spow 44198 ارسال شده در 6 بهمن، 2010 سلام دانلود کتاب باارزش مقاومت مصالح پیشرفته تیموشنکو ازرفرنسهای معتبر دانشگاهی دراین زمینه Mechanics of Materials, James M. Gere, Stephen P. Timoshenko برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 5
aminbayat 10 ارسال شده در 27 اردیبهشت، 2012 سلام من متاسفانه نتونستم دانلود کنم خیلی به این کتاب نیاز دارم اگه میشه لطف کنید کتاب رو برام بفرستید اینم ایمیلم: aminbayat21@yahoo.com مرسی از توجهتون
spow 44198 مالک ارسال شده در 16 تیر، 2012 e hearn - mechanics of materials (1000 p, muy groso! onda timoshenko) برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 3
Arezou_m 10 ارسال شده در 15 بهمن، 2013 سلام من دنبال [B]حل المسائل [/B]کتاب "مقاومت مصالح پیشرفته تیموشنکو" می گردم و نیازی فوری دارم. میشه کمک کنین از کجا می تونم تهیه یا دانلود کنم؟ مرسی ادرس ایمیلم: [EMAIL="arezou.mahmoudi@gmail.com"]arezou.mahmoudi@gmail.com[/EMAIL]
ارسال های توصیه شده