spow 44197 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۲ ﺭﺍﺿﯿﻢ ﺍﺯ ﺧﻮﺩﻡ ، ﯾﺎﻏﯽ ﻧﯿﺴﺘﻢ ! ﻟﺸﻢ ، ﻻﺷﯽ ﻧﯿﺴﺘﻢ ! ﺑﺪ ﺩﻫﻨﻢ ، ﺑﯽ ﺍﺩﺏ ﻧﯿﺴﺘﻢ ! ﻭﺣﺸﯽ ﺍﻡ ، ﺑﯽ ﺭﺣﻢ ﻧﯿﺴﺘﻢ ! ﺗﮏ ﭘﺮﻡ ، ﻣﻐﺮﻭﺭ ﻧﯿﺴﺘﻢ! ﺧﻮﺩﺧﻮﺍﻫﻢ ، ﭘﺮﺗﻮﻗﻊ ﻧﯿﺴﺘﻢ! ﺭﮐﻢ ، ﺩﺭﻭﻏﮕﻮ ﻧﯿﺴﺘﻢ ! ﺳﺎﮐﺘﻢ ، ﻻﻝ ﻧﯿﺴﺘﻢ ! ﮐﻠﻪ ﺧﺮﻡ ، ﺑﯿﺸﻌﻮﺭ ﻧﯿﺴﺘﻢ! ﺧﻼﺻﻪ ﺯﻣﯿﻦ ﺧﻮﺭﺩﺗﻢ ﺭﻓﯿﻖ ، ﻭﻟﯽ ﺿﻌﯿﻒ ﻧﯿﺴﺘﻢ !! 10 لینک به دیدگاه
spow 44197 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۲ مردم شهری که همه در آن میلنگند... به کسی که راست راه میرود میخندند! ( مردم عادت دارند به چیزی که نمیفهمند میخندند) 12 لینک به دیدگاه
*Polaris* 19606 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۲ به بعضی ها باید گفت: کاشکی شعورتم مثل لیست دوستات هر روز بیشتر میشد...! 13 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۲ عیب کار از جعبه تقسیم نیست ، سیم سیار دل ما سیم نیست این هم هزاران طول موجش ، دیش احساسات ما تنظیم نیست . . . 9 لینک به دیدگاه
*Polaris* 19606 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۲ گاهــی باید نباشــی تا بفهمــی نبودنت واسه کی مهمه. اونوقته که میفهمی بایــد همیشه با کی باشی ...! 6 لینک به دیدگاه
nasim184 12256 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۲ امشب خسته تر از هرشبم.کاش میشد گوشه ای نوشت ...خدایاخسته ام فردا مرا بیدار نکن... 6 لینک به دیدگاه
*sepid* 9772 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۲ شجاع باش، حتی اگر نیستی وانمود کن که هستی ، هیچکس نمی تواند تفاوت بین این دو را تشخیص دهد. جکسن براون 6 لینک به دیدگاه
NYC 20977 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۲ تعطیلات خیلی خوبه. به شرطی که فردای تعطیلات هم تعطیل باشه. NYC:ws3: 8 لینک به دیدگاه
*sepid* 9772 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۲ هر كس باید برای تمرین، هر روز دست كم دو كار را كه از آن نفرت دارد انجام دهد. ویلیام جیمز 5 لینک به دیدگاه
black banner 9103 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۲ شجاع باش،حتی اگر نیستی وانمود کن که هستی ، هیچکس نمی تواند تفاوت بین این دو را تشخیص دهد. جکسن براون به نظر من این اسمش شجاعت نیست ... وقتی نیستی تظاهر به بودن کنی .... این میشه تظاهر نیرنگ ، فریب ، تزویر / دو رویی لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۲ قطار می رود... تو می روی... تمام ایستگاه میرود.. و من چقدر ساده ام... که سال های سال کنار این قطار رفته ایستاده ام و همچنان به نرده های ایستگاه رفته تکیه داده ام... 2 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۲ منتظر لحظه اي هستم که دستانت را بگيرم در چشمانت خيره شوم دوستت دارم را بر لبانم جاري کنم منتظر لحظه اي هستم که در کنارت بنشينم سر رو شونه هايت بگذارم....از عشق تو..... از داشتن تو...اشک شوق ريزم منتظر لحظه ي مقدس که تو را در اغوش بگيرم بوسه اي از سر عشق به تو تقديم کنم وبا تمام وجود قلبم و عشقم را به تو هديه کنم اري من تورا دوست دارم و عـــاشقـــــانـــه منتظرت میمانم 3 لینک به دیدگاه
Ghasem Zare 8757 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۲ کاش یادت نرود روی این نقطه پررنگ زمین بین بی باوری آدم ها یک نفرمیخواهد که توخندان باشی نکند کنج هیاهوی زمان غم بخوری؟! 1 لینک به دیدگاه
anvil 5769 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۲ کلمات همیشه این قدرت را ندارند که آدم های خیلی خوشحال و خیلی غمناک را ارضاء کنند ، زیرا آخرین بیان ِ خوشحالی ِ زیاد و غم ِ زیاد ، سکوت است. انتوان چخوف 2 لینک به دیدگاه
gomshodeh 236 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۲ دروغـــ رو هــمــه مــیــگـــن ؛ امــا اونــجــاش بــه آدم فــشــار مـــیــاد کــه هــمــراه بــا شــنــیـــدن ِ دروغ خــر هـــم فـــرض بــشـــی … 1 لینک به دیدگاه
gomshodeh 236 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۲ اعتقادات هر کسی مثل مسواکه ، خواهشا تو حلق بقیه نکنین ! 1 لینک به دیدگاه
gomshodeh 236 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۲ نیازی نیست اطرافمون پر از آدم باشه … همون چند نفری که اطرافمون هستند ، آدم باشند کافیه ! 2 لینک به دیدگاه
gomshodeh 236 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۲ بیـــا بـــاز هــم خـــودمــان را بــه نفهـمـی بـــزنــــیم ! گـاهـی بفـهـمی ، نفـهـمی .. نفـهـمـی ، اوج ِ فــــهم اسـت ! 1 لینک به دیدگاه
gomshodeh 236 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۲ ما فکـر میکنیـم بدتـرین درد ؛ از دسـت دادن ِ کسـیه که دوستـش داریم ! امـا …. حقیقـت اینه که : از دست دادن ِ خــودمـون ، و از یــاد بردن ِ اینکه کـی هستیـم ! و چقدر ارزش داریم …. گـاهی وقتــها خیلــی دردنــاک تـره … !! 1 لینک به دیدگاه
gomshodeh 236 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۲ صداقت؟…. یادش گرامى… غیرت؟….. به احترامش یک لحظه سکوت… معرفت؟….. یابنده پاداش میگیرد… مرام؟….. قطعه ی شهدا … عشق؟ ….. از دم قسط… واقـــعـــ ـا به کــــــجــ ـــــا چــــنــــ ـیـــــــن شـــــتـــ ــابـــــا ن؟؟؟ لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده