سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آبان، ۱۳۸۹ واقعا راهی وجود نداره من دختر بتونم با یه پسر رابطه کنترل شده و منطقی و به دور از پشیمانی داشته باشم؟ حتما باید بگم بله و صیغه عقد دایم بسته بشه بعد باهاش باشم ؟ واقعا فکر نمی کنید این فکر خیلی محدود کننده هست؟ وختی از بچگی به دختر بگه به پسر نزدیک نشو جیزه یا به پسر بچه که میخواد وسط کوچه جیش کنه بگیم عیب نداره پسره دختر نیس که عیب داشته باشه دیگه چه انتظاری باید داشته باشیم که این نسل بزرگ شده با صحنه های سطحی و احساسی ماهواره غیر مسایل ج چیز دیگه ای از رابطه با جنس مخالف نخواد و نبینه؟ کاری به فرهنگ غرب ندارم ولی باور کنید یه جای کار و فرهنگ و دید ما می لنگه 4 لینک به دیدگاه
محمــد 4415 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۸۹ واقعا راهی وجود نداره من دختر بتونم با یه پسر رابطه کنترل شده و منطقی و به دور از پشیمانی داشته باشم؟حتما باید بگم بله و صیغه عقد دایم بسته بشه بعد باهاش باشم ؟ واقعا فکر نمی کنید این فکر خیلی محدود کننده هست؟ وختی از بچگی به دختر بگه به پسر نزدیک نشو جیزه یا به پسر بچه که میخواد وسط کوچه جیش کنه بگیم عیب نداره پسره دختر نیس که عیب داشته باشه دیگه چه انتظاری باید داشته باشیم که این نسل بزرگ شده با صحنه های سطحی و احساسی ماهواره غیر مسایل ج چیز دیگه ای از رابطه با جنس مخالف نخواد و نبینه؟ کاری به فرهنگ غرب ندارم ولی باور کنید یه جای کار و فرهنگ و دید ما می لنگه بسیار ممنون و بسیار خوب بیان کردین مطلبتون رو، این فرهنگ ماست که همه چیز و به بدی میبینه ، چه خوبه این فرهنگ و این نوع دید و افکار به روابط رو تو نسل خودمون اصلاح کنیم و فقط به فکر پیشرفت باشیم:icon_gol: 3 لینک به دیدگاه
غایب 4790 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 دی، ۱۳۸۹ واقعا راهی وجود نداره من دختر بتونم با یه پسر رابطه کنترل شده و منطقی و به دور از پشیمانی داشته باشم؟حتما باید بگم بله و صیغه عقد دایم بسته بشه بعد باهاش باشم ؟ واقعا فکر نمی کنید این فکر خیلی محدود کننده هست؟ وختی از بچگی به دختر بگه به پسر نزدیک نشو جیزه یا به پسر بچه که میخواد وسط کوچه جیش کنه بگیم عیب نداره پسره دختر نیس که عیب داشته باشه دیگه چه انتظاری باید داشته باشیم که این نسل بزرگ شده با صحنه های سطحی و احساسی ماهواره غیر مسایل ج چیز دیگه ای از رابطه با جنس مخالف نخواد و نبینه؟ کاری به فرهنگ غرب ندارم ولی باور کنید یه جای کار و فرهنگ و دید ما می لنگه خیلی عالی بود. هم مثال هم نتیجه گیری. مرسی لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده