faraz362002 15 ارسال شده در 2 بهمن، 2010 سلام به همه مهندسان ایران زمین راستش من یک فرهنگی هستم و در مدرسه کاردانشی هستم که هیچ گونه امکانات آموزشی در زمینه تراشکاری نداره از دوستان خواهش میکنم هرکس در زمینه فیلم های آموزشی کلیپی داره در اینجا بزاره تا بتونم از این طریق اونا رو با دستگاه تراش آشنا کنم ممنون میشم کمک کنید منتظر پاسخ شما دوستان عزیز هستم 3
baybak 4434 ارسال شده در 4 بهمن، 2010 یدونه پیدا کردم اینه ... برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 4
mohammad.ef 690 ارسال شده در 5 بهمن، 2010 سلام . من یه DVD دارم که از یه کارگاه بزرگ فیلم برداری شده و بعضی از دستگاه های اونجا و مثل تراش ، بورینگ ، فرز دروازه ای و .. رو نشون میده . اگه دوست دارین آدرستون را برام پ.خ کنید تا DVD رو براتون بفرستم . البته یکی دو هفته طول میکشه 3
faraz362002 15 مالک ارسال شده در 10 بهمن، 2010 دستت همگی درد نکونه اما لینک دانلود آقایbaybak خراب بود ممنون میشم 1
S.F 24933 ارسال شده در 11 بهمن، 2010 ولی من که دانلود کردم . الان هم امتحان کردم . درست بود . شاید اون موقع سرور خراب بوده . دوباره امتحان کنید . 1
ali_19aghaei 10 ارسال شده در 5 مرداد، 2011 میشه ادرس بدید بیام اون DVD رو ازتون بگیرم چون خیلی دیر و ترم داره تموم میشه دستم به دامنت این هم شماره و MAIL من بیزحمت سریعتر
spow 44202 ارسال شده در 5 مرداد، 2011 دوست عزیز ازقراردادن ایمیل وشماره تماس خودداری کنید میتونید درپروفایل دوستمون دراین مورد با خودشون صحبت کنید یا یه سربه یوتیوب بزنید وبیشتر ازیه دی وی دی رو ازاونجا دانلود کنید
ارسال های توصیه شده