ataolah 57 ارسال شده در 28 دی، 2010 نامه انجمن ساخت و تولید به وزير و مسئولان ذيربط در انتقاد از حذف گرايش ساخت و توليد :jawdrop: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام لطفا نظرات خود را ذکر کنید 7
spow 44198 ارسال شده در 28 دی، 2010 عجب برنامه جامع ودقیقی برای کشتن کورسوهای امیدرشته مکانیک ریخته شده عیب نداره رشته های جدیدی ایجاد میشه که... فقط جای تاسف داره اخباری ازاین دست 5
rattling_boy 356 ارسال شده در 28 دی، 2010 اینا کدوم کارشون روی حساب کتاب بوده که این یکیش باشه:icon_pf (34): 5
spow 44198 ارسال شده در 28 دی، 2010 دربین تمام گرایشهای مهندسی مکانیک کاربردی ترین گرایش گرایش ساخت تولید هست چیزی که به عینه شاید بیشتر از نصف جمعیت کارگری کشور مستقیم یا غیرمستقیم به نحوی با اون درگیر هستند متاسفانه هیچوقت نه درطراحی رشته ها ونه درطراحی ظرفیتها کارکارشناسی انجام نمیگیره وبدتر ازاون هم پیگیری ورسیدگی خوبی هم وجود نداره حالا تو این هاگیرواگیر میخوان جای ساخت تولید چی بزارن؟ الهیات مکانیکی فک کنم جایگزین ایده الی باشه:w00: 7
EN-EZEL 13039 ارسال شده در 29 دی، 2010 واقعا فقط میشه گفت متاسف هستیم البته برای کشوری که صنعت توش مرده و تولیدی صورت نمیگیره و تمام اجناس وارداتی از چین هستند و جدیدا دیگه مونتاز هم نداریم باید هم رشته ساخت و تولید رو بردارن حتما فکر کردن و دیدن ما توی کشورمون نه ساخت داریم و نه تولید بعد گفتن تا بیش از این ضایع نشدیم پیشدستی کنیم و این رشته رو حذف کنیم واقعا نمیدونم چی بگم................... 5
Bahar Narenj 16 ارسال شده در 29 دی، 2010 گفته بودن که بعضی از رشته های علوم انسانی رو میخوان حذف کنن احتمالاً طرف فکر کرده که ساخت وتولید هم یکی از رشته های علوم انسانیه.ولی در کل فکر نمی کنم که زیاد جای نگرانی باشه چون طراحان از این به بعد می تونن طرحهاشون رو برای ساخت به حلبی سازها بدن 6
baybak 4434 ارسال شده در 30 دی، 2010 vali ina ye harfi goftan ye 20 sali tool mekeshe ta ejra beshe.....pas in gazeye ro zeyad jedi nagirid 4
vahid321 2013 ارسال شده در 1 بهمن، 2010 انجمن مهندسی ساخت و تولید ایران در واکنش به حذف این گرایش توسط وزیر محترم علوم و تحقیقات و فناوری آقای کامران دانشجو نامه اعتراض آمیزی منتشر کرد: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام توصیه میشود همه دوستان از تمام رشته ها مطالعه کنند. نکات آموزنده زیادی دارد 5
soheiiil 24251 ارسال شده در 3 بهمن، 2010 اگه مثل هوافضا رشته مستقلی داشته باشیم خیلی بهتر میشه:w00: 5
syngonium 2248 ارسال شده در 3 بهمن، 2010 زیاد سخت نگیرین مملکتی که دیگه صنعت نداره مهندس مکانیک میخواد چیکار.بیخود متاسف نباشین.مهمتر از اینا رو قبلا از دست دادیم حداقل 4 تا رشته افتصادی تاسیس کنن که بلکه اقتصادمون یه جونی بگیره . اصلا کل دانشگاه رو حذف کنن....تا همون دیپلم کافیه....درس و علم زیاد مصیبت میاره جهل و نادانی این روزا بیشتر خریدار داره من که خوشحالم....این حرکت ها آخرش دیدن داره 7
soheiiil 24251 ارسال شده در 3 بهمن، 2010 زیاد سخت نگیرینمملکتی که دیگه صنعت نداره مهندس مکانیک میخواد چیکار.بیخود متاسف نباشین.مهمتر از اینا رو قبلا از دست دادیم حداقل 4 تا رشته افتصادی تاسیس کنن که بلکه اقتصادمون یه جونی بگیره . اصلا کل دانشگاه رو حذف کنن....تا همون دیپلم کافیه....درس و علم زیاد مصیبت میاره جهل و نادانی این روزا بیشتر خریدار داره من که خوشحالم....این حرکت ها آخرش دیدن داره آواز دهل از دور خوش است مهندس جان 4
ENG.SAHAND 31645 ارسال شده در 3 بهمن، 2010 اگه مثل هوافضا رشته مستقلی داشته باشیم خیلی بهتر میشه:w00: میخوای مستقل بشی خوبه مهندس خوبه دعا میکنم بشی 3
S.F 24932 ارسال شده در 3 بهمن، 2010 آواز دهل از دور خوش است مهندس جان نه سهیل منظور مهندس خیلی عمیق بود . اونجوری نبود که . 6
S.F 24932 ارسال شده در 3 بهمن، 2010 اگه مثل هوافضا رشته مستقلی داشته باشیم خیلی بهتر میشه:w00: من هم موافقم . ساخت و تولید خودش باید یه رشته جدا بشه . 4
ارسال های توصیه شده