O-N 10553 مالک ارسال شده در 16 اردیبهشت، 2011 دوستان خوشحال ميشيم گاهي اينجا ببينيمتون...فقط گاهي... 2
O-N 10553 مالک ارسال شده در 16 اردیبهشت، 2011 استاد؟منو میبینی؟ استاد قيافته نه بايد ببينم؟ :persiana__hahaha: 1
Valentina 13664 ارسال شده در 17 اردیبهشت، 2011 بعضی وقتا خودمو سرزنش میکنم که چرا هیچ کاری واسه تالارمون نمیکنم...؟؟ دیروز سر کلاس م پ ز بودیم...استاد دونه دونه ازمون پرسید چی شد که اومدین این رشته...؟ بعد از تموم شدن لیسانس میخواین چیکار کنین؟؟ خیلی جالب بود تو اون کلاس فقط یه نفر بود که خیلییییی راضی بود... اصلا افسردگی بین بچه ها موج میزد...کاملا مشخص بود... نمیدونم چرا ولی انگار اصلا انگیزه نداریم...نمیدونم شاید من اشتباه میکنم و فقط من این حس رو دارم... 2
O-N 10553 مالک ارسال شده در 17 اردیبهشت، 2011 بعضی وقتا خودمو سرزنش میکنم که چرا هیچ کاری واسه تالارمون نمیکنم...؟؟ دیروز سر کلاس م پ ز بودیم...استاد دونه دونه ازمون پرسید چی شد که اومدین این رشته...؟ بعد از تموم شدن لیسانس میخواین چیکار کنین؟؟ خیلی جالب بود تو اون کلاس فقط یه نفر بود که خیلییییی راضی بود... اصلا افسردگی بین بچه ها موج میزد...کاملا مشخص بود... نمیدونم چرا ولی انگار اصلا انگیزه نداریم...نمیدونم شاید من اشتباه میکنم و فقط من این حس رو دارم... درك ميكنم. بين بچه هاي ما هم چنين فضايي جريان داشت. منم اون يه نفر بودم. اين به خاطر نحوه ي بد تدريس و تنظيم سيلابس هست. به خاطر اينه كه چيزي كه به ما ياد ميدن يه تئوري محضه از تلفيق چنتا رشته. هيچي به طور كاربردي به ما ياد داده نميشه ... شايدم دانشگاها تا يه حدي حق داشته باشن... هزينه ها زياده و بودجه ها كم. ولي حداقل استادا بيشتر ميتونن انرژي بذارن... نميدونم فرانه جان... من به اين خاطر توي اين تالار سعي مي كنم فعال باشم كه اون فضا رو يه مقدار تغيير بدم. خيلي خوب ميشه اگه بتونيم يه ديد ديگه اي از رشته مون ارائه بديم. باور كن اين خيلي به خودمونم كمك ميكنه. 4
Valentina 13664 ارسال شده در 17 اردیبهشت، 2011 درك ميكنم. بين بچه هاي ما هم چنين فضايي جريان داشت. منم اون يه نفر بودم. اين به خاطر نحوه ي بد تدريس و تنظيم سيلابس هست. به خاطر اينه كه چيزي كه به ما ياد ميدن يه تئوري محضه از تلفيق چنتا رشته. هيچي به طور كاربردي به ما ياد داده نميشه ... شايدم دانشگاها تا يه حدي حق داشته باشن... هزينه ها زياده و بودجه ها كم. ولي حداقل استادا بيشتر ميتونن انرژي بذارن... نميدونم فرانه جان... من به اين خاطر توي اين تالار سعي مي كنم فعال باشم كه اون فضا رو يه مقدار تغيير بدم. خيلي خوب ميشه اگه بتونيم يه ديد ديگه اي از رشته مون ارائه بديم. باور كن اين خيلي به خودمونم كمك ميكنه. کاش اینکارو میکردن...ولی بعضیاشون واقعا جو رو بدتر میکنن... ممنون اری جون...شاید اینجا جاش نباشه گفتن این موضوع... 3
Hossein.T 22596 ارسال شده در 17 اردیبهشت، 2011 برعکس ، من خیلی به مباحث بیوالکتریک و بیو متریل علاقه مند بودم ولی سر از فرآیند در اوردم :- 3
O-N 10553 مالک ارسال شده در 11 خرداد، 2011 سلام دوستان عزيز. از امروز 20 اسفند 89، مسئوليت تاپيكاي مسابقات مهندسي پزشكي به فرانه و مسعود عزيز داده شد. در صورت امكان هر چه سريع تر يكي رو راه بندازين. در صورت هر گونه اعتراض، بحث، دعوا، تشكر اينا به اينجا مراجعه كنيد همچنان اسپم ممنوع 3
Valentina 13664 ارسال شده در 26 خرداد، 2011 دقت کردین چقد اینجا مهمون میره میاد؟؟ الان از 4تا بازدید کننده 3تا مهمونن..یکیم منم خب بیان عضو شین دیگه... 1
O-N 10553 مالک ارسال شده در 28 خرداد، 2011 دقت کردین چقد اینجا مهمون میره میاد؟؟ الان از 4تا بازدید کننده 3تا مهمونن..یکیم منم خب بیان عضو شین دیگه... آره منم همیشه برام سواله. :w127: این همه مهمان؟ راستشو بگید نکنه خودتون شیفتی میرید مهمان میشید اینجا پر بازدید شه روحیمونو از دست ندیم 3
Valentina 13664 ارسال شده در 28 خرداد، 2011 آره منم همیشه برام سواله. :w127:این همه مهمان؟ راستشو بگید نکنه خودتون شیفتی میرید مهمان میشید اینجا پر بازدید شه روحیمونو از دست ندیم من که از 24ساعت 25 ساعتشو آنم 2
O-N 10553 مالک ارسال شده در 1 شهریور، 2011 دوستان خوشحال ميشيم گاهي اينجا ببينيمتون...فقط گاهي... تاريخ تكرار مي شود 1
O-N 10553 مالک ارسال شده در 16 شهریور، 2011 سلام دوستان عزيز شنبه 28.3.90 ساعت 10 شب اينجا جلسه داريم براي كاراي تالار و تابستون و ... مي خوايم يه برنامه ريزي خوب داشته باشيم. پس لطفا: هر ايده اي كه به ذهنتون ميرسه بياريد لطفا با دست پر وارد شويد :167: خواهش مي شود كه نظر بديد و به كاربردي بودن نظرات هم دقت كنيد تا يه برنامه ي درست و حسابي واسه بعد از امتحانا و تابستون داشته باشيم. زمان زيادي نميگيره پس سعي كنيد حتما بيايد. در واقع به دليل "اعصاب نداري" و "ديكتاتوريسم!" اگه كسي نياد امتياز منفي ميگيره. :gnugghender: نتايج جلسه لازم الاجرا! مي باشند وگرنه :167: ممنون 6
shahdokht.parsa 50877 ارسال شده در 16 شهریور، 2011 سلام خوبید هرکاری میکنید خوب و قشنگ باشه ولی مسابقاتتون حتما پا برجا باشه تا منم بیام پیشتون .......... 4
ارسال های توصیه شده