spow 44198 ارسال شده در 28 دی، 2010 برخود شیطان لعنت! بیچاره شیطان این همه درباب سفر به اصفهان واغاز تاپیکهای رنگارنگ جانفشانیها ورشادتها نمودیم همه دریک چشم برهم زدنی به فیها خالدون متصل شد! عجب اصلا الان که دوباره از اصفهان برگشته ام عمرا سفرنامه تحریر کنم راسیتش اینجا تنها جایی هست که ادم با دوستاش رفقای قدیمی چالشهای واقعی گفتگوهای بی پرده دوکلمه حرف حساب و.... دلش خوش هست اما اگر ابروباد ومه وخورشید وفلک دست به دست هم بدن دوباره اون اخرین انرژی رو هم ازادم میگیرن دیگه! نه من نه تو نه تو نه من نه نواندیشان نه من نه من نه نواندیشان دههههههههه :167: خب هوا بس ناجوانمردانه سرد است هم اینجا هم اونجا! شب هم توراه کلی یخ زدن نمودیم فعلا برویم صبحانه ای تناول نماییم به شیطان بخت برگشته هم هیچ ربطی نداشت این تاپیک:w00: :icon_gol: 6
FriendlyGhost 998 ارسال شده در 28 دی، 2010 خیلی هم خوب شد ... چون من اون قبلیا رو ندیده بودم که ... حالا دوباره بنویس عمو 1
spow 44198 مالک ارسال شده در 28 دی، 2010 بیخیال عموجان حالا بزار سرفرصت به اینم میرسیم دی: فعلا یه پروژه mis داده بهمون اصلا نمیدونم چی هست 1
.FatiMa 36559 ارسال شده در 28 دی، 2010 جدی همه ش فنا شد؟ ای بابا حیف اون همه زحمتی که کشیدی............
FriendlyGhost 998 ارسال شده در 29 دی، 2010 بیخیال عموجان حالا بزار سرفرصت به اینم میرسیم دی: فعلا یه پروژه mis داده بهمون اصلا نمیدونم چی هست اااِ ؟! پس که اینطور باوشه ... :viannen_38: عمو مشقاتو خودت باید بنویسی
spow 44198 مالک ارسال شده در 29 دی، 2010 اااِ ؟! پس که اینطور باوشه ... :viannen_38: عمو مشقاتو خودت باید بنویسی من پروژه میخوام یه دختری هست ای تی خونده کارشناسی انگار تو اون جلسه کچلمون کرد از بس گفت من این کاررو کردم من اون کاررو کردم عمو میدونی که کم اوردنی درکارنیست دی: 1
Doctor_Shovan مهمان ارسال شده در 29 دی، 2010 برخود شیطان لعنت!بیچاره شیطان این همه درباب سفر به اصفهان واغاز تاپیکهای رنگارنگ جانفشانیها ورشادتها نمودیم همه دریک چشم برهم زدنی به فیها خالدون متصل شد! عجب اصلا الان که دوباره از اصفهان برگشته ام عمرا سفرنامه تحریر کنم راسیتش اینجا تنها جایی هست که ادم با دوستاش رفقای قدیمی چالشهای واقعی گفتگوهای بی پرده دوکلمه حرف حساب و.... دلش خوش هست اما اگر ابروباد ومه وخورشید وفلک دست به دست هم بدن دوباره اون اخرین انرژی رو هم ازادم میگیرن دیگه! نه من نه تو نه تو نه من نه نواندیشان نه من نه من نه نواندیشان دههههههههه :167: خب هوا بس ناجوانمردانه سرد است هم اینجا هم اونجا! شب هم توراه کلی یخ زدن نمودیم فعلا برویم صبحانه ای تناول نماییم به شیطان بخت برگشته هم هیچ ربطی نداشت این تاپیک:w00: :icon_gol: اههههههههه راس میگی .. پس اینم رفته .. من 2تا تاپیک عزیز تالارم رفته خیلی ناراحت شدم مخصوصا اون تاپیک: اگه شما پزشک اورژانس بودی مال دلنواز عزیز بود ولی اون سفرنامه تو رو خوب یادمه مخصوصا اون قسمت که میخواستی چگوارا بشی !!
Doctor_Shovan مهمان ارسال شده در 29 دی، 2010 تشکر ندارم دکتراختصاصی برا خودت اختصاصی برا خودت :pichak:
FriendlyGhost 998 ارسال شده در 29 دی، 2010 من پروژه میخوام یه دختری هست ای تی خونده کارشناسی انگار تو اون جلسه کچلمون کرد از بس گفت من این کاررو کردم من اون کاررو کردم عمو میدونی که کم اوردنی درکارنیست دی: آره عمویی MIS جزء دروس اختیاری ای تیه ... میدونم عمو :دی 1
سـارا 20071 ارسال شده در 29 دی، 2010 سلام همکار بازم منو یاد همکار بودنم انداختی خب الان ما سفرنامه وَخوایم!
spow 44198 مالک ارسال شده در 29 دی، 2010 بازم منو یاد همکار بودنم انداختی خب الان ما سفرنامه وَخوایم! هان؟ سفرنامه بابا بیخیال تازه از کمردرد وقولنج وسردردش راحت شدیم این دفعه که اروم رفتیم واروم اومدیم ولی چشم دراولین فرصت میشینیم مثل بچه های خوب تحریر انشا میکنیم هرجا باشی وهرچی بشه خلاصه همکاری دیگه
سـارا 20071 ارسال شده در 29 دی، 2010 هان؟سفرنامه بابا بیخیال تازه از کمردرد وقولنج وسردردش راحت شدیم این دفعه که اروم رفتیم واروم اومدیم ولی چشم دراولین فرصت میشینیم مثل بچه های خوب تحریر انشا میکنیم هرجا باشی وهرچی بشه خلاصه همکاری دیگه مرسی آخه ما کلی دلمونو صابون زده بودیم بفهمیم چه خبر بود همکاری با شما افتخار ماست
ارسال های توصیه شده