spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آبان، ۱۳۸۹ دانلود جزوه زراعت عمومی دکتر یاوری نام درس : زراعت عمومی نویسنده : دكتر یاوری رشته : اقتصاد كشاورزی برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام (حجم 25.57 مگابایت) برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام (حجم 34.36 مگابایت) 6 لینک به دیدگاه
نظارت بر غذا 15 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۸۹ من قادر به دانلود کردن جزوه زراعت عمومی نیستم . خواهش می کنم من را راهنمایی کنید. 2 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۸۹ متاسفانه صفحه اصلا باز نمیشه ... فقط من یه نکته بگم: دانلود کردن جزوه برای دانشجو کار جالبی نیست ... کتاب های متعدد زیادی وجود داره که میتونیم استفاده کنیم. 2 لینک به دیدگاه
spow 44197 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۸۹ من قبلا دانلودش نکردم ولی اگه لازمتونه پیداش کنم 2 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۸۹ من قبلا دانلودش نکردم ولی اگه لازمتونه پیداش کنم هر جور مایلید ... 1 لینک به دیدگاه
siyasiya 12 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۰ دوستان عزیز لینک کار نمیکنه، لطفاً درست کنید 1 لینک به دیدگاه
shima_sa 12 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مهر، ۱۳۹۱ درست لینک نمیشه!!؟ چندبارم امتحانش کردم! 1 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۹۱ انشالله سجاد جان اینوری بیاد و شاید بتونه درستش کنه ... 2 لینک به دیدگاه
spow 44197 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۹۲ پست 97 لینک زیر رو ببینید http://www.noandishaan.com/forums/thread24093-10.html 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده