captain 9274 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۹۰ امام صادق می فرماید: سه خصلت است که اگر در کسی باشد, حتی با وجود نماز و روزه, شخص را منافق می کند: - امانتی به او بدهند, در آن خیانت کند - وعده بدهد اما وفا نکند - دروغ بگوید 7 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۹۰ دفترم را که باز می کنی ، چشمانت را ببند خاک چشمانت را احاطه خواهد کرد ! 7 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۹۰ دریا مرا باور کن ! مرا بفهم ! حتی اگر شده ... ... مرا ببلع ! من در کناری مانده ام ! 8 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۹۰ گر کبریت فروش شوم ، کتاب هم خواهم فروخت به پای قصه ها سوختن ، چه گرما که نمی دهد !!! 6 لینک به دیدگاه
*sepid* 9772 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۰ پایانی برای قصه نیست چرا که نه گوسفندان عاقل میشوند و نه گرگها سیر 7 لینک به دیدگاه
*sepid* 9772 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۰ خوشبخت کسی نیست که مشکلی ندارد بلکه کسی است که با مشکلاتش مشکلی ندارد . 9 لینک به دیدگاه
*sepid* 9772 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۰ می گویند تکرار کن تا یاد بگیری اما تو اشتباه برداشت نکن تکرار نادانی نادانترت می کند !!!! 8 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مهر، ۱۳۹۰ وقتی پشت سر مادرت از پله ها میای پایین و میبینی چقدر آهسته میره ، میفهمی ... پیر شده وقتی داره چایی میاره و دستش میلرزه ، میفهمی .... پیر شده وقتی بعد غذا یه مشت دارو میخوره ، میفهمی چقدر درد داره اما هیچ چی نمیگه.... و وقتی میفهمی نصف موهای سفیدش به خاطر غصه های تو بود دلت..........میخواد.....بمیری... (به سلامتی همه ی مادرها..چه اونایی که رو زمینن..چه اونایی که تو بهشتن) خیلی مقدسه دستای چروکیده مادر ها share بی اجازه از شیما 7 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مهر، ۱۳۹۰ عمر شما از زمانی شروع می شود که اختیار سرنوشت خویش را در دست می گیرید. شما خالق سرنوشت خود هستید و زندگی و سرنوشت شما با اندیشه های خودتان شکل می گیرد. شما پاسخگو و مسئول نتایج زندگی خود هستید، خوب یا بد، موفق یا ناموفق، شاد یا اندوهگین، شما اختیاردار زندگی خود هستید. پس سر رشته زندگی خود را به دست بگیرید. با این حساب چند سالمه من؟؟ 1 لینک به دیدگاه
captain 9274 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۰ خورشید اگر محو تماشای تو نیست دلگیر نشو ز پشت کوه آمده است 5 لینک به دیدگاه
*sepid* 9772 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۹۰ و یاد، انسان را بیمار میکند ... گاهـــی ، فراموشی نعمت بزرگیست ! 6 لینک به دیدگاه
lilac 5892 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۹۰ حقيقت چيزي نيست که نوشته ميشود .. آن چيزي است که سعي ميشود پنهان بماند! 5 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۹۰ پشت شیشه مه آلود امتداد آسمان و بغض جاری ......... بالهــایت را بتکــان ... پروانــه ! 7 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۹۰ از این کوچه هر روز از این شهر هر بار... و هر روز و هر بار دلتنگم ای یار! 7 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۹۰ دلتنگم از این قابهای مضحک بی روح لبخندهای خشک احوالپرسیهای معمولی. چشمان من تصویری از جنس تو میخواهد. 7 لینک به دیدگاه
lilac 5892 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۹۰ نمیدانم زندگی چیست؟؟ اگر زندگی شکستن سکوت است سالهاست که من سکوت را شکسته ام۰ اگر زندگی خروش جویبار است سالهاست که من در چشمه ی جوشان زندگی جوشیده ام اما این نکته را فراموش نمی کنم که زندگی بی وفاست زندگی به من آموخت که چگونه اشک بریزم اما اشکانم به من نیاموخت که چگونه زندگی کنم 4 لینک به دیدگاه
کهربا 18089 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۰ آیا میدانستید که انسانها به جز کودکِ درون یک عدد خر درون هم دارند که گاهی زمام امور را به دست میگیرد ! 4 لینک به دیدگاه
lilac 5892 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۰ دلامون رو پلاستیک کردیم به خیال نشکستن یادمون رفت پلاستیکها زودتر میسوزند ... 5 لینک به دیدگاه
captain 9274 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۹۰ عذاب وجدان همیشه مال کسی است که صادق نیست آرامش مال کسی است که صادق است 3 لینک به دیدگاه
captain 9274 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۹۰ لذت دنیا مال کسی نیست که با آدم صادق زندگی می کند آرامش دنیا مال کسی است که با وجدان صادق زندگی می کند 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده