Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آبان، ۱۳۸۹ خب تصمیم گرفته بخش مجزایی برای این گروه تشکیل بشه تا هماهنگی های لازم تو این بخش انجام بشه و فقط اعضای گروه به این بخش دسترسی داشته باشن که شامل مدیران و همکاران مدیر و گروه متخصص و کاربران داوطلب می باشد. تو این تاپیک فهرست آموزش های ارائه شده توسط اعضای گروه گذاشته میشه. با اضافه شدن آموزش ها، پست اول تاپیک ویرایش میشه. اما دوستانی هم که میخوان آموزشی رو شروع کنن تو همین بگن که چه آموزشی رو میخوان شروع کنن و بعد از باز کردن تاپیک اطلاع بدن تا پست اول تاپیک هم ویرایش بشه حمید (CodePlus): لیست آموزشها: [RTgroup]:: مـکـس از ابـتـدا تـا انـتـهـا :: [RTgroup]آموزش ساخت یک جستجوگر اینترنت سحر (Nightingale): فهرست آموزشها: [RTgroup]آموزش انداختن چهره خود روی پوستر های فیلم ها 15 لینک به دیدگاه
hamedpc 73 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آبان، ۱۳۸۹ سلام برای این که شلوغ نشه بفرمایید این دوتا آموزش بدردتون می خوره؟ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام که روی آنها کار کنم... 4 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آبان، ۱۳۸۹ حامد جان خوبه. فقط باید یه فکری کنیم که واسه آموزش های متنی بلند هم یه روش آموزشی تعیین کنیم تا جلوی کپی برداری ها گرفته بشه. دو روشی که الان ارائه شده واسه آموزش های کوتاهه و یکی هم واسه آموزش های بلندی که شامل تصاویر میشه. اما واسه آموزش های متنی مشابه برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام هم به نظرم باید یه طرحی بریزیم. دوستان پیشنهادهای خودشون رو تو این زمینه تو تاپیک زیر مطرح کنن: ایده ها و پیشنهادهای شما برای روش های آموزش RTgroup 4 لینک به دیدگاه
hamedpc 73 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آبان، ۱۳۸۹ هرچند داداش اگه بخواییم واسه گروه اینو بدم من حتما ادیتش می کنم و لااقل عکس میارم توش ولی توی اون تاپیک یه سری مطالب گفتم باز درخدمتم 4 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۸۹ میلاد (میلاد): آموزش مقدماتی کتیا امین (SYLAR): نرم افزار Simatic Step 7 Professional محمدمهدی (ariobarzan): آموزش گام به گام matlab ابرام (ebrahim heidari) و میلاد (Miladt) و محمد (3shahrsaz): آموزش Google sketch up دوستان به نظرم بهتره اول عنوان تاپیک [RTgroup] آورده بشه. 8 لینک به دیدگاه
baybak 4434 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۸۹ کاش یه اتوکد برای مکانیک هم میزاشتین 2 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۸۹ خب بابک جان بچه ها خودشون داوطلب میشن و یه نرم افزار رو شروع میکنن. میخوای اتوکد مکانیک رو خودت شروع کن البته یه اتوکد تو تالار شهرسازی داره آموزش داده میشه که omid vakili عزیز تو تاپیک زیر اینکار رو شروع کرده:آموزش نرم افزار کد برای دانشجویان شهرسازی ولی خب چون آموزش هماهنگ با گروه نیست اینجا تو فهرست نیاوردم. یه آموزش 3dmax هم که پژمان شروع کرده که اونم خب جدای گروه هستش یا آموزش orcad که Milad1 تو تالار برق گذاشته و ..... 5 لینک به دیدگاه
baybak 4434 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۸۹ خب بابک جان بچه ها خودشون داوطلب میشن و یه نرم افزار رو شروع میکنن. میخوای اتوکد مکانیک رو خودت شروع کن البته یه اتوکد تو تالار شهرسازی داره آموزش داده میشه که omid vakili عزیز تو تاپیک زیر اینکار رو شروع کرده:آموزش نرم افزار کد برای دانشجویان شهرسازی ولی خب چون آموزش هماهنگ با گروه نیست اینجا تو فهرست نیاوردم. یه آموزش 3dmax هم که پژمان شروع کرده که اونم خب جدای گروه هستش یا آموزش orcad که milad1 تو تالار برق گذاشته و ..... من خودم بلد نیستم وگرنه شروع می کردم.... دیدم اون پستای کد امید جان رو خوب بودن ...ولی کاش یکی در مورد اتوکد مکانیک هم درس میداد 1 لینک به دیدگاه
CodePlus 15426 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۸۹ اینو از بخش گرافیک قبول کنید .. برگ سبزیست تحفه درویش آموزش: [RTgroup] آموزش اصول استفاده از SureTarget 2 لینک به دیدگاه
CodePlus 15426 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۸۹ و .... آموزش: [RTgroup] شیت بندی پروژه های معماری در فتوشاپ 4 لینک به دیدگاه
CodePlus 15426 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۸۹ و ... آموزش: [RTgroup]افکت تشکیل متن ( مانند تبلیغ بانک صادرات !) 3 لینک به دیدگاه
Nightingale 10531 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۸۹ آموزش: [RTgroup] ساخت متن شیشه ای در حال پر شدن (سطح متوسط) ( 1 2) 4 لینک به دیدگاه
EVF 5465 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آذر، ۱۳۸۹ آموزش: [RTgroup]سیالات غیر نیوتنی ، ویسکوالاستیسیته(مهندسی سیالات) از مبتدی تا پیشرفته. امیدوارم دوستان استفاده کنند. 6 لینک به دیدگاه
CodePlus 15426 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۸۹ آموزش: [RTgroup]ساخت یک تایپوگرافی در مکس ورندر با V-ray(سطح مبتدی) 2 لینک به دیدگاه
CodePlus 15426 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 بهمن، ۱۳۸۹ [RTgroup]اصلاح گرها (Modifiers) 2 لینک به دیدگاه
CodePlus 15426 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 بهمن، ۱۳۸۹ آموزش: [RTgroup]این شما و این Maxscript 3 لینک به دیدگاه
CodePlus 15426 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 بهمن، ۱۳۸۹ آموزش: [RTgroup] آموزش ساخت نئون ( بسیار سریع - بسیار ساده ) 2 لینک به دیدگاه
Nightingale 10531 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 بهمن، ۱۳۸۹ آموزش: [RTgroup] ساخت یک تایپو گرافی مثل لامپ چشمک زن 4 لینک به دیدگاه
CodePlus 15426 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۸۹ آموزش: [RTgroup]آشنائی با رابط Video post 3 لینک به دیدگاه
CodePlus 15426 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۸۹ آموزش: [RTgroup] آشنائی با پنجره Track view (پشت صحنه مکس) 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده