RAPUNZEL 10430 ارسال شده در 24 بهمن، 2010 سلام دوستانمن ورودی امسال مهندسی مکانیک دانشگاه دماوند هستم. از دوستان که در این دانشگاه هستند چندتا سوال در مورد جو این دانشگاه دارم. دوستان من شنیدم که این دانشگاه خیلی گیر می دن درسته؟ شنیدم کلا اینجا دختر ها را از پسرها جدا می کنند درسته؟ البته تا اینجاش که فقط توی ساختمانی که ما هستیم فقط پسر موجوده ترمهای بعد هم همینه؟ اینجا روی قیافه ی دانشجو کلید می کنند واگر برگه ی پرینت واحد نداشته باشی راهت نمی دن تو. درسته؟ ممنون فقط این سوالات را برای آشنایی خود با جو دانشگاه و می پرسم و از شما دوست عزیز که جواب می دهید ممنون هستم. عزیزم تو رفتی اونجا درس بخونی یا دختر بازی کنی؟
shadmehrbaz 24772 ارسال شده در 26 بهمن، 2010 اینم شایعس...من رفتم اونجا,خیلیم بچه های گلی داره!! خب گل بودن كه با چيز بودن تناقضي نداره !!!
shadmehrbaz 24772 ارسال شده در 26 بهمن، 2010 عزیزم تو رفتی اونجا درس بخونی یا دختر بازی کنی؟ اگه قرار بود درس بخونه كه دماوند قبول نميشد !!! (زررري بيا تكذيب كن! )
zzahra 4750 ارسال شده در 26 بهمن، 2010 اگه قرار بود درس بخونه كه دماوند قبول نميشد !!! (زررري بيا تكذيب كن! )
Hossein.T 22596 ارسال شده در 26 بهمن، 2010 تو بشین درستو بخون! چیکار به این داری که گیر میدن یا دختر هست یا نیست!!!؟
omid_9169 10 ارسال شده در 13 تیر، 2012 من دماوندیم اصلا نگران نباش دخترای رشته های دیگه هستن تازه هم رشته ای هم هستیم http://www.noandishaan.com/forums/images/smilies/icons/w16.gif
ارسال های توصیه شده