رفتن به مطلب

حوصله رو کجا میفروشند.

غایب

ارسال های توصیه شده

سلام.

من اینروزا بد جوری حوصله ام سر میره. چیکار کنم. دارم افسرده میشم. اینجام که میام هیچ تغییری تو حال و هوام ایجاد نمیشه. چیکار باید کرد؟

• Like 5
لینک به دیدگاه

جناب پیانیست که همیشه نظرات خوبی میدن

غیر از اونا من پیشنهاد میدم یه بحث چالشی و جالب رو خودتون شروع کنید

نفرات اینجا زیاد نیست. به امید کسی نمونید. خودتون شروع کنید

مثلا یه معضل تو کشور رو از دید رشته یا مطالعاتی که داشتید بررسی کنید یا پیشنهاد جدید بدید بقیه هم بیان شرکت کنن

در ضمن صحبت کردن آسونه اگر راهی پیدا کردید منم در جریان بزارید(کل(vahid321) اگر طبیب بودی سر خود دوا نمودی!:ws3:)

• Like 5
لینک به دیدگاه

جناب پیانیست که همیشه نظرات خوبی میدن

غیر از اونا من پیشنهاد میدم یه بحث چالشی و جالب رو خودتون شروع کنید

نفرات اینجا زیاد نیست. به امید کسی نمونید. خودتون شروع کنید

مثلا یه معضل تو کشور رو از دید رشته یا مطالعاتی که داشتید بررسی کنید یا پیشنهاد جدید بدید بقیه هم بیان شرکت کنن

در ضمن صحبت کردن آسونه اگر راهی پیدا کردید منم در جریان بزارید(کل(vahid321) اگر طبیب بودی سر خود دوا نمودی!:ws3:)

با تشکر از شما. باید عرض کنم همه تاپیکهایی که من میزنم بقول شما چالشی هستند. اما دوستان زیاد شرکت نمیکنند. من احساس میکنم که ما تو جمع حاضر فقط صاحب نظران دو سه خطی و یا چند کلمه ای داریم. راستش کم کم خیال ترک اینجا رو در سر دارم و احتملا به همین زودی زحمت رو کم خواهم کرد. :icon_gol:

• Like 1
لینک به دیدگاه
سلام.

من اینروزا بد جوری حوصله ام سر میره. چیکار کنم. دارم افسرده میشم. اینجام که میام هیچ تغییری تو حال و هوام ایجاد نمیشه. چیکار باید کرد؟

اب بریز تو هاون بکوب سفت شده تا اب صفت نشده بکوب

البت شوخی بودا

ولی اگه میخوای حوصلت سر نره باید خودتو با چیزی مشغول کنی که هر روز متفاوت باشه

• Like 3
لینک به دیدگاه
با تشکر از شما. باید عرض کنم همه تاپیکهایی که من میزنم بقول شما چالشی هستند. اما دوستان زیاد شرکت نمیکنند. من احساس میکنم که ما تو جمع حاضر فقط صاحب نظران دو سه خطی و یا چند کلمه ای داریم. راستش کم کم خیال ترک اینجا رو در سر دارم و احتملا به همین زودی زحمت رو کم خواهم کرد. :icon_gol:

خوب هر طور راحت ترید

ولی نه اینجا کلا همه جا وقتی که چیزی برای مردم جالب باشه خودشون میان. یعنی هم باید مطالبتون رو جالبتر کنید هم تبلیغات

:ws48:

و هم قابل فهم بیان کردن مطلب رو

البته. اینجا کسی نمیاد مقاله تخصصی بنویسه. این مطالب رو فقط برای زندگی عادیمون نیاز داریم و وقت و حوصلش هم نیست که به این صورت به قضیه نگاه کنیم

:ws38:

• Like 3
لینک به دیدگاه

سعی کن صبها خوب استراحت کنی تا شبا راحت بخوابی و حوصلتم سر نره :ws3:

اماراستش رو بخوای فک کنم بی حوصلگی از موقعی شروع میشه که دنبال یه راهی می گردی که حوصلت سر نره !!

• Like 1
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...