spow 44197 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۹۱ آری از پشت کوه آمده ام... چه می دانستم این ور کوه باید برای ثروت،حرام خورد؟! برای عشق خیانت کرد برای خوب دیده شدن دیگری را بد نشان داد برای به عرش رسیدن دیگری را به فرش کشاند وقتی هم با تمام سادگی دلیلش را می پرسم می گویند: از پشت کوه آمده! ترجیح می دهم به پشت کوه برگردم و تنها دغدغه ام سالم برگرداندن گوسفندان از دست گرگ ها باشد، تا اینکه این ور کوه باشم و گرگ! محمد بهمن بیگی 7 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، ۱۳۹۱ وقتی که دو نفر با هم جور نباشند، اگر خدا هم روی زمین بیاید، نمی تواند آنها را با هم جور کند... جین ویستر 5 لینک به دیدگاه
spow 44197 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، ۱۳۹۱ تظاهر به خوشبختی ، دردناکتر از تحمل بدبختی است. . . 6 لینک به دیدگاه
spow 44197 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، ۱۳۹۱ رفتم! گفتم از "خيرش" ميگذرم! شنيدم زير لب گفت: از "شرش" خلاص شدم!.. 8 لینک به دیدگاه
spow 44197 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، ۱۳۹۱ زخمی بر پهلویم است، روزگار نمک می پاشد و من ،پیچ و تاب میخورم و همه گمان میکنند، که میرقصم... 7 لینک به دیدگاه
*sepid* 9772 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اسفند، ۱۳۹۱ چه فکر کنی که می توانی و چه فکر کنی که نمی توانی، در دو حالت حق با توست! هنری فورد 5 لینک به دیدگاه
*sepid* 9772 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اسفند، ۱۳۹۱ گناهانم را دوست دارم! بیشتر از تمام کارهای خوبی که کرده ام، می دانی چرا ؟! آن ها واقعی ترین انتخاب های من اند...! 4 لینک به دیدگاه
*sepid* 9772 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اسفند، ۱۳۹۱ نکند زندگی این قدرها که من بهش اهمیت می دهم، اهمیت نداشته باشد ! " محمود دولت آبادی " 6 لینک به دیدگاه
*sepid* 9772 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اسفند، ۱۳۹۱ نمی دانم کدام درد بزرگ تر است، دردی که آن را بی پرده تحمل می کنی یا دردی که به خاطر ناراحت نکردن کسی که دوستش داری توی دلت می ریزی و تاب می آوری ...! پل استر 5 لینک به دیدگاه
*sepid* 9772 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اسفند، ۱۳۹۱ وقتی کسی به شما نیاز دارد گفتن : ” گرفتارم” بسیار آسان است. اما وقتی شما به کسی نیاز درید شنیدن: ” گرفتارم” بسیار دردناک است . . . 5 لینک به دیدگاه
*sepid* 9772 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اسفند، ۱۳۹۱ واقعیت این است که هر کسی آزرده ات خواهد کرد،... فقط باید کسانی را پیدا کنی که ارزشِ تحمل رنج را داشته باشند! باب مارلی 7 لینک به دیدگاه
black banner 9103 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اسفند، ۱۳۹۱ به سگ که محبت می کنی با وفا میشه به انسان محبت می کنی هار می شه امااااا ............. امااااااااا به خر که محبت می کنی اصلا فرقی براش نمی کنه خیلی ثبات اخلاق داره این بزرگوار! :| 7 لینک به دیدگاه
NYC 20977 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۱ نگذار زخم هايت تو را به كسي كه نيستی تبديل كنند ... پائولو کوئلیو 8 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۱ بیچاره اشرف خانوم... وافن نواندیشانی 4 لینک به دیدگاه
anvil 5769 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۱ همیشه یک ذره حقیقت پشت هر"فقط یه شوخی بود" هست. یک کم کنجکاوی پشت "همین طوری پرسیدم" هست. قدری احساسات پشت "به من چه اصلا" هست. مقداری خـــرد پشت "چه میدونم" هست. و اندکی درد پشت "اشکالی نداره" هست. 6 لینک به دیدگاه
*Polaris* 19606 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۹۱ مجازی هستیم اما . . . . . . دلمان مجازی نیست میشکند حواست به تایپ کردنت باشد! 6 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده