانند با محیط و شرایط کارکرد آشنا شوند. موفق باشید میثم کلاهدوز 93/6/24 5 لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۳ 1باسلام و احترام فراوان خدمت تمامی مهندسان عزیز-میثم کلاهدوز 32-2سال 3و4-مهندسی برق قدرت و دانشجوی ارشد مهندسی مدیریت اجرایی(mba) 5-مشهد-قوچان 6-دارای حدود13 سال سابقه مدیرتولید و مدیر فنی و مدیر pm در سطح استان خراسان شمالی و بخشی از خراسان رضوی و همچنین مشاور چند مدیر عامل در صنایع کشور 7-کوهنوردی-پیاده روی-دوچرخه سواری-مطالعه مقالات ایزو و pm،شرکت در نمایشگاهها و سمینارها و همایشها از کلیه دوستان عزیزی که در صنعت مشغول به کار هستند و همچنین دوستانی که میخواهند وارد کار صنعت بشوند خوشحال میشوم از اندک تجربیاتی که دارم در اختیارشان بگذارم تا زمانیکه وارد صنعت شدند بتوانند با محیط و شرایط کارکرد آشنا شوند. موفق باشید میثم کلاهدوز 93/6/24 درود... مجددا حضورتون رو در انجمن خوش آمد میگم و قطعا منتظر راهنمایی های شما دوست عزیز هستیم ... 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده