xenith 12 ارسال شده در 29 دی، 2010 سلام دوستان من ورودی امسال مهندسی مکانیک دانشگاه دماوند هستم. از دوستان که در این دانشگاه هستند چندتا سوال در مورد جو این دانشگاه دارم. دوستان من شنیدم که این دانشگاه خیلی گیر می دن درسته؟ شنیدم کلا اینجا دختر ها را از پسرها جدا می کنند درسته؟ البته تا اینجاش که فقط توی ساختمانی که ما هستیم فقط پسر موجوده ترمهای بعد هم همینه؟ اینجا روی قیافه ی دانشجو کلید می کنند واگر برگه ی پرینت واحد نداشته باشی راهت نمی دن تو. درسته؟ ممنون فقط این سوالات را برای آشنایی خود با جو دانشگاه و می پرسم و از شما دوست عزیز که جواب می دهید ممنون هستم. 2
xenith 12 مالک ارسال شده در 30 دی، 2010 دوستان واقعا چون تعداد جوابها زیاد شده من وقت نمی کنم بخوانم . یعنی هیچ کس دماوندی نیست؟
zzahra 4750 ارسال شده در 19 بهمن، 2010 سلام اونور که جواب دادم کهه خیلیم دانشگاه خوبیه...شایعس اینا همش....:viannen_38:
shadmehrbaz 24772 ارسال شده در 19 بهمن، 2010 سلام دوستانمن ورودی امسال مهندسی مکانیک دانشگاه دماوند هستم. از دوستان که در این دانشگاه هستند چندتا سوال در مورد جو این دانشگاه دارم. دوستان من شنیدم که این دانشگاه خیلی گیر می دن درسته؟ شنیدم کلا اینجا دختر ها را از پسرها جدا می کنند درسته؟ البته تا اینجاش که فقط توی ساختمانی که ما هستیم فقط پسر موجوده ترمهای بعد هم همینه؟ اینجا روی قیافه ی دانشجو کلید می کنند واگر برگه ی پرینت واحد نداشته باشی راهت نمی دن تو. درسته؟ ممنون فقط این سوالات را برای آشنایی خود با جو دانشگاه و می پرسم و از شما دوست عزیز که جواب می دهید ممنون هستم. رشته ت دختر نداره دلتو صابون نزن تا آخرش همينه !!!
Atre Baroon 19624 ارسال شده در 19 بهمن، 2010 شنیدم کلا اینجا دختر ها را از پسرها جدا می کنند درسته؟ البته تا اینجاش که فقط توی ساختمانی که ما هستیم فقط پسر موجوده ترمهای بعد هم همینه؟ حالا دختر باشه یا نباشه چه فرقی داره به حال شما ؟!
میلاد 24047 ارسال شده در 19 بهمن، 2010 حالا دختر باشه یا نباشه چه فرقی داره به حال شما ؟! خیلی فرق داره
pashaa 3249 ارسال شده در 20 بهمن، 2010 خب فرقش در چیه؟ درک این موضوع یکم سخته ولی در کل فرقش در اینه که حق پسرای بقیه رشته ها ضایع نمیشه البته اگه هر رشته ای واسه خودش دختر داشته باشه
pashaa 3249 ارسال شده در 20 بهمن، 2010 سلام دوستانمن ورودی امسال مهندسی مکانیک دانشگاه دماوند هستم. از دوستان که در این دانشگاه هستند چندتا سوال در مورد جو این دانشگاه دارم. دوستان من شنیدم که این دانشگاه خیلی گیر می دن درسته؟ شنیدم کلا اینجا دختر ها را از پسرها جدا می کنند درسته؟ البته تا اینجاش که فقط توی ساختمانی که ما هستیم فقط پسر موجوده ترمهای بعد هم همینه؟ اینجا روی قیافه ی دانشجو کلید می کنند واگر برگه ی پرینت واحد نداشته باشی راهت نمی دن تو. درسته؟ ممنون فقط این سوالات را برای آشنایی خود با جو دانشگاه و می پرسم و از شما دوست عزیز که جواب می دهید ممنون هستم. از هرچی بگذریم خوبی واحد دماوند اینه که خیلی راحت تر از بقیه واحد های بقیه شهرها درس پاس میکنی.خوشحال باش تازشم اگه دنبال دختر میگردی دماوند و بیخیال سر راحت از دم دانشگاه رودهن که داری برمیگردی یه سریم به اونجا بزن.شنیدم بچه های گلی داره 1 بار بری خودت میفهمی چی میگم:ws2:
zzahra 4750 ارسال شده در 24 بهمن، 2010 رودهن كه ميگن ...خونه س !!! اینم شایعس...من رفتم اونجا,خیلیم بچه های گلی داره!!
pianist 31129 ارسال شده در 24 بهمن، 2010 اومدی تا حالا؟ نه ولی آمارشو از دوستان گرفتم رودهن دماوند پرند و چند تای دیگه پاس کردن خیلی راحته
میلاد 24047 ارسال شده در 24 بهمن، 2010 نه ولی آمارشو از دوستان گرفتمرودهن دماوند پرند و چند تای دیگه پاس کردن خیلی راحته آهان من فکر کردم میگی پاسگاه پلیس بقلشه
zzahra 4750 ارسال شده در 24 بهمن، 2010 آهانمن فکر کردم میگی پاسگاه پلیس بقلشه هه! من فک کردم منظورش اینه از نظر حراستی مثل پاسگاه میمونه!!
zzahra 4750 ارسال شده در 24 بهمن، 2010 نه ولی آمارشو از دوستان گرفتمرودهن دماوند پرند و چند تای دیگه پاس کردن خیلی راحته شایعس, تکذیب میشه
pianist 31129 ارسال شده در 24 بهمن، 2010 آهانمن فکر کردم میگی پاسگاه پلیس بقلشه نه این یه اصطلاحه... :ws28: هه! من فک کردم منظورش اینه از نظر حراستی مثل پاسگاه میمونه!! همون که به میلاد گفتم
ارسال های توصیه شده