رفتن به مطلب

حقوق کودک حقوق بشر است!

ارسال های توصیه شده

شما که مهندس پتروشیمی هستی

تخصص ... برق خوندم تو پتروشیمی قسمت های مختلفش بودم و هستم از پساب های صنعتی بگیر تا واحد ازت ..تازه تا تهرانم کلی فاصله دارم ..

شما همون انجمن مخک نیستید؟

بابا محک که مال سرطانیاست...چی می گی تو :w00:

• Like 2
لینک به دیدگاه
ببین باید خبرت کنم!

اول میخوام مطمئن بشم ببینم اجازه دارم شماره حساب رو اینجا قرار بدم یا نه! میترسم مشکل قانونی داشته باشه یا مغایر با سیاستهای کانون باشه! من با مدیر عاملمون تماس میگیرم و خبرتون میکنم! شاید با پیغام خصوصی هر کسی رو که مایل بود خبر کردم!

ولی باید باهاش صحبت کنم!

وکیلم؟:w16:

بلــــــــــــــــــــــه..... اگر مجاز بود شماره حسابو برام پیغام بده..میسی:aghosh:

• Like 1
لینک به دیدگاه

ای جانم!

بعله محک مال بچه های سرطانیه!

من پتروشیمی درس نمیدم! فیزیک شیمی ریاضی همه مقاطع و الان دانش اموز سواد اموزی دارم!

برادر پس چی میخوای عضو بشی؟ فاصله ات هم که از تهران زیاده که!:ws52:

• Like 3
لینک به دیدگاه

خوب و حالا سفر گرگان!:w16:

سفر عالی بود. مشاهدات جالبی از شرایط کودک سوارکار داشتیم که البته با همه تصورات ابتدایی ما تفاوت داشت.

:ws52:

البته بررسی این مساله بومی که با فرهنگ قوم ترکمن گره خورده از دیدگاه تهران نشین مدرن کمی مشکل هست.

:ws52:

تعاریف دقیق و جهانی کنوانسیون حقوق کودک را باید با احتیاط در مورد این مسایل پیاده کرد.

ولی نکات غیر قابل انکاری وجود داشت که حتی ترکمن ها هم با اون مشکل داشتند!:banel_smiley_4:

بهداشت مهمترین مساله ای بود که با اون مواجه شدیم.محیط زندگی سوارکاران و یا به قول خود ترکمن ها چابک سواران کاملاً با محیط زندگی اسب امیخته بود. برای مثال اتاق های سکونت اونها در کنار اسطبل ها قرار داشت و تعداد زیادی در یک اتاق زندگی میکردند.:w00:

لوازم ایمنی عملاً در اختیار سوارکار نبود و در کنار این عدم رعایت موارد ایمنی، بیمه چندان قابل اتکایی هم در مورد سوانح اتفاق افتاده در زمین مسابقه وجود نداره و همین بیمه نیم بند در هنگام تمرین و یا تماس و مراقبت با اسب کلاً وجود نداره.:w00:

بیمه برای چابک سوار پرداخت نمیشه و دوری اجباری کودک از خانواده زمینه ابتلا به اسیبهای روانی رو فراهم میکنه.

:banel_smiley_4:

لباس ها نا کافی بودند و اسیبهایی مثل دست شکسته و یا در رفته که به خوبی درمان نشده قابل مشاهده بود.

:jawdrop:

مجموعاً شرایط طوری بود که برای رفع اون به طور همزمان نیاز به کارشناس حقوق کودک و نمایندگان فدراسیون سوارکاری هست تا مجموعه این مشکلات حل بشه!:w410:

در واقع میشه گفت با توجه به حجم بالای گردش پولی شرط بندی ها انتظار برای رسیدگی به این موارد اصلاً انتظار بالایی نیست.

:w16:

گزارش کاملتر رو در اینده به سمع و نظر شما خواهیم رساند.:w16:

• Like 3
لینک به دیدگاه
  • 3 هفته بعد...

شرمنده همگی که این اینترنتمون ما رو شرمنده کرد.

پنجشنبه پیش مجمع داخلی کانون بود و یک گزارش کلی از کانون رو ارائه کردیم.

گزارشش رو میارم.

بعضی از گزارشها رو باید صبر کنیم توی بولتن داخلی چاپ بشه بعد بیارمش.

این قانون داخلیمونه.

و اما درس امروز!

یه لیست کلی از انواع کودک کار رو براتون لیست میکنم و یواش یواش روش بحث میکنیم.

کودک کار و خیابان

کودک متکدی

کودک قالیباف

کودک کار خانگی

کودک جنگ

کودک کارگر جنسی

کودک سوارکار

کودک ماهیگیر

کودک کشاورز

کودک دامدار

کودک بازیافتی

کودک کارگر در کارخانه ها و کارگاه ها