captain 9274 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آبان، ۱۳۹۰ اگر قادر نیستی خود را بالا ببری همانند سیب باش تا با افتادنت اندیشهای را بالا ببری .... (دکتر شریعتی) 5 لینک به دیدگاه
captain 9274 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آبان، ۱۳۹۰ دوست داشتن کسی که لایق دوست داشتن نیست اسراف محبت است 5 لینک به دیدگاه
captain 9274 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آبان، ۱۳۹۰ وقتی کبوتری شروع به معاشرت با کلاغها می کند پرهایش سفید می ماند، ولی قلبش سیاه میشود. 6 لینک به دیدگاه
captain 9274 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۹۰ کسی که زندگی را ندارد بدبخت است با زندگی نساز ! .. زندگی را بساز ... 5 لینک به دیدگاه
captain 9274 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آبان، ۱۳۹۰ ميگويي: باران را دوست دارم؛ ولي تا باران مي بارد چترت را وا ميکني! ميگويي: خورشيد را دوست دارم؛ ولي با آفتاب دمان به سايه ميگريزي! ميگويي: باد را دوست دارم؛ باد هم که مي وزد پنجره ات را مي بندي! اين است که ترس برم ميدارد ... چون ميگويي مرا هم دوست داري!!!!!!؟ 3 لینک به دیدگاه
captain 9274 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آبان، ۱۳۹۰ ... بيشتر مردم دنيا يکشنبه ها ميرن کليسا براي سلامتي مردم جهان دعا ميکنن. اونوقت تو ايران مردم جمعه ها ميرن نماز جمعه براي بيشتر مردم دنيا آرزوي مرگ ميکنن... !!! واقعاً چرا ؟؟ 4 لینک به دیدگاه
captain 9274 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آبان، ۱۳۹۰ ما مردمي هستيم که بزرگترين افتخارمان ديدن برخورد سر نزديکانمون به سنگه.. چرا?.. چون از گفتن جمله" ديدي حق با من بود.." لذت ميبريم!!!؟ 4 لینک به دیدگاه
captain 9274 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آبان، ۱۳۹۰ كاش آنهايي كه ما را از دوستي با جنس مخالف با آتش جهنم مي هراسانند، بدانند كه ميدانيم نمازشان هم به اميد همخوابي با حوريان بهشت است!!!!!؟ 4 لینک به دیدگاه
captain 9274 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آبان، ۱۳۹۰ درست متر کن ! آدم ها هم قد خودشان اند، نه هم قد تصورات تو!!!!!!؟ 4 لینک به دیدگاه
کهربا 18089 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آبان، ۱۳۹۰ ديشب كه نميدانستم به كداميك از دردهايم بگريم... كلي خنديدم دکتر شریعتی 6 لینک به دیدگاه
captain 9274 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آبان، ۱۳۹۰ در جستجوی قلبِ زیبا باش نه صورتِ زیبا زیرا هر آنچه زیباست همیشه خوب نمیماند !! امـا آنچه خوب است همیشه زیباست 4 لینک به دیدگاه
captain 9274 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آبان، ۱۳۹۰ گاه کوچکم می بینی و گاه بزرگ !! نه کوچکم و نه بزرگ... این خودت هستی که گاه دور می شوی و گاه نزدیک !!! 7 لینک به دیدگاه
zahra.v 218 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آبان، ۱۳۹۰ برای محبتهایی که عمیقند ندیدن و نبودن هرگز بهانه ی از یاد بردن نیست. 6 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آبان، ۱۳۹۰ میدانم نمی شود معنا کرد ... زندگی زیباست اگرچه سخت است جاده ای است هموار اگرچه پرپیچ و خم است دفتری است کوچک اگرچه پر معناست آسمانی است آبی اگرچه گاهی بارانی خاطراتش زیباست اگرچه پر معماست و در آخر ... دریایی است طوفانی که ساحلش آرام و قرار ندارد. 7 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آبان، ۱۳۹۰ به باران دل نبند که هر چهار فصل، دیوانهات خواهد کرد: اگر ببارد، از شوق اگر نبارد، از دلتنگی. 8 لینک به دیدگاه
zahra.v 218 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۰ آسمانی را دوست دارم که بارانش برای شستن غمهای تو ببارد 4 لینک به دیدگاه
Mahsa.Gha 6571 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۰ مرگ تکرار مکرر یک حقیقت زندگی اجبار به بقا انسان، بقا برای تکرار حقیقت... 5 لینک به دیدگاه
Himmler 22171 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۰ تقدیم میکنیم بعدش پشیمون میشیم بعدش پس میگیرم اولش عمدی اخرش هم عمدی ما هم بلدیم رفیق 6 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آبان، ۱۳۹۰ من از بازوی خود دارم بسی شکر....که زور مردم آزاری ندارم.حافظ شیرازی 6 لینک به دیدگاه
*sepid* 9772 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آبان، ۱۳۹۰ روزهای اندکی پشت سر گذاشته ام... یکی از روزها انچه را که نباید از دست دادم! روزهای بسیاری پشت رو دارم... پس بی واهمه رهسپار میشوم! چرا که دیگر چیزی برای از دست دادن ندارم چرا که یکی از روز ها از دست داده ام انچه که نباید... 6 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده