shadmehrbaz 24772 ارسال شده در 6 بهمن، 2010 کنسرت سیروان خسروی هنرمند خوشنام کشورمان پنجشنبه و جمعه گذشته در سالن نژادفلاح کرج برگزار شد. در این کنسرت که با استقبال خوب علاقهمندان روبهرو بود مهمانان ویژهای از جمله محمدرضا گلزار و روزبه نعمتاللهی حضور داشتند. عكسهاي اين كنسرت رو ميتونيد در زير مشاهده كنيد . ضمن اينكه سيروان خسروي 29 و 30 آبان كنسرت بزرگ ديگري رو در سالن همايشهاي برج ميلاد برگزار خواهد كرد. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 7
shadmehrbaz 24772 مالک ارسال شده در 7 بهمن، 2010 شبیهه خارجیاس :girl_in_dreams:خوشمان آمد :45645: مباركه ! :4chsmu1: 1
Atre Baroon 19624 ارسال شده در 7 بهمن، 2010 مباركه ! :4chsmu1: میسییییی:shad: حیف که شمارشو ندارم :smiley (18): 1
shadmehrbaz 24772 مالک ارسال شده در 7 بهمن، 2010 میسییییی:shad:حیف که شمارشو ندارم :smiley (18): شمارشو ميخواي يا خودشو ؟! منم خوشم میاد ازشصداشم دوس دارم اي بابا عجب بساطي شده ها !!! 2
mina_srk 1982 ارسال شده در 7 بهمن، 2010 من میخواامممممم برم کنسرتش! آخی اونجا شهاب رمضانم هست! من کنسرت میخوااااااااااامممممممممممممممممم
shadmehrbaz 24772 مالک ارسال شده در 7 بهمن، 2010 من میخواامممممم برم کنسرتش!آخی اونجا شهاب رمضانم هست! من کنسرت میخوااااااااااامممممممممممممممممم 29 اُم هم كنسرت داره توي برج ميلاد ميتوني اونو بري! زانیار اونجا نبود؟؟؟؟ چرا ، گفت به ميناي بابا خيلي خيلي سلام برسون !!!! 1
mina_srk 1982 ارسال شده در 7 بهمن، 2010 29 اُم هم كنسرت داره توي برج ميلاد ميتوني اونو بري! چرا ، گفت به ميناي بابا خيلي خيلي سلام برسون !!!! بلیتش چنده؟؟؟ من پول ندارم نمیشه سیروان منو به عنوان مهمونش دعوت کنه؟
shadmehrbaz 24772 مالک ارسال شده در 7 بهمن، 2010 بلیتش چنده؟؟؟من پول ندارم نمیشه سیروان منو به عنوان مهمونش دعوت کنه؟ گرونه ! نميدونم ...حتما ميشه !
shadmehrbaz 24772 مالک ارسال شده در 7 بهمن، 2010 آخی... روزبــه هم بوده... :girl_in_dreams: همه بودن گويا !
Atre Baroon 19624 ارسال شده در 8 بهمن، 2010 شمارشو ميخواي يا خودشو ؟! اگه هر دوشو داشته باشم خیلیییییییی خوبه :smiley (18):
mina_srk 1982 ارسال شده در 9 بهمن، 2010 هووووووررررررررررااااااااااااااااااااااااااا!!!!! 29 ام میرم!!!!! خیییییییللیییییی دلم میخواست برم
ارسال های توصیه شده