gomshodeh 236 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۲ ﺑﻪ ﺗﻮ ﻫﺠﻮﻡ ﻣﯽ ﺁﻭﺭﻧﺪ ﺁﺩﻡﻫﺎ ، ﻧﯿﻤﻪ ﺷﺐ ! ﺑﺎ ﻫﻤﻪ ی ﺁﻧﭽﻪ ﺩﺭ ﭘﺲ ِ ﺫﻫﻦ ِ ﺗﻮ ، ﺑﺮﺍﯾﺖ ﺑﺎﻗﯽ ﮔﺬﺍﺷﺘﻪ ﺍﻧﺪ… ﺁﺩﻡﻫﺎ “ﺗﻤﺎﻡ” ﻧﻤﯽ ﺷﻮﻧﺪ …! 3 لینک به دیدگاه
gomshodeh 236 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۲ در دنیایی که همه یا گوسفندند یا گرگ ترجیح میدهم چوپان باشم همدیگر را بدرید من نی میزنم 4 لینک به دیدگاه
gomshodeh 236 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۲ اگه علم بهتر از ثروت است ...!!! پس چرا سرنوشت ما رقم خورده ... نه قلم ..!!!!؟؟؟؟؟ 3 لینک به دیدگاه
gomshodeh 236 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۲ تکیه بده...اما! به شانه هاییکه اگه خوابت برد....سرت را زمین نگذارد!! 3 لینک به دیدگاه
gomshodeh 236 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۲ بترس از دشمنی که از جنس خودت باشد.... 3 لینک به دیدگاه
gomshodeh 236 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۲ برای پخته شدن کافیست که هنگام عصبانیت از کوره درنروید . 3 لینک به دیدگاه
gomshodeh 236 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۲ نیما یوشیج در جشن یک سالگی فرزندش نوشت: پسرم یک بهار، یک تابستان، یک پاییز و یک زمستان را دیدی ! از این پس همه چیز جهان تکراریست جزء مهربانی 3 لینک به دیدگاه
gomshodeh 236 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۲ من رمز پیروزی را نمی دانم... ولی رمز شکست این است که... سعی کنی همه را راضی کنی... 1 لینک به دیدگاه
gomshodeh 236 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۲ زنده بودن حرکتی افقی است از گهواره تا گور و زندگی کردن حرکتی عمودی است از زمین تا آسمان 2 لینک به دیدگاه
gomshodeh 236 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۲ هر پرهــــــیزکار گذشـــــــته ای دارد و هر گناهکار آینده ای پس، قضــــــــاوت نکن ... 1 لینک به دیدگاه
gomshodeh 236 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۲ برای کشتیهای بی حرکت موجها تصمیم می گیرند . . . 5 لینک به دیدگاه
gomshodeh 236 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۲ پرستویی که مقصدش را در کوچ می بیند ، از خراب شدن لانه اش نمی هراسد... 4 لینک به دیدگاه
gomshodeh 236 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۲ هر كس باید برای تمرین، هر روز دست كم دو كار را كه از آن نفرت دارد انجام دهد. ویلیام جیمز 2 لینک به دیدگاه
gomshodeh 236 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۲ زندگی به من آموخت؛ بودن با كسانی كه دوستشان دارم، از همه چیز با ارزش تر است. والت ویتمن 4 لینک به دیدگاه
gomshodeh 236 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۲ از نزدیکی به کسی که قادر به حفظ اسرار و رموز زندگی خود نیست پرهیز نما .افلاطون 2 لینک به دیدگاه
gomshodeh 236 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۲ وقتی می میرد ، تازه یادمان می آید که بود آن روزها که با تنهایی ها قهوه می خورد کجا بودی ، کجا بودیم همیشه نوشداروی پس از مرگیم... 3 لینک به دیدگاه
gomshodeh 236 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۲ مادر و پدرای خیلی سختگیر،بهترین دروغگو ها رو تحویل جامعه میدن 3 لینک به دیدگاه
gomshodeh 236 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۲ نگرانی مشکلات فردا را دور نمی کند بلکه تنها آرامش امروز را دور میکند 3 لینک به دیدگاه
*Polaris* 19606 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۲ شَـــرم میــکــنــم کــه وزن ســیـــری اَم را بــا ترازوی گُـــرســنــه ای بـکشــم...! برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 7 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده