سارا-افشار 36437 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آبان، ۱۳۸۹ ما امروز 8 صب کلاس داشتیم هفتو نیم از خواب پاشدم با سرعتی در حد چیتا تلپ شدم دانشگاه دیدم استاد مقاومت فخیمه ما حال کرده نیاد امروز ....رفتیم کتابخونه مسخره بازی :دی....10 رفتیم دانشکده دیدم استاد مبانی هم نمیاد امروز .....:دی.....زهر مار........رفتیم بوفه و بازم کما فی الساعت الماضی مسخره بازی .....خلاصه رفتیم سلف و گوشت خر را به جای کباب نوش جانمان کردن:icon_pf (34): .....2 رفتیم کلاس یونیورسال استاد زنگید بهم گفت به بچه ها بوگو نتونستم برسم ....برید خونتون .......این بود انشای من خوش بود دکتر جاسبی منالهی قوربونش برم پس اون دانشگاه وامونده هنوز همون جور مونده؟ خاک تو سرشون کنن نخواستن یه وبلاگ( سایت پیشکش شون ) درست کنن تا به دانشجو از قبل اعلام کنن بابا نیا من کلاس ندارم ولی اینجا خیلی عالیه استاد موظفه از قبل به دانشکده اطلاع بده تا دانشکده هم تو سایت دانشگاه هم تو برد مربوطه اینو اعلام کنه تا دانشجو بی خودی وختش هدر نره 1 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آبان، ۱۳۸۹ آهان..از اون لحاظ.Howard community college yes oky understand good tim for u maram bebar:icon_redface: 1 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آبان، ۱۳۸۹ اون قسمت سياه امضات خيلي بد رو مغزمه اره منم مثل تو وختی فیلمو دیدم میخواستمبپرم داخل مانیتور خفه اش کنم پولای ملت ایران رو خوردن هار شدن 2 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آبان، ۱۳۸۹ اره منم مثل تووختی فیلمو دیدم میخواستمبپرم داخل مانیتور خفه اش کنم پولای ملت ایران رو خوردن هار شدن یکی از اشناهامون تو بیمارستان میلاد پرستار بود و تعریف میکرد اون زمان که لبنان جنگ شده بود و مجروحاشو اورده بودن ایران و وقتی میخواستن بهشون خون بدن قبول نمیکردن و به عربی میگفتن خون ایرانی ندین و......... 3 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آبان، ۱۳۸۹ یکی از اشناهامون تو بیمارستان میلاد پرستار بود و تعریف میکرد اون زمان که لبنان جنگ شده بود و مجروحاشو اورده بودن ایران و وقتی میخواستن بهشون خون بدن قبول نمیکردن و به عربی میگفتن خون ایرانی ندین و......... خوب راست میگن خون انسانو به چهار پا تزریق نمیکنن 4 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آبان، ۱۳۸۹ یکی از اشناهامون تو بیمارستان میلاد پرستار بود و تعریف میکرد اون زمان که لبنان جنگ شده بود و مجروحاشو اورده بودن ایران و وقتی میخواستن بهشون خون بدن قبول نمیکردن و به عربی میگفتن خون ایرانی ندین و......... تروریست های بی .............. عرب های سوسمار خور مار خوردن افعی شدن 2 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آبان، ۱۳۸۹ yes okyunderstand good tim for u maram bebar:icon_redface: آی ام ا گود تیبل...وات ابات یو؟ کام هیر: مستقییییییم که بری می رسی به یه میدون. بعد باز مستقیم می ری...چراغ قرمز اولو رد کن بپیچ سمت چپ. اولین خیابون رو باز ببیچ سمت چپ...در قرمز.تشریف بیارید با خانوم بچه ها...خوشحال می شیم 1 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آبان، ۱۳۸۹ خوب راست میگن خون انسانو به چهار پا تزریق نمیکنن ایول با حال گفتی چارپا شرف داره به این تروریست های ...... 2 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آبان، ۱۳۸۹ تروریست های بی ..............عرب های سوسمار خور مار خوردن افعی شدن یکی از اشناهامون تو بیمارستان میلاد پرستار بود و تعریف میکرد اون زمان که لبنان جنگ شده بود و مجروحاشو اورده بودن ایران و وقتی میخواستن بهشون خون بدن قبول نمیکردن و به عربی میگفتن خون ایرانی ندین و......... اره منم مثل تووختی فیلمو دیدم میخواستمبپرم داخل مانیتور خفه اش کنم پولای ملت ایران رو خوردن هار شدن این در مورد تحصیل بود دیگه 2 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آبان، ۱۳۸۹ آی ام ا گود تیبل...وات ابات یو؟ کام هیر: نمی تونم کام کنم چون ایت ایز ا چیر لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آبان، ۱۳۸۹ این در مورد تحصیل بود دیگه خوب مزش به تشره نگی که نمیشه در مورد امضا یکی بود لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آبان، ۱۳۸۹ خوب راست میگن خون انسانو به چهار پا تزریق نمیکنن تروریست های بی ..............عرب های سوسمار خور مار خوردن افعی شدن ایول با حال گفتی چارپا شرف داره به این تروریست های ...... خواهش میکنم خونسردی خودتتونو حفظ کنید من اعصابم از دستِ اینا بدتر از شماها قاطیه :w00: 2 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آبان، ۱۳۸۹ این در مورد تحصیل بود دیگه نه لینک به دیدگاه
هـــاله 348 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آبان، ۱۳۸۹ دو تا از دوستای من دقیقا پارسال رفتن اون دانشگا لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده