رفتن به مطلب

حقوق کودک حقوق بشر است!

ارسال های توصیه شده

اصولاً هر مطلبی اریژینالش خوبه!

ولی خوب ما که ورود نامه مون پرید! :banel_smiley_4:

ولی از این یکی بک آپ داشتیم!:w16:

پس اینک ما تقدیم میکنیم:

حقوق کودک حقوق بشر است.

:w16:

اولاً ما امده ایم که طرحی نو در اندازیم!:167:

دوماً شما اصولاً خجالت نمیکشید حقوق کودک حقوق بشر نشده هنوز؟:w00:

سوماً انا رسولَ من الکانون الفرهنگی – الحمایتی الکودکان الکار!

:ws3:

رفقا بهمون میگن کانون کودکان کوشا!

چهارماً در راستای اهداف فرهنگی اموزشی اجتماعی غیر انتفاعی کانون ما قراره خِر (گریبان سابق) هر بنی بشری رو جستیم بگیریم بگیم ما امده ایم طرحی نو در اندازیم و در این راستا میخواهیم شما را در این رابطه شیر فهم کنیم!

:ws50:

پنجماً شرکت در این دوره برای عموم ازاد است! :w36:

ششماً ما در کانون از هر نوع همکاری شما از مادی تا معنوی استقبال میکنیم ! حتی اگر هفته ای یک بار بیایید بوق بزنید! :vi7qxn1yjxc2bnqyf8v

هفتماً ما از انهایی که حال هیچ کدام از فعالیت های فوق را ندارند دعوت میکنیم ایمیل خودتان را بدهید ما خودمان برای شما گزارش میفرستیم!

:ws33:

هشتماً ما سمینارهایی برگزار میکنیم که چون شما شاید توی دفتر ما جایتان نشود (از بسکه نقلی است (البته اگر آمدید مجبوریم در را برایتان باز کنیم) ) بنابراین ما گزارش سمینارها را به شما میدهیم. باشد که به راه ما هدایت شوید! :girl_angel:

نهماً ما از کلیه نقاط میهن عزیز عضو میپذیریم! شعب فعال کانون در جلسات بعد معرفی خواهند شد! :w73:

دهماً را میمردیم نمیگفتیم: انقده ساختمان کانونمون قششنگه! صبح ها هوارتا بچه داریم تخس! ساختمون کانونمون قجریه! خودمون انقده باحالیم! :ws3::w16:

هم اکنون اعم اخبار: اولین سمینارمون همین جمعه بود که فتوایی صادر شد مبنی بر دعوت گسترده از خلق (دعوت علنی) به سوی کانون و فتح افق های بی کران اگاهی رسانی باشد که باشیم! :w210:

گزارش های سمینار رو به محض اینکه اماده شد میارم خدمتتون! نقلی و جمع و جور ارائه میکنم! :w16:

همینطوری هم در خدمت سوال های فهمیده و جان بر کف شما ملت مشت محکمی بر دهان استکبار کوب هستیم!

:mrsbeasley:

همانا ما همین جاییم از هم اکنون! :ws3:

نبود؟

امروز در این شهر چو من یاری نیست!

اورده به بازار و خریداری نیست!

انکس که خریدار بدو رایم نیست!

انکس که بدو رای خریدارم نیست!

:w72:

• Like 7
لینک به دیدگاه
ششماً ما در کانون از هر نوع همکاری شما از مادی تا معنوی استقبال میکنیم ! حتی اگر هفته ای یک بار بیایید بوق بزنید! :vi7qxn1yjxc2bnqyf8v

کجا بیایم بوق بزنیم؟ آدرس بده :vi7qxn1yjxc2bnqyf8v :vi7qxn1yjxc2bnqyf8v :vi7qxn1yjxc2bnqyf8v

الان میام ایمیلم رو میدم :vi7qxn1yjxc2bnqyf8v :vi7qxn1yjxc2bnqyf8v :vi7qxn1yjxc2bnqyf8v

چه کار خوبی کردی سیمین جون :vi7qxn1yjxc2bnqyf8v :vi7qxn1yjxc2bnqyf8v :vi7qxn1yjxc2bnqyf8v

• Like 1
لینک به دیدگاه

من پول ندارم حضوری هم نمی تونم ...عاطفه ای هم نیستم چون خودم کلی محبت طلبکارم......

حالا چه کمکی از من بر میاد؟

لینک به دیدگاه
من باز اومدم..... :ws3:

تا باز نپریده سوال مهمه رو بپرسم :ws3:

حمایت مادی شه طوری بکنیم؟ چون من بار عاطفی کمک حضوری رو نمیتونم به دوش بکشم..:hanghead:

شماره حساب رو میارم خدمتتون حتماً! کمک جنسی هم قبول میکنیم که براش ادرس میدم!

اینا رو تو رو خدا فردا! من هلاک خوابم!

کجا بیایم بوق بزنیم؟ آدرس بده :vi7qxn1yjxc2bnqyf8v :vi7qxn1yjxc2bnqyf8v :vi7qxn1yjxc2bnqyf8v

الان میام ایمیلم رو میدم :vi7qxn1yjxc2bnqyf8v :vi7qxn1yjxc2bnqyf8v :vi7qxn1yjxc2bnqyf8v

چه کار خوبی کردی سیمین جون :vi7qxn1yjxc2bnqyf8v :vi7qxn1yjxc2bnqyf8v :vi7qxn1yjxc2bnqyf8v

آدرس رو بدم الان!

بهارستان- خ مصطفی خمینی- پایینتر از چهار راه سرچشمه-کوچه نصر اللهی- کوچه فخر الملک- پلاک 11- سرای دبیر الملک. کانون کودکان کوشا

شماره حساب فردا! تماس بگیرم یه بار چک کنم.

من پول ندارم حضوری هم نمی تونم ...عاطفه ای هم نیستم چون خودم کلی محبت طلبکارم......

حالا چه کمکی از من بر میاد؟

خیلی کارها! مثلاً گزارش ها رو بگیر بخون! یک قسمت از کار ما میشه افزایش اگاهی های و افزایش حساسیت عمومی نسبت به کار کودک و کودک کار!

بده؟

سیمین بالاخره اون ایمیله رسید؟

تماس هم نمیشه گرفت که !

ای بابا:banel_smiley_4::w00:

اره رسید! مگه ایمیل اول رو نفرستادم برات؟

یکبار دیگه چک میکنم. بچه ها یک بار دیگه ایمیل هاتون رو برام بفرستید. من بدون اسم توی ایمیلم ذخیره شون کردم! الان فقط یه سری ایمیل بی نام دارم!

حقوق کودک حقوق خداست.

چون کودک ، معصوم مطلق است.

خداییش من اولش رو نفهمیدم!

یعنی چی حقوق خدا؟

به هر صورت اینجا تراژدی هر روزه اتفاق می اوفته و نمیدونم چطور به خدا و حقوق خدا و اون عرش کبریایی ربطش بدم!

حالا یعنی ما بریم دنبال دفاع از حقوق خدا؟:ws52:

نمیدونم بگذارید اینجا یک چیزهایی رو بهتر توضیح بدم!

حتماً چیزهایی رو براتون تعریف میکنم که احساساتتون رو اگر شرحه شرحه نکنه حتماً قلقلک مدیه!

ولی هدف اصلی اگاه سازی های ما اینه که نگاه ترحم امیز به کودک کار حذف بشه و به جای اون یک نگاه علمی با پایه تئوریک قوی جایگزین بشه!

بر این اساس میتونیم مدلهایی رو برای الغای کار کودک طرح کنیم!

برنامه ای که داریم سعی میکنیم شروعش کنیم!

• Like 6
لینک به دیدگاه

راستی این پنج شنبه که هیچ! ولی پنج شنبه بعدش صبح من کانون هستم! مدرسه صبح رو میتونید برای بازدید بیایید!

هر کس اومدنی بود خبرم کنه!

انقده ذوق دارم! این پنج شنبه داریم میریم ترکمن صحرا بازدید! برای مسایل کودک سوارکار!

• Like 1
لینک به دیدگاه

دم همتون گرم

اگه این اصفهان منو نکشه خودم حضوری خدمت میرسم

یه برنامه ای انگار برا ماه اینده تو تهران داریم اگه جورشد حتما خبرشو بهت میدم

مرسی:icon_gol:

• Like 2
لینک به دیدگاه

گزارش مدرسه!

امسال به دنبال برنامه سال گذشته کانون یک قرارداد جدید با یونیسف بسته شد که طی اون کانون تعهد میکنه 100 کودک و مادر افغان رو در مدرسه صبح خودش اموزش بده و برای امتحانات اموزش پرورش اماده کنه!

برنامه گرچه به نام کودکان و مادران افغان بود ولی کودکان ایرانی بدون شناسنامه و یا بازمانده از تحصیل و یا مادران بیسواد رو هم پوشش میده!

تقریبا نیمی از بودجه برنامه از طرف یونیسف پرداخت میشه و نیمی دیگر رو کانون تعهد داده که تامین کنه!

البته کانون تعهد داده از سال اینده بدون کمک یونیسف این برنامه رو پیاده کنه!:w410:

مدرسه به دلیل ویژگی های خاص خودش از فرم معمول مدارس تبعیت نمیکنه! فقط مقاطع دبستان و راهنمایی رو در مدرسه صبح داریم!:ws33:

کلاسها منعطف تر هستند و دیسیپلین خاص مدرسه در اونها وجود نداره! همه اینها به دلیل جذب بیشتر کودکان به تحصیل هست!:ws31:

محدودیتی در مورد زمان ثبت نام وجود نداره! سال گذشته ما تا دی ماه هم ثبت نام داشتیم!

محدودیتی در طی مقاطع وجود نداره! برای کسانی که تواناییش رو داشته باشند طی چند مقطع در یک سال امکانپذیره!

سال پیش 30 مادر رو از پایه برای امتحانات نهایی پنجم اماده کردیم که همه اونها امسال به مقطع راهنمایی اومدن!

منابع مالی کانون بیشتر کمک های مردمی است و همه مربیان داوطلب هستند و مزدی بابت کارشون دریافت نمیکنند به این ترتیب مخارج ما بسیار کمتر از شرح پروژه تعریف شده برای یونیسف هست!

:62izy85:

امسال استقبال خیلی از مدرسه خوب بوده! مخصوصاً از طرف کودکان خیابانی!

:w42:

ابتدا 5 نفر از این بچه ها اطراف متروی بهارستان شناسایی شدند (انقده بچه های نازیند! البته یکی شون مشکلاتش کمی حاده و باید زیر نظر روانپزشک قرار بگیره) و بعد از اون خانواده هاشون متقاعد شدند که به اونها اجازه تحصیل در مدرسه رو بدهند! همین بچه ها تعداد زیادی از بچه های خیابانی دیگه رو خبر کردند و به مدرسه اوردند!

:w36:

به دلیل اهداف کانون به همه متقاضیان تحصیل در مدرسه پاسخ مثبت دادیم که باعث شده تعداد ثبت نامی های زیاد بشه به صورتی که الان کمبود فضای اموزشی داریم و به دنبال جای جدید برای محل جدید مدرسه میگردیم!

کمبود مربی تا حدی بر طرف شده و فقط در بعضی موارد کمبود مربی داریم! گرچه هنوز برای مقطع بعد از ظهر نیاز زیادی به مربی داریم! مخصوصاً برای مقاطع دبیرستان و راهنمایی!

:167: (یعنی تشریف بیارید!!!)

بعد از ظهر فقط کمک درسی هست و مدرسه نداریم مگر اینکه بچه ها درسی رو به صورت تدریس نیاز داشته باشند!

:w58:

در مقطع صبح برای مادرهایی که در حال تحصیل هستند مهد کودک داریم!

همینطور مهد کودک از بچه های مادرهای واحد کارافرینی نگه داری میکنه!

گزارش واحد کارافرینی باشه برای بعد!

در مدرسه صبح یک وعده تغذیه به دلیل مشکل سوء تغذیه بچه ها بهشون داده میشه!

:pot:

یکی از نکاتی که در مدرسه بهش توجه میشه بالابردن سطح فرهنگی بهداشتی بچه هاست!

:ws52:

برای بعضی از بچه ها کمک هزینه در نظر گرفته میشه! لوازم التحریر بچه ها به عهده کانون هست! گاهی برای بچه ها اردو و برنامه تفریحی هم در نظر گرفته میشه!

:icon_redface:

این از گزارش مدرسه امسال!

چرا سوال نداری؟:w00:

• Like 2
لینک به دیدگاه

ببین باید خبرت کنم!

اول میخوام مطمئن بشم ببینم اجازه دارم شماره حساب رو اینجا قرار بدم یا نه! میترسم مشکل قانونی داشته باشه یا مغایر با سیاستهای کانون باشه! من با مدیر عاملمون تماس میگیرم و خبرتون میکنم! شاید با پیغام خصوصی هر کسی رو که مایل بود خبر کردم!

ولی باید باهاش صحبت کنم!

وکیلم؟:w16:

• Like 2
لینک به دیدگاه

به سلامتی بچه‌های کلاس اولی که توی شلوارشون می‌شاشن.

که یاد بزرگ‌ترها می‌آرن: همون شاشوهای سابق هستن.

خوب انم یه حقه دیگه!

بی تربیت !

اسپم اینجا؟

اونم تهمت به بچه های ما؟

هیچم این حرفها به بچه های ما نمیچسبه!

تا حالا هیچم از این چیزها نداشتیم!:w16:

بچه های کلاس اولی ما بیشتر بچه های خیابان هستن که طفلکی ها یاد گرفتند تا حدود زیادی نگه اش دارند!:w00:

در باره خود گزارش حرفی نیست؟

بیام خودم سوال کنم؟:banel_smiley_4:

• Like 2
لینک به دیدگاه

ببخشسیدا اما من خودم یادمه کلاس اول چن نفر کار خرابی کردن بگزریم

حالا واقعا این موسسه شما چیه ؟ عضو نمیخواد ما هم بیام عضوش شیم سنی ندارما ..

• Like 1
لینک به دیدگاه

میدونم! ولی خوب من جداً ندیدم از این خرابکاریها!

یک روز در هفته مربی حیاطم! همون ناظم خودمون!

چرا برادر مربی که زیاد میخواهیم!

ولی خداییش تخصصت چیه؟

کی میتونی بیایی؟ صبح یا بعد از ظهر؟

• Like 2
لینک به دیدگاه
اجازه؟

می شه منم کمک کنم؟:icon_redface:

بعله دلبندم!

ما اصولاً از هر نوع کمکی استقبال میکنیم! هر چی هر جور هر کجا هر وقت!

ببین ما چقدر دموکراتیم!

• Like 1
لینک به دیدگاه
بعله دلبندم!

ما اصولاً از هر نوع کمکی استقبال میکنیم! هر چی هر جور هر کجا هر وقت!

ببین ما چقدر دموکراتیم!

امیدوارم عید که اومدم بتونم کمکی کنم.

لینک به دیدگاه
میدونم! ولی خوب من جداً ندیدم از این خرابکاریها!

یک روز در هفته مربی حیاطم! همون ناظم خودمون!

چرا برادر مربی که زیاد میخواهیم!

ولی خداییش تخصصت چیه؟

کی میتونی بیایی؟ صبح یا بعد از ظهر؟

شما که مهندس پتروشیمی هستی

تخصص ... برق خوندم تو پتروشیمی قسمت های مختلفش بودم و هستم از پساب های صنعتی بگیر تا واحد ازت ..تازه تا تهرانم کلی فاصله دارم ..

شما همون انجمن مخک نیستید؟

لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...