setare.blue 23086 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، ۱۳۹۱ 1. لینک دانلود : برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام حجم فایل: 589 KB پسورد فایل : http://www.noandishaan.com 2. لینک دانلود : برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام حجم فایل: 202 KB پسورد فایل : http://www.noandishaan.com 3. لینک دانلود : برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام حجم فایل: 138 KB پسورد فایل : http://www.noandishaan.com 4. لینک دانلود : برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام حجم فایل: 328 KB پسورد فایل : www.noandishaan.com 9 لینک به دیدگاه
setare.blue 23086 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، ۱۳۹۱ 5. لینک دانلود : برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام حجم فایل: 261 KB پسورد فایل : www.noandishaan.com 6. لینک دانلود : برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام حجم فایل: 399 KB پسورد فایل : http://www.noandishaan.com 9 لینک به دیدگاه
setare.blue 23086 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، ۱۳۹۱ 7. لینک دانلود : برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام حجم فایل: 1.04 MB پسورد فایل : http://www.noandishaan.com 8 لینک به دیدگاه
setare.blue 23086 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، ۱۳۹۱ 8. لینک دانلود : برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام حجم فایل: 456 KB پسورد فایل : www.noandishaan.com 9. لینک دانلود : برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام حجم فایل: 586 KB پسورد فایل : www.noandishaan.com 9 لینک به دیدگاه
setare.blue 23086 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، ۱۳۹۱ 1. سازه بتنی همراه با جزئیات لینک دانلود : برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام حجم فایل:765 KB پسورد فایل : www.noandishaan.com 2. سازه بتنی همراه با جزئیات لینک دانلود : برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام حجم فایل:416 KB پسورد فایل : www.noandishaan.com 10 لینک به دیدگاه
setare.blue 23086 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، ۱۳۹۱ 1. سازه فلزی همراه با جزئیات لینک دانلود : برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام حجم فایل:358 KB پسورد فایل : www.noandishaan.com 2. سازه فلزی همراه با جزئیات لینک دانلود : برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام حجم فایل:810 KB پسورد فایل : www.noandishaan.com 9 لینک به دیدگاه
setare.blue 23086 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، ۱۳۹۱ 1. لینک دانلود : برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام حجم فایل:732 KB پسورد فایل : www.noandishaan.com 2. لینک دانلود : برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام حجم فایل:1.36 MB پسورد فایل : www.noandishaan.com 3. لینک دانلود : برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام حجم فایل:362 KB پسورد فایل : www.noandishaan.com 8 لینک به دیدگاه
*Cloudy sky* 22513 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 دی، ۱۳۹۱ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 10 لینک به دیدگاه
*Cloudy sky* 22513 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۹۱ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 9 لینک به دیدگاه
*Cloudy sky* 22513 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۲ پسورد : www.noandishaan.com برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 4 لینک به دیدگاه
sirousb 23 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۲ دانلود نقشه ویلایی تریبلکس 200 متری بسیار زیبا – اتوکدی دانلود : برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام رمز عبور : برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام منبع : فرشید کد 7 لینک به دیدگاه
setare.blue 23086 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 شهریور، ۱۳۹۲ حجم فایل: 1.34 MB فرمت فایل: rar _ داخل فایل فشرده dwg پسورد فایل : www.noandishaan.com برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 5 لینک به دیدگاه
aseman70 790 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مهر، ۱۳۹۲ سلام دوستان.من نیاز به پلان محوطه ی مسکونی دارم ،یک مجتمع مسکونی که چندتا بلوک داشته باشه (البته باید سه تا باشه که حداقل یکیش ایرانی باشه) و چون برای درس محوطه سازی لازم دارم طراحی های محوطش برام مهمه نه ساختمان ها.ممنون میشم اگه کمکم کنید...خیلی اورژانسیه!!!...... 2 لینک به دیدگاه
setare.blue 23086 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مهر، ۱۳۹۲ سلام دوستان.من نیاز به پلان محوطه ی مسکونی دارم ،یک مجتمع مسکونی که چندتا بلوک داشته باشه (البته باید سه تا باشه که حداقل یکیش ایرانی باشه) و چون برای درس محوطه سازی لازم دارم طراحی های محوطش برام مهمه نه ساختمان ها.ممنون میشم اگه کمکم کنید...خیلی اورژانسیه!!!...... سلام، دوست عزیز ، محوطه سازی ، توسط معماران صورت میگیره، که نام دیگرش طراحی سایت پلان است، معمولا سلیقه ای هم هستش، البته کاملا باید با توجه به طرح مورد نظر محوطه سازی هم باید تناسب با کاربری مجتمع داشته باشه.. باید به خیلی موارد فکر کنید، ورودی عابر پیاده،ورودی سواره ،جدول بندی، نوع چیدمان فضایی ، ارتباط و دسترسی فضاها بهم مثلا اگر فرض کنیم یک شهرک مسکونی داریم، خوب مسلما ما نیاز فضاهای جانبی دیگه داریم 1. به یک فضای بازی 2. محوطه فضای سبز 3. ساختمان تجاری 4. پارگینگ سرباز_باتوجه به موقعیت منطقه ونیاز ان ،که معمولا در نظر گرفته میشه. و سایر موارد این طراحی که شما یاد کردین نیاز به فکر داره، وقتی گفته میشه یکیش محوطه سازیش ایرانی باشه ، یعنی شما باید در بناهای مختلف ایرانی جستجو کنید ببنین محوطه سازیشون به چه صورت هستش ، حتی با استفاده از نگاه به پرسپکتیو کار شما میتونین سایت پلان کار رو هم در بیارین . به تاپیک ====> سایت پلان هم سری بزنید ونمونه هارو ببینید، ببینید چطور سایت پلان ها طراحی شدند. برای اینکه بتونید طرح خوبی ارائه بدین من مواردی رو هم داخل پروفایلتون قرار میدم . 3 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مهر، ۱۳۹۳ setare.blueکاش مساحت پلانارو هم میزاشتی... مرسیییییییییییی.:icon_gol: لینک به دیدگاه
ehsan1972 86 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اسفند، ۱۳۹۳ سلام دوستان من پلان یه ویلای 1000 متری نیاز دارم کسی میتونه کمکم کنه؟ ممنون میشم لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده