Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آبان، ۱۳۸۹ دوستان تو این تاپیک، نمونه آثاری که از طراحی فضاهای سبز و پارک ها و فضاهای سبز شهری و ... هست رو میتونن بذارن. ترجیحاً اگر مکان اون تصویری که میذارن بگن خیلی بهتره اینا نمونه هایی تو لندن هستن: 11 لینک به دیدگاه
هدف والا 16 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آبان، ۱۳۸۹ دوباره سلام یادم رفت بگم منم تصویرای قشنگ زیادی از فضای سبز دارم ولی انلود واپلود بلد نیستم بهم یاد میدی 2 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آبان، ۱۳۸۹ سلام دوست عزیزم من فضای سبز میخونم ترم 3ام در مورد پرسپکتیو و اسکیس نیاز به کمک دارم لطفا راهنماییم کن تو تالار معماری بگی فکر کنم بچه ها بهتر بتونن کمکت کنن دوباره سلام یادم رفت بگم منم تصویرای قشنگ زیادی از فضای سبز دارم ولی انلود واپلود بلد نیستم بهم یاد میدی تو اینجا آموزش داده شده راهنمایی کاربران انجمن 4 لینک به دیدگاه
niaz 9807 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۸۹ مکان:مالزی *عکس گرفته شده از بالای برج های دوقلو می باشد. 5 لینک به دیدگاه
هدف والا 16 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۳۸۹ سلام دوستان فوق العاده نیاز به کمک دارم من یه پلان پارک میخوام با پرسپکتیو اش از دو دید منظر خواهش میکنم هر کسی میتونه کمکم کنه خیلی زود اینو برام بذاره:ws21::icon_gol::ws21::icon_pf (44): لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۸۹ طراحی Beijing’s Olympic Forest Park برای بازی های المپیک 2008 در چین، ساخته شده بین سالهای 2003 تا 2008 برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 4 لینک به دیدگاه
sepide1990 1242 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 دی، ۱۳۸۹ سلام بچه ها خسته نباشید همگی بچه ها من باید تا10 روزه دگه یه پارک طراحی کنم که تقارن نداشته باشه ترکیب شکل باشه و.... ولی هیچی از این بلد نیستم تو رو خدا اگه پارکی چیزی دارید خودتون طراحی کردید یا از جای دیگه اوردید اینجا بذارید شدیدا نیازمندم ورو خدا کمک کنید وگرنه این ترم رو افتادما :ws44: :ws44: :ws44: :ws44: 1 لینک به دیدگاه
Strelitzia 17128 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۱ ایهیییییمم .... به نام خدا یکی به من کمک کنه یه چندتا ایده... تازه تو شهرداری استخدام شدم. ازم میخوان شهرو کون فیکون کنم. خدااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا 2 لینک به دیدگاه
elham mirzai 113 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۱ يه سري طرح با كف پوش هاي متفاوت كف سازي توي طراحي فضا سبز نقش مهمي داره 2 لینک به دیدگاه
An@hita 8666 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۱ سحر عزیز منم یه سری عکس واست میذارم امیدوارم به دردت بخوره. 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده