*sepid* 9772 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آبان، ۱۳۹۰ هیس . . . ! ساکت !! آهسته بروید . . . ! اینجا وجدان ها همه خوابند . . . ! 7 لینک به دیدگاه
*sepid* 9772 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آبان، ۱۳۹۰ خدایا اندکی نفهمی عطا کن که راحت زندگی کنیم!. 8 لینک به دیدگاه
felorans666 12046 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آبان، ۱۳۹۰ رفاقت با تو رفاقت با بادبادکی کاغذیست! رفاقت با باد دریا و سرگیجه... با تو هرگز حس نکرده ام، چیزی به نام ما ... 8 لینک به دیدگاه
spow 44198 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آبان، ۱۳۹۰ یادی از مرحوم حسین پناهی... ازآجیل سفره عید چند پسته لال مانده است آنها که لب گشودند؛خورده شدند آنها که لال مانده اند ؛می شکنند دندانساز راست می گفت: پسته لال ؛سکوت دندان شکن است ! من تعجب می کنم چطور روز روشن دو ئیدروژن با یک اکسیژن؛ ترکیب می شوند وآب ازآب تکان نمی خورد! بهزیستی نوشته بود: شیر مادر ،مهر مادر ،جانشین ندارد شیر مادر نخورده،مهر مادر پرداخت شد پدر یک گاو خرید و من بزرگ شدم اما هیچ کس حقیقت مرا نشناخت جز معلم عزیز ریاضی ام که همیشه میگفت: گوساله ، بتمرگ! با اجازه محیط زیست دریا، دریا دکل میکاریم ماهیها به جهنم! کندوها پر از قیر شدهاند زنبورهای کارگر به عسلویه رفتهاند تا پشت بام ملکه را آسفالت کنند چه سعادتی! داریوش به پارس مینازید ما به پارس جنوبی! رخش،گاری کشی می کند رستم ،کنار پیاده رو سیگار می فروشد سهراب ،ته جوب به خود پیچید گردآفرید،از خانه زده بیرون مردان خیابانی برای تهمینه بوق می زنند ابوالقاسم برای شبکه سه ،سریال جنگی می سازد وای... موریانه ها به آخر شاهنامه رسیده اند!! صفر را بستند تا ما به بیرون زنگ نزنیم از شما چه پنهان ما از درون زنگ زدیم! 8 لینک به دیدگاه
*sepid* 9772 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آبان، ۱۳۹۰ دقت کردی از بیرون اومدی سردته میچسبی به بخاری یا رادیاتور ؛ یکم گرمت می کنه بعد می سوزونتت ... آدما هم همینطورند زیادی بهشون نزدیک شی میسوزوننت ... 6 لینک به دیدگاه
spow 44198 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آبان، ۱۳۹۰ به ياد ندارم نابينايی به من تنه زده باشد اما هر وقت تنم به جماعت نادان خورد گفتند: "مگه کوری؟ 6 لینک به دیدگاه
spow 44198 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آبان، ۱۳۹۰ یک سخن نغز هست به این مضمون که: در یک معامله اگر پولی پرداخت نمیکنید یا فروشنده هستید یا خود کالا. نمیدونم روزهای اول فیسبوک یادتون هست یا احیانن باز هم همگی دچار فراموشی تاریخی شدهیم. اولهای کار یکی از بزرگترین جذابیتهای فیسبوک دینامیک بودن طراحی صفحه بود. قسمتهای مختلف رو میشد جابجا کرد. و همینطور تصمیم گرفت که چه چیزی تو صفحه باشه یا نباشه. همینجور شلکن سفتکن کردند تا رسید به این جا. شد آنچه نباید میشد.شاید اگر همون موقع که فیسبوک خطونشون کشید که یا لال بشید یا برید بیرون کمی به رگ غیرتمون برمیخورد الان این بلا سر گوگلریدر نمیاومد. این که چه ربطی داره رو دقیق نمیفهمم ولی دارم مشاهده میکنم که ظاهرن دیکتاتورها هم از هم یاد میگیرن.گودر خوب بود. حتی با متلکهایی که بارش میکردم و میکردیم. اما در نهایت اگه کمی فکر کنیم میبینیم که این اعضای گودر بودند که بهش معنی میبخشیدند. شاید دوباره یه جای دیگه باز هم شد. حکومتها فانتوم هستند. مردم واقعیترند. 2 لینک به دیدگاه
spow 44198 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آبان، ۱۳۹۰ دنيای ما پر از دست هائی است که خسته نمی شوند از نگه داشتن نقابها... 5 لینک به دیدگاه
*sepid* 9772 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آبان، ۱۳۹۰ چه فایده بالای خط فقر باشی،اما زیر خط فهم! 5 لینک به دیدگاه
*sepid* 9772 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آبان، ۱۳۹۰ در مقابل دیگران هر چی بیشتر کوتاه بیاین ، بیشتر ریز میبیننتون . 4 لینک به دیدگاه
*sepid* 9772 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آبان، ۱۳۹۰ حق با مادربزرگ بود که می گفت : جای زخم تن خوب می شود ، جای زخم زبان نه . 10 لینک به دیدگاه
spow 44198 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آبان، ۱۳۹۰ وقتی در حال تلاش برای تغيير دادن يک احمق هستی همزمان در حال اثبات حماقت خودتی. 9 لینک به دیدگاه
spow 44198 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آبان، ۱۳۹۰ انسانها تنهائيت را پر نميکنند ... فقط خلوتت را ميشکنند هر چه انسانهای اطرافت بيشتر باشند ، خلوتت آشفته تر و تنهائيت تنهاتر ميشود ... 8 لینک به دیدگاه
spow 44198 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آبان، ۱۳۹۰ آنچه را كه مي دانيد زير پا نگذاريد اين تمام عرفان است 8 لینک به دیدگاه
spow 44198 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آبان، ۱۳۹۰ مــيان ميــرن ميگـــذرن روزايِ سختِ زندگـــی.. غـــم ِ شان را مخور ! 6 لینک به دیدگاه
spow 44198 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آبان، ۱۳۹۰ انسان آزاد آفريده شده است اما هميشه در زنجيری است که خود بافته است ژان ژاک روسو 7 لینک به دیدگاه
spow 44198 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آبان، ۱۳۹۰ هرگز اين چهار چيز را در زندگيت نشکن: اعتماد ، قول ، رابطه و قلب زيرا وقتی اين ها می شکنند صدا ندارند ! ولي درد بسياری دارند چارلز ديکنز 7 لینک به دیدگاه
spow 44198 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آبان، ۱۳۹۰ زندگي همهمه مبهمی از رد شدن خاطره هاست،هر کجا خنديديم زندگانی آنجاست آنکس که از اول می داند کجا می رود خيلی دور نخواهد رفت! ... 6 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آبان، ۱۳۹۰ حضرت " آقا " غلط فرموده اند !! نقل است در محفلی علمی در محضر یکی از علمای نجف فرعی فقهی مطرح می شود، طلاب و روحانیون بحث می کنند، در این میان روحانی جوانی از مریدان یکی از مراجع عالیقدر شیعه که با احترام تمام مراد خود را " حضرت آقا " خطاب می کرد،ورود به بحث کرده و می گوید : " حضرت آقا چنین می فرمایند ! " و عالم حاضر در مجلس بلا درنگ می گوید :" حضرت آقا غلط می فرماید ! " مرید- که " حضرت آقا " را می پرستید - بی هوش می شود! آب بر رویش می زنند و شانه هایش را می مالند تا به حال می آید، عالم از او می پرسد : نظر شما چه بود؟ مرید "حضرت آقا" می گوید: " نظر حضرت آقا چنین است" و عالم باز می گوید : " حضرت آقا غلط فرموده اند! " و مرید باز از حال می رود اما نه به آن شدت! او را به حال می آورند و برای بار سوم عالم می پرسد: چه فرمودید؟ و مرید آقا می گوید: " حضرت آقا چنین فرمودند!" و عالم ربانی برای بار سوم می گوید: " حضرت آقا غلط فرمودند ! " این بار روحانی جوان و مرید حضرت آقا از حال نمی رود و سرش را پایین می اندازد. عالم ربانی می فرماید : حال می توان به بحث و استدلال علمی پرداخت، آنگونه که شما " حضرت آقا " می گفتید، نه خود فکر می کردید و نه اجازه فکر به دیگران می دادید ، با یک جمله (" حضرت آقا " چنین فرمودند!) دهان همه را می بستید و مانع جریان و سریان فکر و اندیشه بودید، حال می توانید بدون تعصب، نظر خود و مراد خود را بیان کنید و نقد مخالف را بشنوید 6 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آبان، ۱۳۹۰ حکایت کنند، عبید را به زندان افکندند، هم ولایتی او پرسید: "فلان بچه مردم گذارده ای که به زندان افتاده ای؟" گفت: "نه" پرسید: "پس فلان بزرگسال گذاشته ای؟" پاسخ داد: "نه جان من، جرم من سیاسی است!" هم بند او گفت: "خوب از اول می گفتی که فلان مسئولین گذاشته ای!" 10 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده