rahele_s 6472 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آبان، ۱۳۸۹ Glossary انگلیسی به انگلیسی Material Science 8 لینک به دیدگاه
vahid321 2013 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آبان، ۱۳۸۹ اونجا فقط لینکی هست برای دانلود بابیلون 8 و Sorry, the page you requested was not found. 1 لینک به دیدگاه
reza_1364 88 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آبان، ۱۳۸۹ اونجا فقط لینکی هست برای دانلود بابیلون 8 و sorry, the page you requested was not found. مشکلی نداره دانلود میشه 1 لینک به دیدگاه
vahid321 2013 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آبان، ۱۳۸۹ مشکلی نداره دانلود میشه بابیلون 8 دان میشه یا گلوساری تخصصی مواد؟ 1 لینک به دیدگاه
rahele_s 6472 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آبان، ۱۳۸۹ من دقیقا متوجه نشدم مشکل کجاست من خودم دانلود کردم بعد هم نصب کردم مشکلی هم نداشت میشه دقیق بگید مشکل کجاست دوستان؟ 2 لینک به دیدگاه
mohsen_d 946 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آبان، ۱۳۸۹ مرسی فقط یه سوال: فعال سازی نمیخواد یا اینکه لایسنس هم داره؟ 1 لینک به دیدگاه
spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آبان، ۱۳۸۹ من دقیقا متوجه نشدم مشکل کجاست من خودم دانلود کردم بعد هم نصب کردم مشکلی هم نداشت میشه دقیق بگید مشکل کجاست دوستان؟ مرسی راحله جان من بابیلون رو دارم فقط گلوساریشو لازم داشتم ممنون 2 لینک به دیدگاه
Peyman 16150 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آبان، ۱۳۸۹ این Glossary انگلیسی به انگلیسی Material Science هست برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام سجاد شما همین رو می خوای یا گلوساری دیگه ای مد نظرت هست ؟ 2 لینک به دیدگاه
spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آبان، ۱۳۸۹ این Glossary انگلیسی به انگلیسی Material Science هست برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام سجاد شما همین رو می خوای یا گلوساری دیگه ای مد نظرت هست ؟ همین کارمو راه میندازه مرسی پیمان جان 2 لینک به دیدگاه
mahmoud.golzar 39 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آبان، ۱۳۸۹ من اگر جای شما بودم به هیچ عنوان از نرم افزار بابیلون اسرائیلی استفاده نمیکردم در خصوص خطراتش تحقیق کنید. لینک به دیدگاه
Peyman 16150 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آبان، ۱۳۸۹ من اگر جای شما بودم به هیچ عنوان از نرم افزار بابیلون اسرائیلی استفاده نمیکردم در خصوص خطراتش تحقیق کنید. لطفا قوانین تالار مهندسی مواد و متالورژی را مطالعه فرمایید. (بند 6 و 7) مرتبه بعد تکرار کنید، اخطار دریافت می کنید. 1 لینک به دیدگاه
payam68 10 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مهر، ۱۳۹۰ لینک مشکل داره . اصلا صفحه رو واسم باز نمیکنه تا برسه دان کنم لطفا حلش کنید لینک به دیدگاه
rahele_s 6472 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مهر، ۱۳۹۰ لینک مشکل داره . اصلا صفحه رو واسم باز نمیکنه تا برسه دان کنم لطفا حلش کنید دوست عزیز لینک دانلود چک شده و سالم بود اینم صفحهء گلوساری تخصصی مواد که با کلیک روی download dictionary دانلود شروع میشه موفق باشید لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۴ اینکه فقط عکسه لینکش کو؟؟؟؟؟؟ لینک تو پست اول هستش لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده