xenith 12 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آبان، ۱۳۸۹ سلام دوستان من ورودی امسال مهندسی مکانیک دانشگاه دماوند هستم. از دوستان که در این دانشگاه هستند چندتا سوال در مورد جو این دانشگاه دارم. دوستان من شنیدم که این دانشگاه خیلی گیر می دن درسته؟ شنیدم کلا اینجا دختر ها را از پسرها جدا می کنند درسته؟ البته تا اینجاش که فقط توی ساختمانی که ما هستیم فقط پسر موجوده ترمهای بعد هم همینه؟ اینجا روی قیافه ی دانشجو کلید می کنند واگر برگه ی پرینت واحد نداشته باشی راهت نمی دن تو. درسته؟ ممنون فقط این سوالات را برای آشنایی خود با جو دانشگاه و می پرسم و از شما دوست عزیز که جواب می دهید ممنون هستم. 2 لینک به دیدگاه
xenith 12 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آبان، ۱۳۸۹ دوستان واقعا چون تعداد جوابها زیاد شده من وقت نمی کنم بخوانم . یعنی هیچ کس دماوندی نیست؟ لینک به دیدگاه
zzahra 4750 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آبان، ۱۳۸۹ سلام اونور که جواب دادم کهه خیلیم دانشگاه خوبیه...شایعس اینا همش....:viannen_38: لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آبان، ۱۳۸۹ سلام دوستانمن ورودی امسال مهندسی مکانیک دانشگاه دماوند هستم. از دوستان که در این دانشگاه هستند چندتا سوال در مورد جو این دانشگاه دارم. دوستان من شنیدم که این دانشگاه خیلی گیر می دن درسته؟ شنیدم کلا اینجا دختر ها را از پسرها جدا می کنند درسته؟ البته تا اینجاش که فقط توی ساختمانی که ما هستیم فقط پسر موجوده ترمهای بعد هم همینه؟ اینجا روی قیافه ی دانشجو کلید می کنند واگر برگه ی پرینت واحد نداشته باشی راهت نمی دن تو. درسته؟ ممنون فقط این سوالات را برای آشنایی خود با جو دانشگاه و می پرسم و از شما دوست عزیز که جواب می دهید ممنون هستم. رشته ت دختر نداره دلتو صابون نزن تا آخرش همينه !!! لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آبان، ۱۳۸۹ شنیدم کلا اینجا دختر ها را از پسرها جدا می کنند درسته؟ البته تا اینجاش که فقط توی ساختمانی که ما هستیم فقط پسر موجوده ترمهای بعد هم همینه؟ حالا دختر باشه یا نباشه چه فرقی داره به حال شما ؟! لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آبان، ۱۳۸۹ حالا دختر باشه یا نباشه چه فرقی داره به حال شما ؟! خیلی فرق داره لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آبان، ۱۳۸۹ خیلی فرق داره خب فرقش در چیه؟ لینک به دیدگاه
pashaa 3249 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آبان، ۱۳۸۹ خب فرقش در چیه؟ درک این موضوع یکم سخته ولی در کل فرقش در اینه که حق پسرای بقیه رشته ها ضایع نمیشه البته اگه هر رشته ای واسه خودش دختر داشته باشه لینک به دیدگاه
pashaa 3249 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آبان، ۱۳۸۹ سلام دوستانمن ورودی امسال مهندسی مکانیک دانشگاه دماوند هستم. از دوستان که در این دانشگاه هستند چندتا سوال در مورد جو این دانشگاه دارم. دوستان من شنیدم که این دانشگاه خیلی گیر می دن درسته؟ شنیدم کلا اینجا دختر ها را از پسرها جدا می کنند درسته؟ البته تا اینجاش که فقط توی ساختمانی که ما هستیم فقط پسر موجوده ترمهای بعد هم همینه؟ اینجا روی قیافه ی دانشجو کلید می کنند واگر برگه ی پرینت واحد نداشته باشی راهت نمی دن تو. درسته؟ ممنون فقط این سوالات را برای آشنایی خود با جو دانشگاه و می پرسم و از شما دوست عزیز که جواب می دهید ممنون هستم. از هرچی بگذریم خوبی واحد دماوند اینه که خیلی راحت تر از بقیه واحد های بقیه شهرها درس پاس میکنی.خوشحال باش تازشم اگه دنبال دختر میگردی دماوند و بیخیال سر راحت از دم دانشگاه رودهن که داری برمیگردی یه سریم به اونجا بزن.شنیدم بچه های گلی داره 1 بار بری خودت میفهمی چی میگم:ws2: لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۸۹ رودهن كه ميگن ...خونه س !!! قهوه خونه؟ لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۸۹ دختر مخترو ولش این مهمه که اونجا پاسگاهه!! لینک به دیدگاه
zzahra 4750 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۸۹ رودهن كه ميگن ...خونه س !!! اینم شایعس...من رفتم اونجا,خیلیم بچه های گلی داره!! لینک به دیدگاه
zzahra 4750 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۸۹ دختر مخترو ولش این مهمه که اونجا پاسگاهه!! اومدی تا حالا؟ لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۸۹ اومدی تا حالا؟ نه ولی آمارشو از دوستان گرفتم رودهن دماوند پرند و چند تای دیگه پاس کردن خیلی راحته لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۸۹ نه ولی آمارشو از دوستان گرفتمرودهن دماوند پرند و چند تای دیگه پاس کردن خیلی راحته آهان من فکر کردم میگی پاسگاه پلیس بقلشه لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۸۹ آهانمن فکر کردم میگی پاسگاه پلیس بقلشه :ws28: لینک به دیدگاه
zzahra 4750 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۸۹ آهانمن فکر کردم میگی پاسگاه پلیس بقلشه هه! من فک کردم منظورش اینه از نظر حراستی مثل پاسگاه میمونه!! لینک به دیدگاه
zzahra 4750 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۸۹ نه ولی آمارشو از دوستان گرفتمرودهن دماوند پرند و چند تای دیگه پاس کردن خیلی راحته شایعس, تکذیب میشه لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۸۹ آهانمن فکر کردم میگی پاسگاه پلیس بقلشه نه این یه اصطلاحه... :ws28: هه! من فک کردم منظورش اینه از نظر حراستی مثل پاسگاه میمونه!! همون که به میلاد گفتم لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده