پرناز 581 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مهر، ۱۳۸۹ ديروز برا يه اس ام اس آمد كه وقتي خوندمش به حقيقت درونش پي بردم نميدونم شايد شما هم بخونيد و اون حسي كه من پيدا كردم رو پيدا كنيد گاهي گمان نميكني .اما ميشود* گاهي نميشود كه نميشود * گاهي هزار دوره دعا بي اجابت است * گاهي نگفته قرعه به نام تو ميشود* گاهي گداي گدايي بخت يار نيست * گاهي تمام شهر گداي تو ميشود * واقعا اگر توجه كنيم به اصل موضوع پي ميبريم و در حكمت و قدرت خداوند ميمونيم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ 4 لینک به دیدگاه
Spento data_3j 675 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مهر، ۱۳۸۹ دمت گرمو سرت خوش باد(البته تو رو نميگم ها اوني كه واست فرستادرو ميگم) خيلي باحال بود لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مهر، ۱۳۸۹ نمیدونم چرا هیچ گاه به این عظمت پی نبردم و احتمالا نخواهم برد 3 لینک به دیدگاه
ALMAS 80 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مهر، ۱۳۸۹ داده هایش نعمت و نداده هایش حکمت جالب بود 1 لینک به دیدگاه
avina_t 95 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۸۹ نمیدونم چرا هیچ گاه به این عظمت پی نبردم و احتمالا نخواهم برد یه کم تلاش کن....شاید شد.... 2 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آبان، ۱۳۸۹ نمیدونم چرا هیچ گاه به این عظمت پی نبردم و احتمالا نخواهم برد منم مثل تو داداشی نمیدونم چرا 2 لینک به دیدگاه
ALMAS 80 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آبان، ۱۳۸۹ منم مثل تو داداشینمیدونم چرا سعی کن میتونی من تورو باورت دارم لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آبان، ۱۳۸۹ گاهي تمام شهر گداي تو ميشود * چه حالییییییی میده! لینک به دیدگاه
غایب 4790 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آبان، ۱۳۸۹ نمیدونم چرا هیچ گاه به این عظمت پی نبردم و احتمالا نخواهم برد شاید دلیلش این باشد که خودت هم عظیم و با شکوهی و آنقدر بهش نزدیکی که حسش نمیکنی. 1 لینک به دیدگاه
غایب 4790 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آبان، ۱۳۸۹ منم مثل تو داداشینمیدونم چرا حتما آنقدر تو دل موضوع رفتی که مثل آب دریا و ماهی شدی.آخه ماهی ها هم از آب چیزی نمیدانند. 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده