pari daryayi 22938 ارسال شده در 10 بهمن، 2010 امروز یه عکسی رو یه جایی دیدم برای ساعتها با خودم فکر کردم و افسوس خوردم... چیزی بیشتر از این نمی تونم بگم چی بگم که نگفتنم بهتر از گفتنمه اما اون جمله از زبان دهخدا بود و اینگونه: من در سرزمینی زندگی می کنم که زبانش پارسی است!! اما به آن فارسی می گویند... چون عربی "پ" ندارد!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 12
Yoohoo 292 ارسال شده در 10 بهمن، 2010 درسته عرب " پ " ندارد، اما شمشیر دارد. اگر پ داشت با شمشیر پدر پدر پدر پدر پدر سوختتو در میاورد!
spow 44198 ارسال شده در 10 بهمن، 2010 قدرت وظرفیت یک فرهنگ ویک ملت به افق دید اونها وگستره فکرشون بستگی داره ! 3
pari daryayi 22938 مالک ارسال شده در 11 بهمن، 2010 حالا اون عکسی که دیدی چی بود؟ عکس همون نوشته ای رو که پر رنگ تر نوشتم دیگه! قدرت وظرفیت یک فرهنگ ویک ملت به افق دید اونها وگستره فکرشون بستگی داره! همه مردم ما رو دانشجویان تشکیل نمی دن سجاد جان!! 1
farfaraway 223 ارسال شده در 11 بهمن، 2010 درسته عرب " پ " ندارد، اما شمشیر دارد. اگر پ داشت با شمشیر پدر پدر پدر پدر پدر سوختتو در میاورد! شما دوتا داداشین؟ 1
ارسال های توصیه شده