pari daryayi 22938 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آبان، ۱۳۸۹ امروز یه عکسی رو یه جایی دیدم برای ساعتها با خودم فکر کردم و افسوس خوردم... چیزی بیشتر از این نمی تونم بگم چی بگم که نگفتنم بهتر از گفتنمه اما اون جمله از زبان دهخدا بود و اینگونه: من در سرزمینی زندگی می کنم که زبانش پارسی است!! اما به آن فارسی می گویند... چون عربی "پ" ندارد!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 12 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آبان، ۱۳۸۹ درسته عرب " پ " ندارد، اما شمشیر دارد. 7 لینک به دیدگاه
Yoohoo 292 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آبان، ۱۳۸۹ درسته عرب " پ " ندارد، اما شمشیر دارد. اگر پ داشت با شمشیر پدر پدر پدر پدر پدر سوختتو در میاورد! لینک به دیدگاه
آنا. 92 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آبان، ۱۳۸۹ برای همین است که همین اعراب خلیج فارس را می کنند خلیج عربی! 2 لینک به دیدگاه
spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آبان، ۱۳۸۹ قدرت وظرفیت یک فرهنگ ویک ملت به افق دید اونها وگستره فکرشون بستگی داره ! 3 لینک به دیدگاه
pari daryayi 22938 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آبان، ۱۳۸۹ حالا اون عکسی که دیدی چی بود؟ عکس همون نوشته ای رو که پر رنگ تر نوشتم دیگه! قدرت وظرفیت یک فرهنگ ویک ملت به افق دید اونها وگستره فکرشون بستگی داره! همه مردم ما رو دانشجویان تشکیل نمی دن سجاد جان!! 1 لینک به دیدگاه
farfaraway 223 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آبان، ۱۳۸۹ درسته عرب " پ " ندارد، اما شمشیر دارد. اگر پ داشت با شمشیر پدر پدر پدر پدر پدر سوختتو در میاورد! شما دوتا داداشین؟ 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده