shadmehrbaz 24772 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آبان، ۱۳۸۹ کنسرت سیروان خسروی هنرمند خوشنام کشورمان پنجشنبه و جمعه گذشته در سالن نژادفلاح کرج برگزار شد. در این کنسرت که با استقبال خوب علاقهمندان روبهرو بود مهمانان ویژهای از جمله محمدرضا گلزار و روزبه نعمتاللهی حضور داشتند. عكسهاي اين كنسرت رو ميتونيد در زير مشاهده كنيد . ضمن اينكه سيروان خسروي 29 و 30 آبان كنسرت بزرگ ديگري رو در سالن همايشهاي برج ميلاد برگزار خواهد كرد. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 7 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آبان، ۱۳۸۹ شبیهه خارجیاس :girl_in_dreams: خوشمان آمد :45645: 1 لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آبان، ۱۳۸۹ شبیهه خارجیاس :girl_in_dreams:خوشمان آمد :45645: مباركه ! :4chsmu1: 1 لینک به دیدگاه
zzahra 4750 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آبان، ۱۳۸۹ منم خوشم میاد ازش صداشم دوس دارم 1 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آبان، ۱۳۸۹ مباركه ! :4chsmu1: میسییییی:shad: حیف که شمارشو ندارم :smiley (18): 1 لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آبان، ۱۳۸۹ میسییییی:shad:حیف که شمارشو ندارم :smiley (18): شمارشو ميخواي يا خودشو ؟! منم خوشم میاد ازشصداشم دوس دارم اي بابا عجب بساطي شده ها !!! 2 لینک به دیدگاه
mina_srk 1982 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آبان، ۱۳۸۹ من میخواامممممم برم کنسرتش! آخی اونجا شهاب رمضانم هست! من کنسرت میخوااااااااااامممممممممممممممممم لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آبان، ۱۳۸۹ من میخواامممممم برم کنسرتش!آخی اونجا شهاب رمضانم هست! من کنسرت میخوااااااااااامممممممممممممممممم 29 اُم هم كنسرت داره توي برج ميلاد ميتوني اونو بري! زانیار اونجا نبود؟؟؟؟ چرا ، گفت به ميناي بابا خيلي خيلي سلام برسون !!!! 1 لینک به دیدگاه
mina_srk 1982 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آبان، ۱۳۸۹ 29 اُم هم كنسرت داره توي برج ميلاد ميتوني اونو بري! چرا ، گفت به ميناي بابا خيلي خيلي سلام برسون !!!! بلیتش چنده؟؟؟ من پول ندارم نمیشه سیروان منو به عنوان مهمونش دعوت کنه؟ لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آبان، ۱۳۸۹ بلیتش چنده؟؟؟من پول ندارم نمیشه سیروان منو به عنوان مهمونش دعوت کنه؟ گرونه ! نميدونم ...حتما ميشه ! لینک به دیدگاه
*Polaris* 19606 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آبان، ۱۳۸۹ آخی... روزبــه هم بوده... :girl_in_dreams: 1 لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آبان، ۱۳۸۹ آخی... روزبــه هم بوده... :girl_in_dreams: همه بودن گويا ! لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آبان، ۱۳۸۹ شمارشو ميخواي يا خودشو ؟! اگه هر دوشو داشته باشم خیلیییییییی خوبه :smiley (18): لینک به دیدگاه
mina_srk 1982 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آبان، ۱۳۸۹ هووووووررررررررررااااااااااااااااااااااااااا!!!!! 29 ام میرم!!!!! خیییییییللیییییی دلم میخواست برم لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده