just work 12354 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آبان، ۱۳۸۹ هو المتین خداوند منان را شاکرم که الطافش همیشه و در همه حال شامل این حقیر گشته اینک مفتخرم که اعلام نمایم اولین مقاله ی این حقیر ذیل پروژه ی پایان نامه ی فوق لیسانسم در نشریه ی تخصصی " پردازش " به چاپ رسید : *********************************** برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام صفحه ی 204 قسمت " سنگ اهن " واینگونه تحقیقات در صنایع فلزی نتیجه میدهد : مهندس علیرضا ورپشتی *********************************** از خداوند متعال ارزوی موفقیت یکایک دوستان عزیز را مسئلت دارم . 8 لینک به دیدگاه
hilda 13376 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آبان، ۱۳۸۹ تبریک میگم انشالله موفقیت بیشتر و بزرگتر..... خوشحالم که اولین نفر من بهتون تبریک میگم ....:rose: 2 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آبان، ۱۳۸۹ تبریک تبیریک ایشالله اسکار گلدن کلاب چی گفتم :4uboxsmiley: 1 لینک به دیدگاه
vahid88 9651 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آبان، ۱۳۸۹ az tahe del beht tabrik migam:icon_gol: 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده