spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، ۱۳۸۹ برخود شیطان لعنت! بیچاره شیطان این همه درباب سفر به اصفهان واغاز تاپیکهای رنگارنگ جانفشانیها ورشادتها نمودیم همه دریک چشم برهم زدنی به فیها خالدون متصل شد! عجب اصلا الان که دوباره از اصفهان برگشته ام عمرا سفرنامه تحریر کنم راسیتش اینجا تنها جایی هست که ادم با دوستاش رفقای قدیمی چالشهای واقعی گفتگوهای بی پرده دوکلمه حرف حساب و.... دلش خوش هست اما اگر ابروباد ومه وخورشید وفلک دست به دست هم بدن دوباره اون اخرین انرژی رو هم ازادم میگیرن دیگه! نه من نه تو نه تو نه من نه نواندیشان نه من نه من نه نواندیشان دههههههههه :167: خب هوا بس ناجوانمردانه سرد است هم اینجا هم اونجا! شب هم توراه کلی یخ زدن نمودیم فعلا برویم صبحانه ای تناول نماییم به شیطان بخت برگشته هم هیچ ربطی نداشت این تاپیک:w00: :icon_gol: 6 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، ۱۳۸۹ رسیدن بخیر عمو...صبح کله ی سحرت هم بخیر 2 لینک به دیدگاه
FriendlyGhost 998 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، ۱۳۸۹ خیلی هم خوب شد ... چون من اون قبلیا رو ندیده بودم که ... حالا دوباره بنویس عمو 1 لینک به دیدگاه
spow 44197 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، ۱۳۸۹ بیخیال عموجان حالا بزار سرفرصت به اینم میرسیم دی: فعلا یه پروژه mis داده بهمون اصلا نمیدونم چی هست 1 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آبان، ۱۳۸۹ جدی همه ش فنا شد؟ ای بابا حیف اون همه زحمتی که کشیدی............ لینک به دیدگاه
FriendlyGhost 998 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آبان، ۱۳۸۹ بیخیال عموجان حالا بزار سرفرصت به اینم میرسیم دی: فعلا یه پروژه mis داده بهمون اصلا نمیدونم چی هست اااِ ؟! پس که اینطور باوشه ... :viannen_38: عمو مشقاتو خودت باید بنویسی لینک به دیدگاه
spow 44197 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آبان، ۱۳۸۹ اااِ ؟! پس که اینطور باوشه ... :viannen_38: عمو مشقاتو خودت باید بنویسی من پروژه میخوام یه دختری هست ای تی خونده کارشناسی انگار تو اون جلسه کچلمون کرد از بس گفت من این کاررو کردم من اون کاررو کردم عمو میدونی که کم اوردنی درکارنیست دی: 1 لینک به دیدگاه
Doctor_Shovan مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آبان، ۱۳۸۹ برخود شیطان لعنت!بیچاره شیطان این همه درباب سفر به اصفهان واغاز تاپیکهای رنگارنگ جانفشانیها ورشادتها نمودیم همه دریک چشم برهم زدنی به فیها خالدون متصل شد! عجب اصلا الان که دوباره از اصفهان برگشته ام عمرا سفرنامه تحریر کنم راسیتش اینجا تنها جایی هست که ادم با دوستاش رفقای قدیمی چالشهای واقعی گفتگوهای بی پرده دوکلمه حرف حساب و.... دلش خوش هست اما اگر ابروباد ومه وخورشید وفلک دست به دست هم بدن دوباره اون اخرین انرژی رو هم ازادم میگیرن دیگه! نه من نه تو نه تو نه من نه نواندیشان نه من نه من نه نواندیشان دههههههههه :167: خب هوا بس ناجوانمردانه سرد است هم اینجا هم اونجا! شب هم توراه کلی یخ زدن نمودیم فعلا برویم صبحانه ای تناول نماییم به شیطان بخت برگشته هم هیچ ربطی نداشت این تاپیک:w00: :icon_gol: اههههههههه راس میگی .. پس اینم رفته .. من 2تا تاپیک عزیز تالارم رفته خیلی ناراحت شدم مخصوصا اون تاپیک: اگه شما پزشک اورژانس بودی مال دلنواز عزیز بود ولی اون سفرنامه تو رو خوب یادمه مخصوصا اون قسمت که میخواستی چگوارا بشی !! لینک به دیدگاه
spow 44197 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آبان، ۱۳۸۹ تشکر ندارم دکتر اختصاصی برا خودت لینک به دیدگاه
Doctor_Shovan مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آبان، ۱۳۸۹ تشکر ندارم دکتراختصاصی برا خودت اختصاصی برا خودت :pichak: لینک به دیدگاه
FriendlyGhost 998 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آبان، ۱۳۸۹ من پروژه میخوام یه دختری هست ای تی خونده کارشناسی انگار تو اون جلسه کچلمون کرد از بس گفت من این کاررو کردم من اون کاررو کردم عمو میدونی که کم اوردنی درکارنیست دی: آره عمویی MIS جزء دروس اختیاری ای تیه ... میدونم عمو :دی 1 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آبان، ۱۳۸۹ اخی نازی .... یه عالمه تاپیک های خوب خوب پرید 2 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آبان، ۱۳۸۹ سلام همکار بازم منو یاد همکار بودنم انداختی خب الان ما سفرنامه وَخوایم! لینک به دیدگاه
spow 44197 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آبان، ۱۳۸۹ بازم منو یاد همکار بودنم انداختی خب الان ما سفرنامه وَخوایم! هان؟ سفرنامه بابا بیخیال تازه از کمردرد وقولنج وسردردش راحت شدیم این دفعه که اروم رفتیم واروم اومدیم ولی چشم دراولین فرصت میشینیم مثل بچه های خوب تحریر انشا میکنیم هرجا باشی وهرچی بشه خلاصه همکاری دیگه لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آبان، ۱۳۸۹ هان؟سفرنامه بابا بیخیال تازه از کمردرد وقولنج وسردردش راحت شدیم این دفعه که اروم رفتیم واروم اومدیم ولی چشم دراولین فرصت میشینیم مثل بچه های خوب تحریر انشا میکنیم هرجا باشی وهرچی بشه خلاصه همکاری دیگه مرسی آخه ما کلی دلمونو صابون زده بودیم بفهمیم چه خبر بود همکاری با شما افتخار ماست لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده