spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آبان، ۱۳۸۹ کلاس پنجم که بودم پسر درشت هيکلي در ته کلاس ما مي نشست که براي من مظهر تمام چيزهاي چندش آور بود ،آن هم به سه دليل ؛ اول آنکه کچل بود، دوم اينکه سيگار مي کشيد و سوم - که از همه تهوع آور بود- اينکه در آن سن و سال، زن داشت. !... چند سالي گذشت يک روز که با همسرم ازخيابان مي گذشتيم ،آن پسر قوي هيکل ته کلاس را ديدم در حاليکه خودم زن داشتم ،سيگار مي کشيدم و کچل شده بودم 5 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آبان، ۱۳۸۹ کلاس پنجم که بودم پسر درشت هيکلي در ته کلاس ما مي نشست که براي من مظهر تمام چيزهاي چندش آور بود ،آن هم به سه دليل ؛ اول آنکه کچل بود، دوم اينکه سيگار مي کشيد و سوم - که از همه تهوع آور بود- اينکه در آن سن و سال، زن داشت. !... چند سالي گذشت يک روز که با همسرم ازخيابان مي گذشتيم ،آن پسر قوي هيکل ته کلاس را ديدم در حاليکه خودم زن داشتم ،سيگار مي کشيدم و کچل شده بودم پس چرا گذر زمان من بر عکس توههههههه من اون زمان سیگار میکشیدم الان مبصرمون داره سیگار میکشه :w00: لینک به دیدگاه
spow 44197 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آبان، ۱۳۸۹ پس چرا گذر زمان من بر عکس توههههههه من اون زمان سیگار میکشیدم الان مبصرمون داره سیگار میکشه :w00: نمیری امید کجاش نوشته مبصر بود اخه! 1 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آبان، ۱۳۸۹ کلاس پنجم که بودم پسر درشت هيکلي در ته کلاس ما مي نشست که براي من مظهر تمام چيزهاي چندش آور بود ،آن هم به سه دليل ؛ اول آنکه کچل بود، دوم اينکه سيگار مي کشيد و سوم - که از همه تهوع آور بود- اينکه در آن سن و سال، زن داشت. !... چند سالي گذشت يک روز که با همسرم ازخيابان مي گذشتيم ،آن پسر قوي هيکل ته کلاس را ديدم در حاليکه خودم زن داشتم ،سيگار مي کشيدم و کچل شده بودم یه سوال شرعی؟ مطمئنی کلاس پنجم بود زن داشت؟ 2 لینک به دیدگاه
spow 44197 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آبان، ۱۳۸۹ یه سوال شرعی؟ مطمئنی کلاس پنجم بود زن داشت؟ خب اینو باید از شریعتی باید بپرسی ولی من خودم دوم راهنمایی که بودم یه همکلاسی داشتم زن داشت خب پایشونو قوی کرده بودن ورسیده بودن به اون کلاس ازاون لحاظ! 2 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آبان، ۱۳۸۹ خب اینو باید از شریعتی باید بپرسی ولی من خودم دوم راهنمایی که بودم یه همکلاسی داشتم زن داشتخب پایشونو قوی کرده بودن ورسیده بودن به اون کلاس ازاون لحاظ! :w58: ااااااااااااااااااااااااا چقدر مردم زرنگن لینک به دیدگاه
spow 44197 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آبان، ۱۳۸۹ :w58:ااااااااااااااااااااااااا چقدر مردم زرنگن لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آبان، ۱۳۸۹ یه سوال شرعی؟ مطمئنی کلاس پنجم بود زن داشت؟ کجاش شرعیه بعدشم خلاصه همه حواب سوال ای شرعی میشه: "اگر طوری باشد که خوشش بیاید یا اماده باشد حرام است" 1 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آبان، ۱۳۸۹ کلاس پنجم که بودم پسر درشت هيکلي در ته کلاس ما مي نشست که براي من مظهر تمام چيزهاي چندش آور بود ،آن هم به سه دليل ؛ اول آنکه کچل بود، دوم اينکه سيگار مي کشيد و سوم - که از همه تهوع آور بود- اينکه در آن سن و سال، زن داشت. !... چند سالي گذشت يک روز که با همسرم ازخيابان مي گذشتيم ،آن پسر قوي هيکل ته کلاس را ديدم در حاليکه خودم زن داشتم ،سيگار مي کشيدم و کچل شده بودم هیییییییییییییی روزگار! خب اینو باید از شریعتی باید بپرسی ولی من خودم دوم راهنمایی که بودم یه همکلاسی داشتم زن داشتخب پایشونو قوی کرده بودن ورسیده بودن به اون کلاس ازاون لحاظ! :w58: 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آبان، ۱۳۸۹ نمیری امیدکجاش نوشته مبصر بود اخه! نیدونم همین طور رفتم دوران بچه گیییییم یاد مبصر های زن و بچه دارمون افتادم :167: 1 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آبان، ۱۳۸۹ نیدونم همین طور رفتم دوران بچه گیییییم یاد مبصر های زن و بچه دارمون افتادم :167: پس چرا مبصرای ما شوهر نداشتن:w58: 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آبان، ۱۳۸۹ پس چرا مبصرای ما شوهر نداشتن:w58: حتما اون زمان هم مثا الان قعطی شوهر بود.................. 1 لینک به دیدگاه
zzahra 4750 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آبان، ۱۳۸۹ کلاس پنجم که بودم پسر درشت هيکلي در ته کلاس ما مي نشست که براي من مظهر تمام چيزهاي چندش آور بود ،آن هم به سه دليل ؛ اول آنکه کچل بود، دوم اينکه سيگار مي کشيد و سوم - که از همه تهوع آور بود- اينکه در آن سن و سال، زن داشت. !... چند سالي گذشت يک روز که با همسرم ازخيابان مي گذشتيم ،آن پسر قوي هيکل ته کلاس را ديدم در حاليکه خودم زن داشتم ،سيگار مي کشيدم و کچل شده بودم چه قد قشنگ گفته واقعا... کاش منم میتونستم به این رکی بگم که از چی بدم میومد و به کجا رسیدم.... لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آبان، ۱۳۸۹ حتما اون زمان هم مثا الان قعطی شوهر بود.................. :vahidrk: حالا انگار شوور تحفس اییییشششششش:icon_razz: 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آبان، ۱۳۸۹ :vahidrk:حالا انگار شوور تحفس اییییشششششش:icon_razz: نیدونم چون هم مرد ها میگن زن مگر تحفه اس اون وخت خودشون رو برای زن میکشن هم زن ها میگن مرد مگر تحفه اس اون وقت خودشون رو برای شوهر.................................. 1 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آبان، ۱۳۸۹ نیدونم چون هم مرد ها میگن زن مگر تحفه اس اون وخت خودشون رو برای زن میکشن هم زن ها میگن مرد مگر تحفه اس اون وقت خودشون رو برای شوهر.................................. :w58::ws47::ubhuekdv133q83a7yy7 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آبان، ۱۳۸۹ :w58::ws47::ubhuekdv133q83a7yy7 راست میگم والا........................ تو جوووون ها نیستی ببببببنی چه خبرهههه 1 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آبان، ۱۳۸۹ راست میگم والا........................ تو جوووون ها نیستی ببببببنی چه خبرهههه :ubhuekdv133q83a7yy7:ubhuekdv133q83a7yy7 من هنوز خودم جوونم چشمات و باز کن درست ببین:brodkavelarg: 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آبان، ۱۳۸۹ :ubhuekdv133q83a7yy7:ubhuekdv133q83a7yy7من هنوز خودم جوونم چشمات و باز کن درست ببین:brodkavelarg: درسته شما جونییید اخه 50 سال هم شد سن :banel_smiley_52: :banel_smiley_52: بین جون های مجرد نیستییید شوما اون رو میگم من.................... لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آبان، ۱۳۸۹ درسته شما جونییید اخه 50 سال هم شد سن :banel_smiley_52: :banel_smiley_52: بین جون های مجرد نیستییید شوما اون رو میگم من.................... من مجرد نیستم ولی مجردان را دوست دارم 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده