captain 9274 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۹۰ رویا دیدن آسان است ولی تلاش و جنگیدن برای تحقق آن سخت است 3 لینک به دیدگاه
captain 9274 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۹۰ نمایش و نشان دادن پیروزی آسان است ولی پذیرفتن شکست با شرافت سخت است 2 لینک به دیدگاه
captain 9274 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۹۰ انتقاد از دیگران آسان است اما سخت آن است که دیگران را بهبود بخشیم 2 لینک به دیدگاه
captain 9274 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۹۰ در دفتر تلفن اشخاص جا داشتن آسان است اما در قلب آنها جا باز کردن سخت است 2 لینک به دیدگاه
captain 9274 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۹۰ قضاوت درباره اشتباه دیگران آسان است اما تشخیص اشتباه خودمان سخت است 2 لینک به دیدگاه
captain 9274 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۹۰ گفتن اینکه ما عاشقیم آسان است ولی نشان دادن هر روزه عشق سخت است 2 لینک به دیدگاه
captain 9274 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۹۰ گریه کردن برای یک عشق از دست رفته آسان است ولی تلاش برای از دست نرفتن آن سخت است 3 لینک به دیدگاه
captain 9274 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۹۰ زمین خوردن با یک سنگ آسان است ولی به تنهایی بلند شدن مشکل 2 لینک به دیدگاه
captain 9274 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۹۰ فکر کردن برای پیشرفت آسان است ولی متوقف کردن فکر و تبدیل آن به واقعیت سخت است 3 لینک به دیدگاه
captain 9274 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۹۰ اشتباه کردن آسان است ولی عبرت گرفتن از آنها مشکل 2 لینک به دیدگاه
captain 9274 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۹۰ لذت بردن از زندگی آسان است ولی به زندگی ارزش واقعی دادن مشکل 7 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۰ من از شروع شدن بیشتر از پایان می ترسم حالا تو اسمش را هر چه گذاشتی بگذار! 9 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۰ هر روز تكراریست صبح هم ماجرای ساده ایست گنجشکها بی خودی شلوغش می کنند 8 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۰ رد پاهایم را پاک می کنم به کسی نگویید من روزی در این دنیا بودم. خدایا می شود استعـــــفا دهم؟! کم آورده ام ...! 7 لینک به دیدگاه
*sepid* 9772 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۰ زندگی سوء تفاهم بزرگی است که فهمیده نشده است 10 لینک به دیدگاه
*sepid* 9772 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۰ ارزشمندترین سرمایه ی بشر صدای درونی اوست . 6 لینک به دیدگاه
*sepid* 9772 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۹۰ کاش شعور یه عده برسه ...!! نر بودن یک جنسیت است و مَرد بودن یک هـــویت...!! زیادند دخترانی که نر نیستن ولی خیــلی مَردن. 6 لینک به دیدگاه
*sepid* 9772 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۹۰ پا از آنچه هستی فراتر بگذار، تا تجربه کنی توانِ دیگرگون شُدن داری! تن به آب بزن، تا تجربه کنی یارای غلبه بر ترس در تو هست! در زندهگی غرقه شو! از تجربهیی به تجربهیی دیگر! هر روز، تازهتر... 5 لینک به دیدگاه
کهربا 18089 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۹۰ دکتر شریعتی : تهمت و دروغ را دشمن سفارش می دهد و منافق می سازد و عوام فریب آن را پخش می کند و عامی آن را می پذیرد . 5 لینک به دیدگاه
spow 44197 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۹۰ من این حروف نوشتم چنان که غیر ندانست تو هم زروی عنایت چنان بخوان که تو دانی 6 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده