محمــد 4415 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آبان، ۱۳۸۹ فرهنگ ما چیست؟ تا حالابه این فرهنگ فکر کردین؟ یکی از استادام سر کلاس از سر خستگی از درس دادن دست برداشت و نشست رو صندلی و لپ های قرمزشو باد کرد و با صدای بلندی گفت بچه ها توجه کنین ببینین چی میخوام بهتون بگم، ما بچه ها هم که این استاد رو همیشه با حرف های سیاسی و نقدهای تندش از دولت میشناختیم گوشامون رو تیز کردیم تا چند کلمه حرف حسابی در مورد سیاست از این مرد خبره و دانا بشنویم ، که یهو گفت آقایون شما دوست دارین خواهر یا مادرتون با کسی ارتباط داشته باشه ؟ همه بچه ها موندن به استاد نگاه میکردن نمیدونستن جوابشو چی بگن ، آخه اولین باری بود که از این حرفا میزد ، و طی شناختی که از دوران زندگیش ، تفکراتش و با توجه به مدرک دکترایی که داشت و تحصیل و تدریس در دانشگاههای معتبر ایران شنیدن این حرف از ایشون خیلی بعید بود اصلا میشه گفت این حرفش باور نکردنی بود ، همیشه این جور حرفارو استادای درس های عمومی بهمون میگفتن ، که بچه ها هم با مسخره گری کاری به استاد میکردن که از حرفش پشیمون میشد ، بچه ها موندن ببینن این استاد اهل فن چی میگه که یه دفه باب حرف رو اینجور شروع کرد:! بچه ها ما فرهنگ غنی داریم ،پیشینه فرهنگ ما بیشتر از اروپائیهاست، چرا باید یه دختر با یه پسر صحبت کنه، چه لزومی داره که دخترا و پسرها تو یک کلاس پهلو هم بشینن، الان فرهنگ غرب رو نگاه کنین پسرها و دخترا شب میرن پارتی همه کاری انجام میدن فردا صبحش میرن سر کار ! شما دوست دارین فردا روزی فرهنگ غلط اروپا بر ما حاکم بشه تا دخترتون یه همچین کاری کنه؟ آره بچه ها فرهنگ ما بهتر از اروپائیها است و همین فرهنگی رو پاس بدارین این بود جمله های استادم و اون لحظه هیچ کس حرفی نزد و استاد درس رو دوباره شروع کرد تو اون لحظه یاد یکی از کلاسام تو زمان انتخابات افتادم، کلاس نهج البلاغه بود ، هنوز خوب یادمه، تا استاد وارد کلاس شد همه بچه ها از بدی اح.......د میگفتن و شوخی میکردن، استاد همه بچه هارو ساکت کرد گفت: بچه ها تصور کنین اصلاح طلبان سر کار بیان، حالا موقعی رو تصور کنین که دخترتون شب دیر وقت بیاد خونه و شما جرات نکنین بهش بگین کجا بودی، اون لحظه بود که همه آروم شدن و هیچ کس هیچ حرفی نزد آره بچه ها اینه فرهنگ ما ، فرهنگی که فقط تو مسائل جنسی دور میخوره، بعضی وقتها به خودم میگم این همه عقب افتادگی حقمونه ، حقمونه که همیشه چوب ظالم بالاسرمون باشه، وقتی به یکی میگی پیشرفت، میزنه تو سرت میگه میخوای غربی بشی ؟ وقتی میگی روابط متقابل و هم فکری میگه میخوای بری کار خلاف شرع انجام بدی؟ وقتی میگی دموکراسی یکی میزنه تو سرت میگه کشور باید حاکم شرعی داشته باشه که اسلام پیاده شه تو جامعه، وقتی هم که میگی آزادی میگه آزادی روابط جنسی و بعد یکی میزنه تو سرت و میگه من الان آزادم و هر کاری که بخوام میکنم، واقعا با داشتن چنین افکاری تو جامعه بهتره که عقب افتاده و جهان سومی باشیم!!! موفق و پیروز باشین 15 لینک به دیدگاه
spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آبان، ۱۳۸۹ محمد عزیز هم موافق مطالب شما هستم وهم مخالف مطلب بسیار جالبی رو ایراد کردی که امیدوارم بیشتر وبهتر این موضوع واکاوی بشه الان باید برم وقتی برگشتم مفصل درموردش صحبت میکنیم 1 لینک به دیدگاه
محمــد 4415 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آبان، ۱۳۸۹ محمد عزیز هم موافق مطالب شما هستم وهم مخالفمطلب بسیار جالبی رو ایراد کردی که امیدوارم بیشتر وبهتر این موضوع واکاوی بشه الان باید برم وقتی برگشتم مفصل درموردش صحبت میکنیم مرسی spow جان تعریف شمارو از دوستان شنیدم، خوشحال میشم باهاتون همفکری کنم 3 لینک به دیدگاه
spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آبان، ۱۳۸۹ مرسی spow جانتعریف شمارو از دوستان شنیدم، خوشحال میشم باهاتون همفکری کنم مطمئنا دوستان بیش از اندازه به بنده لطف دارن خدمت میرسیم لینک به دیدگاه
mostafanokhodian 233 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آبان، ۱۳۸۹ چیزی که ازش تعبیر به فرهنگ میشه، متشکل از پازلهاییه که نمیشه از هم تفکیکش کرد، شما اگر از فرهنگ غرب سخن میرانید، اینگونه روابط جزء پازلی از فرهنگ غربیه و یک عنصر مجزا و جدا از فرهنگ غربی نیست... پس تا وقتی می ترسیم که فرهنگ غرب رو نقد کنیم، عیب هاش رو دور بریزیم و خوبیهاش رو بیان کنیم، همون بهتر که فرهنگ خودمون رو با همه اشکالاتش پاس بداریم به جای اینکه فرهنگ غربی رو با اشکالات متعددش بخایم گسترش بدیم... وقتی تاپیکی زده میشه در نقد فرهنگ غرب کمتر روشنفکری پیدا میشه که عکس العمل منفی نشون نده و از انتقاد از فرهنگ غرب حمایت کنه، نمونش خودمون در همین فضای مجازی، شما نم یتونید انتقادی از غرب مطرح کنید و با آماج حملات مجذوبین غرب روبه رو نشید... این مسائل جنسی هم جزیی است از کل فرهنگ غرب، اساساً ریشه بسیاری از انحرافاتی که در فرهنگ غرب مشاهده میشه برمیگرده به همین اشکال.... چرا استادتان تا قبل از اون حرف اهل فن بود و قبولش داشتید ولی بعد از اینکه این حرف رو زد چون خلاف تفکر شما حرف زده، از اهل فن بودن افتاد و حرفش بی ارزش شد؟ اندکی تامل باید... 2 لینک به دیدگاه
محمــد 4415 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آبان، ۱۳۸۹ چیزی که ازش تعبیر به فرهنگ میشه، متشکل از پازلهاییه که نمیشه از هم تفکیکش کرد، شما اگر از فرهنگ غرب سخن میرانید، اینگونه روابط جزء پازلی از فرهنگ غربیه و یک عنصر مجزا و جدا از فرهنگ غربی نیست... پس تا وقتی می ترسیم که فرهنگ غرب رو نقد کنیم، عیب هاش رو دور بریزیم و خوبیهاش رو بیان کنیم، همون بهتر که فرهنگ خودمون رو با همه اشکالاتش پاس بداریم به جای اینکه فرهنگ غربی رو با اشکالات متعددش بخایم گسترش بدیم... وقتی تاپیکی زده میشه در نقد فرهنگ غرب کمتر روشنفکری پیدا میشه که عکس العمل منفی نشون نده و از انتقاد از فرهنگ غرب حمایت کنه، نمونش خودمون در همین فضای مجازی، شما نم یتونید انتقادی از غرب مطرح کنید و با آماج حملات مجذوبین غرب روبه رو نشید... این مسائل جنسی هم جزیی است از کل فرهنگ غرب، اساساً ریشه بسیاری از انحرافاتی که در فرهنگ غرب مشاهده میشه برمیگرده به همین اشکال.... چرا استادتان تا قبل از اون حرف اهل فن بود و قبولش داشتید ولی بعد از اینکه این حرف رو زد چون خلاف تفکر شما حرف زده، از اهل فن بودن افتاد و حرفش بی ارزش شد؟ اندکی تامل باید... مصطفی جان برداشت بدی از تایپیک نکن من اینجا از فرهنگ غربی دفاع نکردم، بیان مطلب اینه که یک مقاومت در جامعه وجود داره در برابر ایده های نو و اصلاحات، و میشه اون رو به یک نقطه ضعف تو جامعه تعبیر کرد که دیگران از این نقطه ضعف استفاده میکنن تا طرف مقابل از کرده و حرف خودش کوتاه بیاید ، و اون هم زنده کردن حس خانواده دوستی یا به قول خودمون رگ غیرته، که اگه این قسمت مطلب رو میخوندی متوجه میشدی تو اون لحظه یاد یکی از کلاسام تو زمان انتخابات افتادم، کلاس نهج البلاغه بود ، هنوز خوب یادمه، تا استاد وارد کلاس شد همه بچه ها از بدی اح.......د میگفتن و شوخی میکردن، استاد همه بچه هارو ساکت کرد گفت: بچه ها تصور کنین اصلاح طلبان سر کار بیان، حالا موقعی رو تصور کنین که دخترتون شب دیر وقت بیاد خونه و شما جرات نکنین بهش بگین کجا بودی، اون لحظه بود که همه آروم شدن و هیچ کس هیچ حرفی نزد من هنوز هم میگم حرف استادم رو قبول دارم ولی بحث اصلی در این بود که فرهنگ ما همه روابط بین زن و مرد رو جنسی میبینه که این ضعف جامعه رو میرسونه!!! 6 لینک به دیدگاه
spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آبان، ۱۳۸۹ اولا قیاس دو فرهنگ کار درستی نیست ما میتونیم به اشتراکات واختلافات دوفرهنگ بپردازیم اما اینکه درمقام قیاس بربیاییم درست نیست فرهنگ ها دریک دوره خاص ساخته نمیشن ومحدودیت زمانی ندارن وابسته به همه ملل نیستن وهر جمعیتی برای خود مجموعه ای از اداب ورسوم وعقاید ونظرات رو داره که درمجموع فرهنگ مینامیم بچه ها ما فرهنگ غنی داریم ،پیشینه فرهنگ ما بیشتر از اروپائیهاست، چرا باید یه دختر با یه پسر صحبت کنه، چه لزومی داره که دخترا و پسرها تو یک کلاس پهلو هم بشینن، الان فرهنگ غرب رو نگاه کنین پسرها و دخترا شب میرن پارتی همه کاری انجام میدن فردا صبحش میرن سر کار ! شما دوست دارین فردا روزی فرهنگ غلط اروپا بر ما حاکم بشه تا دخترتون یه همچین کاری کنه؟ آره بچه ها فرهنگ ما بهتر از اروپائیها است و همین فرهنگی رو پاس بدارین اما برگردیم به فرمایش استادتون بله ما هم میتونیم ساعتها به به وچه چه کنیم درباب فرهنگمون کدوم فرهنگ؟ چی مونده از فرهنگمون که بتونیم بهش استناد کنیم مثل خودمونه : داشتم داشتم حساب نیست دارم دارم حسابه الان چی داریم روی بلندایی ایستاده ایم واز ریشه درحال پوسیدنیم! خب دختر وپسر غربی طبق فرهنگ منحوس وبد وبیمارشون هرغلطی میکنن فرهنگ ما به ما چی داده؟ حداقل هایی که میشه بهشون استناد کنیم تا رفتارهای متعارفی داشته باشیم کجان؟ شاید امارها گاها اعلام نشند ولی واقعیتهارو نمیشه کتمان کرد بیش از 70 درصد طلاقها درایران به دلیل مشکلات رفتاری وجنسی زوجین هست این فرهنگی هست که باید بهش افتخار کرد؟ من تقبیح نمیکنم فرهنگم رو ولی باید راهکاری برای تقابل دربرابر فرهنگهای متضاد داشته باشیم وگرنه تاریخ معلم خوبی هست محدودیت هیچوقت وهیچ کجا چاره ساز نبوده فقط یک بی حسی موضعی هست که زخمهارو چرکین میکنه تو ورودی دانشگاهها یه اعلامیه سه متری میچسبونیم که خدای نکرده پسرامون با دیدن چهارتا موی دخترامون دل ضعفه نگیرن!! بله ما فرهنگی غنی داریم... تو اون لحظه یاد یکی از کلاسام تو زمان انتخابات افتادم، کلاس نهج البلاغه بود ، هنوز خوب یادمه، تا استاد وارد کلاس شد همه بچه ها از بدی اح.......د میگفتن و شوخی میکردن، استاد همه بچه هارو ساکت کرد گفت: بچه ها تصور کنین اصلاح طلبان سر کار بیان، حالا موقعی رو تصور کنین که دخترتون شب دیر وقت بیاد خونه و شما جرات نکنین بهش بگین کجا بودی، اون لحظه بود که همه آروم شدن و هیچ کس هیچ حرفی نزد درمورد سیاست قرر براین شده که صحبت نکنیم! دوستانی که از قبل منو میشناسن میدونن که من طرفدار هیچ گرایشی نببودم ونیستم ولی مخالف ومنتقد یک سری از رفتارهای دولت نهم بودم چه کسی وبا چه تضمینی گفته که اگر موسوی سرکار میومد قرار بوده ازادی غربی داده بشه نظام نیازداشت تا خودش رو حفظ کنه یا بازنگری کنه دررفتارها خب گزینه اول رو انتخاب کرد ومردم هم بازی خوردن وخیلی اتفاقات افتاد که تقریبا هممون میدونیم از چه قراری بوده کسانی که همچین دیدی دارن یا تعریفی از فرهنگ وازادی ندارن یا رو موج منفعت سوارند!! مگر مردم عروسکهای کوکی هستن؟ واقعا با داشتن چنین افکاری تو جامعه بهتره که عقب افتاده و جهان سومی باشیم!!! دلیل عقب موندنمون همین هست بدبختی با خون وگوشت وپوستمون امیخته شده بدبختی این نیست که نداشته باشی بدبختی اینه که داشته باشی ونتونی استفاده کنی! 3 لینک به دیدگاه
mostafanokhodian 233 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آبان، ۱۳۸۹ مصطفی جان برداشت بدی از تایپیک نکنمن اینجا از فرهنگ غربی دفاع نکردم، بیان مطلب اینه که یک مقاومت در جامعه وجود داره در برابر ایده های نو و اصلاحات، و میشه اون رو به یک نقطه ضعف تو جامعه تعبیر کرد که دیگران از این نقطه ضعف استفاده میکنن تا طرف مقابل از کرده و حرف خودش کوتاه بیاید ، و اون هم زنده کردن حس خانواده دوستی یا به قول خودمون رگ غیرته، که اگه این قسمت مطلب رو میخوندی متوجه میشدی من هنوز هم میگم حرف استادم رو قبول دارم ولی بحث اصلی در این بود که فرهنگ ما همه روابط بین زن و مرد رو جنسی میبینه که این ضعف جامعه رو میرسونه!!! نه واقعاً برداشت بدی از تاپیکت نکردم... گفتم تا وقتی نشه بدی های یه فرهنگ رو نقد کرد، نمیشه اون فرهنگ رو با فرهنگ خودمون آداپتش کنیم... کمتر کسانی رو پیدا میکنی که به سبک فرهنگ غربی رفتار کنن و اصول فرهنگ ایرانی رو به تمسخر نگیرن، یا برعکس کمتر افراد مذهبی رو پیدا میکنی که حتی با خوبی های فرهنگ غرب هم موافق باشن... ولی اینکه نسبت به تغییر مقاومت نشون میدیم رو قبول دارم، این هست توی جامعه ما... متاسفانه یه زمانی اومدن و توی کشور گفتن "آزادی" بدون اینکه کسی این آزادی رو تعریف کنه، آزادی مولفه فرهنگ غربه ولی کوچکترین کاری برای تطبیق این مفهوم آزادی با فرهنگ ایرانی انجام نگرفت و عده ای همون سبک آزادی غربی رو با کنار گذاشتن اصول فرهنگ خودمون پذیرفتند، بدون اینکه بهش نقد کنن، بدی هاش رو ببینن و ...... حتی اکثر همین طیف از نقد فرهنگ غرب هم بیزارن، و اون فرد منتقد رو امل یا بی سواد یا عقب مونده و متحجر خطاب میکنن، به عکسش هم هست.... در مورد روابط بین دختر و پسر هم والا بحث خیلی گسترده میشه، ولی تا یه حدی از حساسیت ها درسته ، یه حدیش هم افراطه... مثلاً داریم مشکلات عشق های خیابانی یا دانشگاهی یا ..... رو می بینیم، که به نسبت قبل خیلی بیشتر شده، عاشقهایی که امورز عاشقن و فردا فارغ، خوب این ها چرا زیاد شده نسبت به قبل؟ در حین همین زیاد شدن این اتفاقات، فرهنگ غربی هم بیشتر خودشو داره نشون میده در بین برخی قشرها، آیا دلیل افزایش اون معضلات همین افزایش گرایش به فرهنگ غرب بین قشری از جامعه نیست؟ در مقابلش، مثلاً پدران یا مادران حتی اگر بینن اسم یه دختر توی گوش پسرشونه، واکنش بدی بعضاً نشون میدن در حالی که شاید اصلاً اون چیزی که اکثریت فکر میکنن نباشه، این هم به خاطر اون حساسیت های مذهبی و ناشی از غیرتیه که توی فرهنگ ماست، که خوب زیادش بعضی جاها کار دست جامعه داده و میده.... حرف زیاده، بماند واسه ادامه بحث در آینده.... 1 لینک به دیدگاه
محمــد 4415 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آبان، ۱۳۸۹ اولا قیاس دو فرهنگ کار درستی نیستما میتونیم به اشتراکات واختلافات دوفرهنگ بپردازیم اما اینکه درمقام قیاس بربیاییم درست نیست فرهنگ ها دریک دوره خاص ساخته نمیشن ومحدودیت زمانی ندارن وابسته به همه ملل نیستن وهر جمعیتی برای خود مجموعه ای از اداب ورسوم وعقاید ونظرات رو داره که درمجموع فرهنگ مینامیم اما برگردیم به فرمایش استادتون بله ما هم میتونیم ساعتها به به وچه چه کنیم درباب فرهنگمون کدوم فرهنگ؟ چی مونده از فرهنگمون که بتونیم بهش استناد کنیم مثل خودمونه : داشتم داشتم حساب نیست دارم دارم حسابه الان چی داریم روی بلندایی ایستاده ایم واز ریشه درحال پوسیدنیم! خب دختر وپسر غربی طبق فرهنگ منحوس وبد وبیمارشون هرغلطی میکنن فرهنگ ما به ما چی داده؟ حداقل هایی که میشه بهشون استناد کنیم تا رفتارهای متعارفی داشته باشیم کجان؟ شاید امارها گاها اعلام نشند ولی واقعیتهارو نمیشه کتمان کرد بیش از 70 درصد طلاقها درایران به دلیل مشکلات رفتاری وجنسی زوجین هست این فرهنگی هست که باید بهش افتخار کرد؟ من تقبیح نمیکنم فرهنگم رو ولی باید راهکاری برای تقابل دربرابر فرهنگهای متضاد داشته باشیم وگرنه تاریخ معلم خوبی هست محدودیت هیچوقت وهیچ کجا چاره ساز نبوده فقط یک بی حسی موضعی هست که زخمهارو چرکین میکنه تو ورودی دانشگاهها یه اعلامیه سه متری میچسبونیم که خدای نکرده پسرامون با دیدن چهارتا موی دخترامون دل ضعفه نگیرن!! بله ما فرهنگی غنی داریم... درمورد سیاست قرر براین شده که صحبت نکنیم! دوستانی که از قبل منو میشناسن میدونن که من طرفدار هیچ گرایشی نببودم ونیستم ولی مخالف ومنتقد یک سری از رفتارهای دولت نهم بودم چه کسی وبا چه تضمینی گفته که اگر موسوی سرکار میومد قرار بوده ازادی غربی داده بشه نظام نیازداشت تا خودش رو حفظ کنه یا بازنگری کنه دررفتارها خب گزینه اول رو انتخاب کرد ومردم هم بازی خوردن وخیلی اتفاقات افتاد که تقریبا هممون میدونیم از چه قراری بوده کسانی که همچین دیدی دارن یا تعریفی از فرهنگ وازادی ندارن یا رو موج منفعت سوارند!! مگر مردم عروسکهای کوکی هستن؟ دلیل عقب موندنمون همین هست بدبختی با خون وگوشت وپوستمون امیخته شده بدبختی این نیست که نداشته باشی بدبختی اینه که داشته باشی ونتونی استفاده کنی! مرسی spow جان منم با نظراتت کاملا موافقم بجز چند مورد که مشخص کردم شما در کل فرهنگ غربی رو زیر سوال بردی و گفتی که همه فرهنگ غربی ها بد است و طبق فرهنگ بدی که دارن دختر و پسرشون هر غلطی میکنن ، در صورتی که ممکنه خیلی از نقاط فرهنگیشون مثبت و خیلی دیگه منفی باشد مثل همین روابط بد بین دختر و پسرشون ، همونطور که خودمون قبول داریم فرهنگمون بدی ها و خوبی های زیادی داره، پس دلیل نمیشه که وقتی فرهنگ آنها به خاطر این مسئله جنسی و به دلیل اینکه منفی است و با فرهنگ ما ناسازگاری داره و مورد قبول ما نیست بهش توهین کنیم ، من میتونم به اون بگم که فرهنگ شما در مسئله روابط بین دختر و پسر اشکال داره و باید تصحیح شود، که این حرف ممکنه توهینی به اعتقادات اون باشه و بگه که فرهنگ من ایراد خاصی نداره بلکه این از نظر توه که فکر میکنی فرهنگ من ایراد داره حالا فردی رو در نظربگریم که هیچ خدایی و دینی رو قبول نداره ولی انسانیت و وفاداری رو قبول دراه تا جایی که به حقوق دیگران تجاوز نمیکند ، در اینجا نمیتونیم به اون بگیم که رفتار شما با این فرد (دختر) بده ، چرا چون که این کار رو غیر شرع نمیدونه و چون که این چیزهارو قبول نداره دلایل تو رو هم قبول نمیکنه و من نمیتونم بهش اثبات کنم که فلان جای فرهنگتون بد است مگر اینکه این قسمت فرهنگشون به من نوعی ضربه بزند ، و اگر هم این فرهنگ ضربه ای نزه و همه هم قبولش نداشته باشن پس باز هم دلیل نمیشه به این فرهنگ توهین کنم ، و در کل فرهنگ رو به خاطر یک رابطه بدی که بین پسر و دخترشون وجود دارد کل فرهنگ غرب رو به زیر سوال ببرم فرهنگ ما هم مزایایی دارد که کتب های زیادی در این باره است، ولی این فرهنگ بدی هایی هم دارد و تنها روابط بین دختر و پسر نیست، مثلا این فرهنگ به یک دختر که دینش اسلام نیست اجازه نمیده بدون روسری بیرون بیاید چرا چون ممکنه یک پسر تحریک شود، در اینجا با این فرهنگ داریم به این فرد زور میگوییم و حقش رو سرکوب میکنیم ، من میتونم به خودم بگویم که فلان کار رو انجام بده ، ولی نمیتونم به یک انسان زور رو تحمیل کنم ، مثل این است فرهنگ به من بگوید که لباس آستین کوتاه نپوشم ، لباس تنگ نپوشم ، لباس بدن نما نپوشم تا دختری با دیدن بدنم تحربک نشود!! ، مگه دختر و پسر چه فرقی با هم دارن ، شاید فرهنگ ما در مورد مسائل جنسی به ما چیزی یاد نداده ولی باز دلیل نمیشه تمام فرهنگ خودمون رو زیر سوال ببرم درمورد سیاست قرر براین شده که صحبت نکنیم! من در اینجا فقط یک تشبیه زدم از اثرات این فرهنگی که تو حول و حوش جنسیت چرخ میخوره از افرادی که به دنبال آسایش و پیشرفت از نظر خودشون هستن ولی با شنیدن یک جمله کوتاه میان، نه چیز دیگری بدبختی با خون وگوشت وپوستمون امیخته شده با این یه جملت زیاد موافق نیستم، نقضش اینه که خیلی داریم تو ایران که خوشبخت هستن این جمله این پیام رو میرسونه که خدا از اول خلقتمون تا اون لحظه مرگ مارو بدبخت آفریده است ، ولی باز ما خیلی ها داریم که با همین فرهنگ خوشبخت هستن، مثل یک کارتون خوابی که تو آمریکا مهد آزادی و دموکراسی زندگی میکنه، حالا ما به این میگیم بدبخت ولی بدبختی از لحاظ مالی 4 لینک به دیدگاه
spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آبان، ۱۳۸۹ ممنون محمدجان من درمورد فرهنگ غرب فقط کنایه ای به کار بردم از دید اونایی که این فرهنگ رو مضمحل ومضر معرفی میکنن من عاشق فرهنگشون نیستم ولی خیلی قابل استناد ودارای اعتبار هست فک کنم یخورده برداشت متفاوتی داشتی از حرف من درباره فرهنگ غرب اونا هم خوبی وبدیهایی تو کارشون دارن وچه بهتره که خوبیهاشونو همسان سازی کنیم وبدیهاشونو بزاریم کنار حالا یه بار دیگه با این توضیح بخونی فک کنم دیگه موردی نمیمونه دی: درمورد صحبتهای سیاسی من متوجه منظورتون نشدم! من در اینجا فقط یک تشبیه زدم از اثرات این فرهنگی که تو حول و حوش جنسیت چرخ میخوره از افرادی که به دنبال آسایش و پیشرفت از نظر خودشون هستن ولی با شنیدن یک جمله کوتاه میان، نه چیز دیگری حالا یه خورده توضیح بدی شاید منم روشن بشم اما درمورد بند سوم صحبتاتون منم با نقضش موافقم ولی همه چیز مادیات وامکانات اونم بر یه عده خاص! نیست این تاپییک چه باید کرد رو هم یه نگاهی بندازی بهش یه زمونی صحبتای خوبی اونجا با دوستان داشتیم بدنیست مرسی عزیز 1 لینک به دیدگاه
محمــد 4415 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آبان، ۱۳۸۹ نه واقعاً برداشت بدی از تاپیکت نکردم... گفتم تا وقتی نشه بدی های یه فرهنگ رو نقد کرد، نمیشه اون فرهنگ رو با فرهنگ خودمون آداپتش کنیم... کمتر کسانی رو پیدا میکنی که به سبک فرهنگ غربی رفتار کنن و اصول فرهنگ ایرانی رو به تمسخر نگیرن، یا برعکس کمتر افراد مذهبی رو پیدا میکنی که حتی با خوبی های فرهنگ غرب هم موافق باشن... ولی اینکه نسبت به تغییر مقاومت نشون میدیم رو قبول دارم، این هست توی جامعه ما... متاسفانه یه زمانی اومدن و توی کشور گفتن "آزادی" بدون اینکه کسی این آزادی رو تعریف کنه، آزادی مولفه فرهنگ غربه ولی کوچکترین کاری برای تطبیق این مفهوم آزادی با فرهنگ ایرانی انجام نگرفت و عده ای همون سبک آزادی غربی رو با کنار گذاشتن اصول فرهنگ خودمون پذیرفتند، بدون اینکه بهش نقد کنن، بدی هاش رو ببینن و ...... حتی اکثر همین طیف از نقد فرهنگ غرب هم بیزارن، و اون فرد منتقد رو امل یا بی سواد یا عقب مونده و متحجر خطاب میکنن، به عکسش هم هست.... در مورد روابط بین دختر و پسر هم والا بحث خیلی گسترده میشه، ولی تا یه حدی از حساسیت ها درسته ، یه حدیش هم افراطه... مثلاً داریم مشکلات عشق های خیابانی یا دانشگاهی یا ..... رو می بینیم، که به نسبت قبل خیلی بیشتر شده، عاشقهایی که امورز عاشقن و فردا فارغ، خوب این ها چرا زیاد شده نسبت به قبل؟ در حین همین زیاد شدن این اتفاقات، فرهنگ غربی هم بیشتر خودشو داره نشون میده در بین برخی قشرها، آیا دلیل افزایش اون معضلات همین افزایش گرایش به فرهنگ غرب بین قشری از جامعه نیست؟ در مقابلش، مثلاً پدران یا مادران حتی اگر بینن اسم یه دختر توی گوش پسرشونه، واکنش بدی بعضاً نشون میدن در حالی که شاید اصلاً اون چیزی که اکثریت فکر میکنن نباشه، این هم به خاطر اون حساسیت های مذهبی و ناشی از غیرتیه که توی فرهنگ ماست، که خوب زیادش بعضی جاها کار دست جامعه داده و میده.... حرف زیاده، بماند واسه ادامه بحث در آینده.... مرسی مصطفی جان حال حرفم رو دور مطلبی میزنم که مشخص کردم ما قبل از انقلاب همچین مواردی رو هم داشتیم ولی نه تلویزیون های آنچنانی ، نه رادیو های آنچنانی نه اطلاعات آنچنانی که در دسترس همگان باشد وجود نداشته است پس چطور این چیزها تو جامعه ما پا گرفته است ؟ ما وقتی به یک جامعه اجازه میدهیم پیشرفت کند ناخودآگاه این معضل هم تو جامعه پیشرفت میکنه در اوایل انقلاب تمام این مسائل به فراموشی سپرده شد چون که همه مردم تو جو دوران انقلاب و مذهب و اسلام و خدا بودن ، و میشه این رو به یک مسکن تعبیر کرد که به یک بیمار که از درد دندون به خود میپیچه بدیم ، که این فرد برای چند ساعت آروم میشه، که دیدیم این مسئله دوباره رشد کرده و نمایان شده که به این معضل رسیده ، چرا چون به جامعه اجازه پیشرفت دادیم ، و هیچ دلیل نمیشه که بگوییم این از غرب گرفته شده است و اگر هم به این مسائل بها ندیم ضربه های بیشتری از عشق های خیابانی و دانشگاهی میبینیم، و اگر روابط قشنگ و بهتری بین دختر و پسر رو تو جامعه تعریف کنیم و یک چیزهای دیگر رو مجاز کنیم به این چیزها نمیرسیم. 3 لینک به دیدگاه
محمــد 4415 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آبان، ۱۳۸۹ ممنون محمدجانمن درمورد فرهنگ غرب فقط کنایه ای به کار بردم از دید اونایی که این فرهنگ رو مضمحل ومضر معرفی میکنن من عاشق فرهنگشون نیستم ولی خیلی قابل استناد ودارای اعتبار هست فک کنم یخورده برداشت متفاوتی داشتی از حرف من درباره فرهنگ غرب اونا هم خوبی وبدیهایی تو کارشون دارن وچه بهتره که خوبیهاشونو همسان سازی کنیم وبدیهاشونو بزاریم کنار حالا یه بار دیگه با این توضیح بخونی فک کنم دیگه موردی نمیمونه دی: درمورد صحبتهای سیاسی من متوجه منظورتون نشدم! حالا یه خورده توضیح بدی شاید منم روشن بشم اما درمورد بند سوم صحبتاتون منم با نقضش موافقم ولی همه چیز مادیات وامکانات اونم بر یه عده خاص! نیست این تاپییک چه باید کرد رو هم یه نگاهی بندازی بهش یه زمونی صحبتای خوبی اونجا با دوستان داشتیم بدنیست مرسی عزیز ممنون من در اینجا فقط افکار مردم رو بیان کردم ، حرف سیاسی نزدم بدین صورت: شخصی خواستار این است که اصلاح طلبان روی کار بیایند تا شاهد پیشرفت و آزادی تو جامعه باشد، شخصی دیگر از جناع مخالف برای منحرف کردن فکر او عملکرد دولت خ رو براش نمایان میکنه و فقط اینو بش گوشزد میکنه که وضع الان جامعه روببین ، وضع دختران و پسران رو ببین، حالا اگه کسی مشابه افکار دولت خ روی کار بیاید مطمئنا وضع از این بدتر میشه حالا تو دوست داری کار به جایی برسه که این معضل به تو ضربه بزنه؟ پس مطمئنا شخص کوتاه می آید حالا میشد اینو طور دیگری هم تشبیه کرد 3 لینک به دیدگاه
spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آبان، ۱۳۸۹ ممنونمن در اینجا فقط افکار مردم رو بیان کردم ، حرف سیاسی نزدم بدین صورت: شخصی خواستار این است که اصلاح طلبان روی کار بیایند تا شاهد پیشرفت و آزادی تو جامعه باشد، شخصی دیگر از جناع مخالف برای منحرف کردن فکر او عملکرد دولت خ رو براش نمایان میکنه و فقط اینو بش گوشزد میکنه که وضع الان جامعه روببین ، وضع دختران و پسران رو ببین، حالا اگه کسی مشابه افکار دولت خ روی کار بیاید مطمئنا وضع از این بدتر میشه حالا تو دوست داری کار به جایی برسه که این معضل به تو ضربه بزنه؟ پس مطمئنا شخص کوتاه می آید حالا میشد اینو طور دیگری هم تشبیه کرد ممنون محمدجان خب تو اول صحبتم هم گفتم که قیاس دوفرهنگ کاردرستی نمیتونه باشه وایراد گرفتن برای اینکه اگر فی المثل موسوی میومد سرکار فحشا ازاد میشد اونقدر خنده دارهست که نیازی به جواب دادن نداره بحث انتخابات ومهندسی اون فقط بحث حفظ خود نظام بود الان تو دولت امام زمان! همه چیزخوبه؟ من فقط میتونم اینارو ایرادهای بنی اسراییلی بدونم وگرنه بجای متهم کردن فلان وبیسار ببینیم نظام ومسئولان فرهنگی برای جلوگیری از ساری شدن مشکلات اخلاقی درجامعه چه کاری بجز ایجاد محدودیت انجام دادن چطوری ظرفیتهارو ایجاد کردن وچطوری فرهنگ سازی کردن اگر کاراونا درست بود میشه به یه طیف فکری ایراد گرفت که با این برنامه های انجام شده ومظلوم! مخالفت میکنن 2 لینک به دیدگاه
محمــد 4415 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آبان، ۱۳۸۹ ممنون محمدجانخب تو اول صحبتم هم گفتم که قیاس دوفرهنگ کاردرستی نمیتونه باشه وایراد گرفتن برای اینکه اگر فی المثل موسوی میومد سرکار فحشا ازاد میشد اونقدر خنده دارهست که نیازی به جواب دادن نداره بحث انتخابات ومهندسی اون فقط بحث حفظ خود نظام بود الان تو دولت امام زمان! همه چیزخوبه؟ من فقط میتونم اینارو ایرادهای بنی اسراییلی بدونم وگرنه بجای متهم کردن فلان وبیسار ببینیم نظام ومسئولان فرهنگی برای جلوگیری از ساری شدن مشکلات اخلاقی درجامعه چه کاری بجز ایجاد محدودیت انجام دادن چطوری ظرفیتهارو ایجاد کردن وچطوری فرهنگ سازی کردن اگر کاراونا درست بود میشه به یه طیف فکری ایراد گرفت که با این برنامه های انجام شده ومظلوم! مخالفت میکنن آره قبول دارم، این جملتون هم که مشخص کردم قبول دارم خنده داره ولی حقیقتیه! قبول کن فرهنگ هایی که تو مناطق مختلف ایران هستن با هم فرق میکنن، حالا ممکنه شما با افرادی سر و کار داشته باشین که از سطح علمی بالایی برخوردار هستن که بگین همچین فکری در مورد اصلاحات اشتباه باشه، ولی من که تو خوزستان زندگی میکنم به وضوح این مساله و مشکل(افکار مردم) رو دیدم که اینجا عرض کردم . 3 لینک به دیدگاه
احلام 254 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آبان، ۱۳۸۹ موضوع خیلی خوبی اشاره کردین ..اما چرا استادهاتون به این مسائل اشاره کردن دلیلش اینه که این یه مورد تو مملکت ما زیاد شده و داره جلوی پیشرفتمون رو میگیره ... کی زد تو سرتون و گفت میخوای غربی بشی ؟؟؟ همه دوست دارن کشورشون پیشرفت کنه ولی متاسفانه همین روابط ذهن دانش آموزا و دانشجو ها رو به خودش مشغول کرده و تو ذهنشون جایی برای درس نمونده من با توجه به رشته ی تحصیلیم با دانش آموزای زیادی سروکار دارم و داشتم .. نسل جدیدی که دارن میان جز دوست پسر داشتن فکر دیگه ای ندارن ...خوب این باید اصلاح بشه ...:jawdrop: درباره آزادی هم بستگی داره منظور از آزادی چی باشه ..آزادی بیان الحمد لله داریم..اما آزادی حجاب و روابط ممکنه آدم اولش بگه من فقط میخوام یه رابطه معمولی داشته باشم کاری نمیکنم که اما به تدریج همین رابطه معمولی شروع میکنه به غیر معمولی شدن و به ناکجا آباد ختم میشه:banel_smiley_52: روابط متقابل داشته باشین کسی مانع نیست ...متاسفانه روابط متقابل دانشجوهای ما طوریه که با هم تو پارک قدم میزنن بعد کافی فقط بهشون نگا کنی میگن داریم جزوه رد و بدل میکنیم ...وگرنه کسی با روابط متقابل مشکلی نداره مگه ما وزیر زن نداریم مگه این وزیر با مردای دیگه روابط متقابل نداره ..اما ایا این روابط ایشون رو به گناه کشو نده ؟ 1 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آبان، ۱۳۸۹ نسل جدیدی که دارن میان جز دوست پسر داشتن فکر دیگه ای ندارن ...خوب این باید اصلاح بشه ...:jawdrop: جمله هات ایهام داره: یعنی این نسل جدید فقط دخترن و شامل پسرا نمیشه فقط دخترا به فکره دوس پسرن و پسرا اصن به داشتن دوس دختر فک نمیکنن :banel_smiley_4: 2 لینک به دیدگاه
احلام 254 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آبان، ۱۳۸۹ جمله هات ایهام داره:یعنی این نسل جدید فقط دخترن و شامل پسرا نمیشه فقط دخترا به فکره دوس پسرن و پسرا اصن به داشتن دوس دختر فک نمیکنن :banel_smiley_4: معذرت میخوام دوست عزیز ... منظورم هر دوشون بود ...آخه من بیشتر در رابطه با دختر ها بودن تا پسرها ... واسه همین ناخودآگاه تو مثال ها از دخترا استفاده کردم 1 لینک به دیدگاه
احلام 254 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آبان، ۱۳۸۹ ممنون محمدجانخب تو اول صحبتم هم گفتم که قیاس دوفرهنگ کاردرستی نمیتونه باشه وایراد گرفتن برای اینکه اگر فی المثل موسوی میومد سرکار فحشا ازاد میشد اونقدر خنده دارهست که نیازی به جواب دادن نداره بحث انتخابات ومهندسی اون فقط بحث حفظ خود نظام بود الان تو دولت امام زمان! همه چیزخوبه؟ من فقط میتونم اینارو ایرادهای بنی اسراییلی بدونم وگرنه بجای متهم کردن فلان وبیسار ببینیم نظام ومسئولان فرهنگی برای جلوگیری از ساری شدن مشکلات اخلاقی درجامعه چه کاری بجز ایجاد محدودیت انجام دادن چطوری ظرفیتهارو ایجاد کردن وچطوری فرهنگ سازی کردن اگر کاراونا درست بود میشه به یه طیف فکری ایراد گرفت که با این برنامه های انجام شده ومظلوم! مخالفت میکنن ملاک تشخیص عقاید یک فرد طرفدارهای اون فر هم هستن ...از طرفدار های آقای موسوی میشد فهمید چه خبره ...چه همچین ادمی نمی خواست که حفظ نظام کنه ...زمان تبلیغات طرفدارهای موسوی چه کارها که نکردن پارتی بگیر و برقص و حجاب کنار بذار و... خوب معلوم خود موسوی چی میشد دیگه ...:jawdrop: نه همه چیز خوب نیست قرار هم نیست همه چیز خوب باشه ... این دولت داره تمام سعی و تلاش رو در جهات خدمت به مردم انجام میده ...این وسط ما هم باید کمک کنیم ...طبق رای و نظر مردم احمدی نژاد انتخاب شد ..حالا هم وقت لجبازی و وقت تلف کردن نیست ... این کشور مال ماست چهارسال فلانی رئیس جمهور میشه چهر سال دیگه یکی دیگه ...قرار نیست به همه دلخوش کرد باید خودمون به سمت پیشرفت حرکت کنیم 1 لینک به دیدگاه
محمــد 4415 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آبان، ۱۳۸۹ موضوع خیلی خوبی اشاره کردین ..اما چرا استادهاتون به این مسائل اشاره کردن دلیلش اینه که این یه مورد تو مملکت ما زیاد شده و داره جلوی پیشرفتمون رو میگیره ...کی زد تو سرتون و گفت میخوای غربی بشی ؟؟؟ همه دوست دارن کشورشون پیشرفت کنه ولی متاسفانه همین روابط ذهن دانش آموزا و دانشجو ها رو به خودش مشغول کرده و تو ذهنشون جایی برای درس نمونده من با توجه به رشته ی تحصیلیم با دانش آموزای زیادی سروکار دارم و داشتم .. نسل جدیدی که دارن میان جز دوست پسر داشتن فکر دیگه ای ندارن ...خوب این باید اصلاح بشه ...:jawdrop: درباره آزادی هم بستگی داره منظور از آزادی چی باشه ..آزادی بیان الحمد لله داریم..اما آزادی حجاب و روابط ممکنه آدم اولش بگه من فقط میخوام یه رابطه معمولی داشته باشم کاری نمیکنم که اما به تدریج همین رابطه معمولی شروع میکنه به غیر معمولی شدن و به ناکجا آباد ختم میشه:banel_smiley_52: روابط متقابل داشته باشین کسی مانع نیست ...متاسفانه روابط متقابل دانشجوهای ما طوریه که با هم تو پارک قدم میزنن بعد کافی فقط بهشون نگا کنی میگن داریم جزوه رد و بدل میکنیم ...وگرنه کسی با روابط متقابل مشکلی نداره مگه ما وزیر زن نداریم مگه این وزیر با مردای دیگه روابط متقابل نداره ..اما ایا این روابط ایشون رو به گناه کشو نده ؟ ممنون احلام جان من چند ایراد در مورد اون جمله هایی که مشخص کردم عرض میکنم شما اگه جمله هایی که مشخص کردم رو دوباره بخونی متوجه میشی به یک دید بد به روابط بین دختر و پسر نگاه کردین ، که میشه نقض حرفاتون رو اثبات کرد، در کل غرض این بود که فرهنگ ما همیشه دیدش به مسائل جنسی بوده ، و این مشکل همیشه باعث سرکوب ایده ها و پیشرفت ها میشده من تو پست های قبلی هم عرض کردم وقتی به جامعه ای اجازه پیشرفت میدیم کم کم این مشکل توشون بوجود میاد ، که در این جور مواقع بهتره به این مسائل بها بدیم و یه تعریف درست و مناسب از روابط بذاریم ملاک تشخیص عقاید یک فرد طرفدارهای اون فر هم هستن ...از طرفدار های آقای موسوی میشد فهمید چه خبره ...چه همچین ادمی نمی خواست که حفظ نظام کنه ...زمان تبلیغات طرفدارهای موسوی چه کارها که نکردن پارتی بگیر و برقص و حجاب کنار بذار و... خوب معلوم خود موسوی چی میشد دیگه ...:jawdrop: نه همه چیز خوب نیست قرار هم نیست همه چیز خوب باشه ... این دولت داره تمام سعی و تلاش رو در جهات خدمت به مردم انجام میده ...این وسط ما هم باید کمک کنیم ...طبق رای و نظر مردم احمدی نژاد انتخاب شد ..حالا هم وقت لجبازی و وقت تلف کردن نیست ... این کشور مال ماست چهارسال فلانی رئیس جمهور میشه چهر سال دیگه یکی دیگه ...قرار نیست به همه دلخوش کرد باید خودمون به سمت پیشرفت حرکت کنیم حقیقت در اینجا نخواستم بحث رو سیاسی کنیم ، هدف تشبیه افکار مردم بود که خواستار پیشرفت بوسیله اصلاحات هستن ولی با شنیدن جمله هایی از فساد در جامعه از خواسته خودشون کوتاه میان!!! فقط همین:icon_gol: 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده